Şimdi Ara

KANAL D' DEKİ ESKİ LANETLİ CUMA DİZİSİ (DİZİ BULUNDU)TÜRKÇE DUBLAJI ARANIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
4.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YAKLAŞIK 5 6 SENE ÖNCE KANAL D' DEYAYINLANAN LANETLİ CUMA ADLI DİZİYİ İNTERNETTE ÇOK ARADIM AMA BULAMADIM. HATIRLAYAN VARMI BU DİZİYİ ESKİDEN ÇOK GEÇ SAATE VERİYORLARDI BİRAZ İZLİYORDUM SONRA DEVAM EDEMİYORDUM . BARE İNİDİRİP İZLİYİM İSTİYORUM AMA NETTE YOK . BULAN YADA HATIRLAYAN VARMI DİZİNİN ADI LANETLİ CUMAMIYDI YOKSA FARKLIMIYDI YOKSA

GOOGLEDE ÇOK ARADIM AMA YOK

cursed Friday OLARAK ARADIM ÇIKMADI TÜRKÇE DE ARADIM YOK .. ACABA DİZİNİN ADIMI FARKLIYDI BENMİ YANLIŞ HATIRLIYORUM

CHACK MİKİ .RAYN .... BUNLAR ESKİ LANETLİ EŞYALARI KOLEKSİYON YAPIYORLARDI BÖYLE BİR SENARYOSU VARDI .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan1216 -- 10 Kasım 2010; 21:11:25 >

• evet bu teşekkürler: türkçe dublaj bulabilirmiyiz acaba
  • Google'da çıkıyor dublajlı, aramanın gücüne inanın Diziyi hiç izlemedim sanırım ya da hatırlamıyorum. Sadece "tv series friday" yazdım ilk aramada bu çıktı, baktım isimler de tutuyor...
  • hocam türkçe sini bulamıyorum onada yardımcı olsanız çok sevinirim aradım ama çıkaramadım bir türlü ..
  • sitesini buldum .. bu diznin türkçe dublaj olarak arıyorum alt yazıda olur ama dublaj olursa harika olur
    http://www.best-horror-movies.com/friday-the-13th-the-series-DVD-contest.html

• diziden bir sahne .... nolur bulalım türkçesini ya. kanal d de yayınlandı kanal deden almamız mümkün olmazmı türkçe dublajı yada yayınlamalarını istesek yayınlarlarmı acaba ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güncellll ...
  • nedir bu dizinin olayı. niye bu kadar isteklisin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ornapsen

nedir bu dizinin olayı. niye bu kadar isteklisin ?

lisedeydim ozaman .. izliyemiyordum çok geçti biraz bakıyordum ancak sabah erken kalkacağımdan mecbur yatıyordum . içimde ukte kaldı izlemedim diye izlemek istiyorum.
    zaten çok güzel bi diziydi .. kanal d türkçesini yayınlıyordu . ama ben türkçesini bulamadım bir türlü .. kanal deden tekrar yayınlamasını istesek yayınlarlarmı yada türkçe dublaj kayıtlaırnı verirlermi ..
    arşivime eklemek istiyorum bunu özellikle ..
  • güncell..
  • Bulamamanın nedeni doğan tv nin tüm kanallarındaki salak saçma ingilizce tercümelerden dolayıdır. Bkz. Büyük kaçış dizisinde bile baş oyuncunun "müteşekkir oldum" demesi bunun en önemli kanıtıdır.
  • güncelll
  • bende dp forumlarında gömüştüm konusu yanılmıyorsam bir antika dükkanı var ordaki elemanlar her bölümde bir lanetli antika eşyanın hikayesini anlatıyor
  • Ne olmuş la cumaya elinden bi iş gelmez onun,
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan1216

diziden bir sahne .... nolur bulalım türkçesini ya. kanal d de yayınlandı kanal deden almamız mümkün olmazmı türkçe dublajı yada yayınlamalarını istesek yayınlarlarmı acaba ?

dedelerin gücü

• quote:

Orijinalden alıntı: Nbcheroes

bende dp forumlarında gömüştüm konusu yanılmıyorsam bir antika dükkanı var ordaki elemanlar her bölümde bir lanetli antika eşyanın hikayesini anlatıyor

evet aynen öyle de türkçemi acaba sizin bulduğunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan1216

quote:

Orijinalden alıntı: Nbcheroes

bende dp forumlarında gömüştüm konusu yanılmıyorsam bir antika dükkanı var ordaki elemanlar her bölümde bir lanetli antika eşyanın hikayesini anlatıyor

evet aynen öyle de türkçemi acaba sizin bulduğunuz ?

yok yav biri sormuştu adı ney diye görmüştüm orda araştırdım biraz dp'de ingilizce altyazı var bitek 26 bölümün bir ara izlerim diye ekledim listeme ama

• yokmu türkçe dublajını yada alt yazılısını bulabilen
  • Bende hatırlıyorum kardeşim felaket bir şeydi. Meksika'nın bir müzik aletini kullanıpp hemşirenin tekinin ağzından ciğerlerini falan getiriyordu uzun sarı saçlı bir eleman. Bende aramaya başladım ama bulamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi September_ -- 5 Ocak 2013; 22:38:22 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.