Şimdi Ara

Ya bu a-ferin forte kaç tane içiliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
10.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Yapay Zekanın Yanıtı

Aferin Forte Kaç Tane İçilir?

Aferin Forte, ağrı kesici ve iltihap giderici bir ilaçtır. Doğru dozaj ve kullanım süresi, sağlık durumuna ve bireysel tepkilere göre değişebilir.

Doktor Tavsiyesi Esastır

Aferin Forte'un dozajı, doktor tarafından belirlenmelidir. Kişiden kişiye değişebileceği için prospektüste yer alan genel bilgilerin dışına çıkılmamalıdır.

Genel Dozaj Bilgileri

Ağrı Kesici Olarak: * Yetişkinler ve 12 yaşından büyük çocuklar: Günde 2-3 kez 1-2 tablet

İltihap Giderici Olarak: * Yetişkinler ve 12 yaşından büyük çocuklar: Günde 3-4 kez 1 tablet

Kullanım Süresi

Aferin Forte, doktor tavsiyesi doğrultusunda önerilen süre boyunca kullanılmalıdır. Genellikle ağrı kesici olarak kısa süreli kullanım (1-2 hafta) önerilir. İltihap giderici olarak kullanım süresi, altta yatan nedene bağlı olarak daha uzun olabilir.

Yan Etkiler ve Uyarılar

Her ilaçta olduğu gibi, Aferin Forte'un da bazı yan etkileri olabilir. En sık görülen yan etkiler mide bulantısı, mide ağrısı ve baş ağrısıdır. Daha ciddi yan etkiler arasında mide ülserleri, kanama ve böbrek yetmezliği yer alabilir.

Aferin Forte'u aşağıdaki durumlarda kullanmamalısın:

• Mide veya bağırsak ülserin varsa
    • Şiddetli karaciğer veya böbrek hastalığın varsa
    • Hamileysen veya emziriyorsan
    • Aspirin veya diğer NSAID'lere alerjin varsa

Önemli Uyarı:

Bu metin tıbbi tavsiye niteliği taşımaz. Aferin Forte veya herhangi bir ilaçla ilgili soruların için mutlaka bir sağlık uzmanına danışmalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Up
  • İçmiyorum sorun olurmu
  • 1 tane yeterli olur genelde ama,sabah 1 akşam 1 tane de alabilirsin,grip için mi alıyorsun ?
    + olarak çok fazla uyku yaptığınıda belirteyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: biarkadasabakpcikcam

1 tane yeterli olur genelde ama,sabah 1 akşam 1 tane de alabilirsin,grip için mi alıyorsun ?

Evet soğuk algınlığı için.Doktora çıkamadım malum öğrencilik falan.Pis hayat şartları :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death666

quote:

1 tane yeterli olur genelde ama,sabah 1 akşam 1 tane de alabilirsin,grip için mi alıyorsun ?

Evet soğuk algınlığı için.Doktora çıkamadım malum öğrencilik falan.Pis hayat şartları :)

Çok ağır değilse durumun yeterlidir,bende hep aferin forte kullanıyorum.Sigara kullanıyorsan sigara içme,yeşil çay iç 2 bardak ertesi güne birşeyin kalmaz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Death666

quote:

Çok ağır değilse durumun yeterlidir,bende hep aferin forte kullanıyorum.Sigara kullanıyorsan sigara içme,yeşil çay iç 2 bardak ertesi güne birşeyin kalmaz.

Tamam hocam teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.