Şimdi Ara

Hep mi Beşiktaşımıza olur hakem hataları?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ligde buz gibi golümüzü vermezler 2 puanımızı çalarlar, Şampiyonlar Ligi gibi üst düzey bir organizasyonda bu kadar sertliğe nasıl pirim tanırlar? Rico'nun sakatlık pozisyonunda faul bile çalmadılar onu geçtim Tello'nun üstüne basıp geçtiler bunu o kadar eleştirdiğimiz Türk hakemler bile görürdü hakem 4-5 metre uzaklıkta ama es geçiyor bir türlü anlıyamıyorum bir takımın kaderiyle bu kadar oynanmazki. Sadece hakem hataları değil şansızlıkta var ilk yarı zorunlu iki oyuncu değişikliği oluyor oyun planı alt üst. Rüzgar yüzünden bir gol yiyoruz maç kopuyor. Biras şans ve adalet olsa ligte 13 puanımız olcaktı, Şampiyonlar liginde belkide 3 puan alıcaktık.

• hayal kurma ama o futbolu marsilyaya karşı oynadıysan ve marsilya 9 kişi kalsa bile beraberlikten fazla bişey olacağını zannetmiyorum...
  • Maç berabereyken 10 kişi kalsalardı hemde defanstan bir adamları eksilseydi maçı kesinlikle alamazlardı hatta geriye yaslanıcaklardı ve gol bile bulabilirdik
  • quote:

Orjinalden alıntı: Compadrex

Maç berabereyken 10 kişi kalsalardı hemde defanstan bir adamları eksilseydi maçı kesinlikle alamazlardı hatta geriye yaslanıcaklardı ve gol bile bulabilirdik

Gol bulabilecek kaç şut çekti bjk?

Kaleyi bulmayan 2 şutu var dakika 88.
  • Ne yani Beşiktaş kötü oynadı diye rakibe kırmızı verilmemesimi lazım? Benim söylemeye çalıştığımı anlamamak için ısrar ediyorsunuz. Rakip 10 kişi kalsaydı hem taktiklerini değiştirmek zorunda kalıcaktı hemde piskolojik olarak çökücekti. Günümüz futbolu artık mücadeleye dayanıyor 11 kişiye karşı 10 kişi oynamak çok zor mecburen geri yaslanıcaktı, son 25-30 dakikada gol yememek için oynıycaktı Marsilya. Bizde bu sırada ataklar geliştirip gol bulabilirdik diyorum. İnşallah anlamamak için direnenlere yeterli bir açıklama yapmışımdır...
  • Kırmızı kart konusunda haklısın ancak ricardinho'nun pozisyonunda faul verdi diye hatırlıyorum. Sakatlık olarakta biraz şanssızlık da var gibi. Ayrıca rakibin 10 kişi kalması bence çok şeyi dğiştirmezdi gibi. Geriye yaslanacaklarını sanmıyorum.
  • S.A.
    Maçta kırmızı kart BJK lehine kesinlikle olması lazımdı. Bu kırmızı BJK'yi rahatlatır, Marsilya da oyun düzenini değiştirmek zorunda kalırdı. Ama maçın hakkı beraberlikti.
    Rico'nun sakatlığı oyun düzenini bozdu, ortadan top taşıyan olmadı.
    BJK'ye önündeki maçlarda başarılar, Ertuğrula hocaya güvenin. ( Bir FB'li olarak. )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    O nasıl bir gol
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hakem Çok çaylaktı seyirciler bile pozisyonlarda ugulu ve ıslıkla hakemi etkisi altına almaya çalısıyorlardı... Hakem taviz veriyor diye marsilya bokunu çıkarttı çok sert oynadılar . Zenden ropörtaj da Istanbul'dada sert oynayacağız ben oranın atmosferini biliyorum dedi ... Bu sefer UEFA çabuk düdük çalan bir hakem verir bunlar sert oynayacak diye Bjk de sert oynar ve kararlar BJk aleyhine çıkabilir.... Beşiktaşın kanatlarında problem var kaç tane orta açıldı içeriye doğru dürüst orta bile açamadılar gol yollarında zaten sıkıntı çekiyorsunuz Ilk haftalar son Dk da atılan gol v.s ...Ben teknik direktör olsa idim bu maçta Mehmet Yozgatlıya sağ kanadı emanet ederdim...
  • BJK gol attı da hakem mi kabul etmedi, 3 puanları olacakmış, bu şekilde giderse 1 puana bile zor görür BJK, FB'nin yanında sıfır çeken takımlar kervanına katılır
  • yazık oldu valla marsilyada içbirey yokmuş sadece sert oynadılar hakem sayesinde.
    ama bjk de ondan kötü oynadı.
    delgado hiçbir varlık gösteremedi rico varlık gösteremedi bobo bi garip ne top alabildi ne de aldıgı topları ayagında tutabildi. nobre kadroda varmıydı bilmiyorum ama rico çıkarken nobre girebilseydi oyuna en azından marsilye ileriye bukadar gelemezdi.

talihsiz bir gol yenildi. rüzgarın etkisi ile top az kalsın içeri girecekti. önve arka direkte benim bildigim futbolcu olur ama arka direkte hiç kimse yoktu!

iki golde de kaleci hatası vardı. hele ikinci golde tamamen kaleci hatası vardı.bjk en kötü ihtimal 3. olarak bu gruptan çıkacaktır. (inşallah)
  • Dün akşam gördük ki marsilya da birşey yok ama Beşiktaş çok ürkek oynadı. Atak yapmaya üşeniyolardı.

Serdar Özkan topu ayağında çok tuttu. Çalım atma sevdasına sürekli top kaybı yaptı. Şekil yapıcam derken atakların içine etti.
    Tello istenileni bana göre veremedi.
    Bobo ne yapacağını şaşırdı varlık gösteremedi.
    Delgado silikti.
    Cisse ve Diatta belkide takımın en iyi ikisiydi.
    İbrahim Toraman çok yerinde müdaheleler yaptı. Çok pozisyon kesti.
    İbrahim Kaş girdikten sonra oldukça iyi şeyler yaptı.
    Bunun dışında gözüme çarpan
    Miang denen herif nasıl oynuyor anlamadım ama Beşiktaşlı hiçbir savunmacı doğru düzgün durduramadı. Adam sırtını döndükten sonra bizimkiler ne yapacağını şaşırdı. Cisse yi Diatta çok iyi marke etti.

Ama gel gör ki Beşiktaş böyle oynarsa Ziani ve Nasri gibi adamları unutursa böyle bir oyun çıkar.Ne atak yaptı ne bir varlık gösterme çabasındaydı. Dün akşam oyunun başlarında Beşiktaş atak yapma niyetiyle çıksaydı bu maç böyle bitmezdi.Marsilla çok iyi takım oyunu oynadı. Dikkat ederseniz ataklarında belli adamlar çıkarken arkalarını kollayan en az 2 kişi vardı. Oldukça hızlı ve sert oynadılar ki en iyisini yaptılar. Ben şahsen onların oyununu çok sert bulmadım. Beklenen birşeydi zaten. İtalya ve Fransa ligini takip edenler bu ligin ne kadar sert geçtiğini zaten bilir. Ricardinho nun sakatlandığı pozisyonda Cisse topu çok güzel çekti fakat şanssızlık işte. Ricardinho ters düştü ve sakatlandı. Geçmiş olsun.
    Beşiktaş deplasman maçlarında böyle oynarsa eğer Porto ve Liverpool Marsilla gibi oynamaz. Fena şekilde dağıtır. İnşallah Ertuğrul Sağlam " berabere bitsin kafi" demekten vazgeçer öyle oynar bundan sonraki maçlarını. Yoksa bu gruptan çıkmanız tesadüflere kalır

Ben şahsen Beşiktaşın oyununu beğenmedim. Hem de hiç beğenmedim.

• demirören elini masaya vurup şampiyonlar ligindende çekilsin bari :P
  • quote:

Orjinalden alıntı: MrKhan

BJK gol attı da hakem mi kabul etmedi, 3 puanları olacakmış, bu şekilde giderse 1 puana bile zor görür BJK, FB'nin yanında sıfır çeken takımlar kervanına katılır

komik di mi
    bide parantez içinde "burada güleceksiniz" yazarsan daha vurgulu olur espirilerin,anlaşılmayınca yavan oluyo biraz...
  • Hakem İtalyandı Belki Bu yüzden sertliğe prim tanımış olabilir... İtalyan Ligini Bilen Bilir...
  • ya adamlar italyan hakem geleceğini duyunca taktiksel sert oynadılar..Buna sadece sert demekte doğru olmaz kuralların çok dışına çıktılar..Sertliği görüncede bizimkiler dağıldı..uygulunaılması gereken hiç bir şeyi yapamadık bu yüzden.. birkere enbüyük hatamız bu oldu..eğer bizde onlar gibi italyan hakem faktörüne dikkat etseydik maç öncesi ona göre hazırlansaydık dünkü sıkıntıyı yaşamazdık asla..

ardından hakemin o tekmeye kırmızı vermemesinin tek adı var sahtekarlık...
    maçı biz haketmedik vs.. ama hakem kuralları uygulasa dün skor çok daha farklı olurdu
  • Evet hakem sertliğe göz yumdu ama arkadaşlar bir gerçek var.Beşiktaşın pozisyonu bıraktık kaleye bulan şutu yok.Bir tane serdar özkan güzel bir fırsat yakaladı onuda auta attı.Onun dışında marsilya ilk 5-10 dk feci bastırdı.Sonra bjk mücadele etti ve marsilyanın hızını kesti ama kendi oyununu ortaya koyamadı.Bugünki gazetelerin birinde gördüm bjk bi keremi ne 14 mü 16 mı ne üst üste pas yapmış o kadar.Gol pozisyonuna giremedi.Marsilyada sağ kanatta oynayan ziyani denilen adam bjk nin sol kanadını felç etti.Her aldığı topta rahatça geçti gitti.Kısacası bencede bjk'nin bu maçtan 3 puan almasına imkan yoktu.1 puanı alabilirdi.Mücadele etti ama olmadı.Bjk 1 puanı alsaydı büyük başarıydı ve iyi bir başlangıç yapmış olacaktı.Yinede kaybedilmiş bir şey yok çünkü dışarıda puan kaybetti.İlk ikiye kalmak için içerideki maçlarda kesinlikle kaybetmemek gerekiyor.
  • uefa da size karşıdır nedir sizdeki bu hakem fobisi anlamadım
  • marsılya oyunu wasatt oynadık hakemde bızım oyunumuz kadar wasat bı oyun yonettı sansta marsılyadan yana olunca puan alamadık
  • Maç berabereyken 10 kişi kalsalardı hemde defanstan bir adamları eksilseydi maçı kesinlikle alamazlardı hatta geriye yaslanıcaklardı ve gol bile bulabilirdik
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Nenemin bıyıkları olsaydı dedem olurdu hesabıBeşiktaş bir şut atabildi 90 dakika boyunca...Fransızlar bile gol atmaya utanıyorlar yazıp alay etmiş...Bırakalım hakem palavralarını,rüzgardan gol yemeyi başaran kaleci olmasa bu kadar kötü oyunla 1 puan yinede alınırdı.Göreceksiniz bu marsilya gol bile atamza şampiyonlar liginde
  • quote:

Orjinalden alıntı: SERKAN DENİZ

Maç berabereyken 10 kişi kalsalardı hemde defanstan bir adamları eksilseydi maçı kesinlikle alamazlardı hatta geriye yaslanıcaklardı ve gol bile bulabilirdik
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Nenemin bıyıkları olsaydı dedem olurdu hesabıBeşiktaş bir şut atabildi 90 dakika boyunca...Fransızlar bile gol atmaya utanıyorlar yazıp alay etmiş...Bırakalım hakem palavralarını,rüzgardan gol yemeyi başaran kaleci olmasa bu kadar kötü oyunla 1 puan yinede alınırdı.Göreceksiniz bu marsilya gol bile atamza şampiyonlar liginde

Güzel yorum.Aynı şeyi ben bjk için düşünüyorum.Gol atamadan dönebilirler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.