Bildirim
Hedef Avrupa Ligi olmalı.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Allahını seversen ülkemizde top oynayamıyorsun Leverkusen i mi yeneceksin. Dortmund u mu. Tottenham ı mı. Daha ne kadar kendimizi dev aynasında göreceğiz. Sıradan bir ülkenin vasat üstü takımlarıyız kabullenin bunu.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: alprkrkmz
Allahını seversen ülkemizde top oynayamıyorsun Leverkusen i mi yeneceksin. Dortmund u mu. Tottenham ı mı. Daha ne kadar kendimizi dev aynasında göreceğiz. Sıradan bir ülkenin vasat üstü takımlarıyız kabullenin bunu.
Devre arası alınacak oyuncular önemli.Hem ben kesin eleriz demedim ki,hedef orası olmalı. -
devre arası alınacak oyuncu mu? Takımda para yok. Olan para da Sabri Selçuk Burak Umut Hamit gibi gram faydası olmayan adamlara akıyor.
Şu an ki tek amacımız takımdaki virüslerden kurtulmak olmalı.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu kadroyu transfer çözemez temizlik çözer.
Bu kadro 8. olduğumuz kadrodan 2 yer atak yapamaz bu maç gibi olur.
Kadroya 7 transfer şart yedeklerle 10-11 tane yapamayacağımıza göre göndermek en iyisi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu halimizle Lazio bizi çig çiğ yer. Avrupa ligini unut -
Avrupa ligi mi? 5 nci olalım şükredelim.. Melo satıldığında iş bitmişti.. 20 puan sattılar 3,5 milyona.. Futboldan anlamayan cahillerin yönettiği bir takım burasıı.. Ben yönetimin yerinde olsam.. Muslara, Chedjeu, Sneijder, Poldi Selçuk hariç geri kana oyuncuları satmaya çalışırım ve ligden genc oyuncular alırım bir de altyapoıdan 1 kaçı tutsa yeter.. Gleceğe dönük kadro kurarım ikinci yarı.. -
Laziooo sağlı sollu girişir -
En az 6 transfer yapılırsa belki çeyrek final görürüz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öncelikli amacınız takımı genel olarak yenilemek olmalıdır. Kısa vadeli bir hedef için yine 2-3 oyuncu almamak gerekiyor. Zaten kısa vadeli hedef olarak da Avrupa Ligi çok çok zor lig de şuan zora girdi. Devre arasına 2 maç kaldı olur da 2 maçı da kazanamazsanız zaten yapmanız gereken tek şey vardır devre arasında olabildiğince oyuncu göndermek ve birkaç tane de uzun vadeli olarak kadroda as oynayacak oyuncu almak ve birkaç oyuncu da kiralık olarak almak. Sezon sonu da devre arası gönderilemeyen diğer oyuncuları gönderip yine birkaç oyuncu daha almak gerekiyor. Ciddi bir değişim gerekiyor şuanki ortam da buna müsait. Çünkü plansız olarak sadece 2-3 oyuncu alıp 2-3 oyuncu yollanırsa ve kısa vadeli hedeflerden biri gerçekleştirilemezse o zaman daha büyük bir sıkıntı olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: spiritreader
Öncelikli amacınız takımı genel olarak yenilemek olmalıdır. Kısa vadeli bir hedef için yine 2-3 oyuncu almamak gerekiyor. Zaten kısa vadeli hedef olarak da Avrupa Ligi çok çok zor lig de şuan zora girdi. Devre arasına 2 maç kaldı olur da 2 maçı da kazanamazsanız zaten yapmanız gereken tek şey vardır devre arasında olabildiğince oyuncu göndermek ve birkaç tane de uzun vadeli olarak kadroda as oynayacak oyuncu almak ve birkaç oyuncu da kiralık olarak almak. Sezon sonu da devre arası gönderilemeyen diğer oyuncuları gönderip yine birkaç oyuncu daha almak gerekiyor. Ciddi bir değişim gerekiyor şuanki ortam da buna müsait. Çünkü plansız olarak sadece 2-3 oyuncu alıp 2-3 oyuncu yollanırsa ve kısa vadeli hedeflerden biri gerçekleştirilemezse o zaman daha büyük bir sıkıntı olur.
Bu dediklerini yapabilecek kapasitede bir yönetim olmalı. Ama yine gs bir kaç sene bu kadronun zayıflığını hissedecek ve şampiyonluklardan kopacaktır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: UltraFast
quote:
Orijinalden alıntı: spiritreader
Öncelikli amacınız takımı genel olarak yenilemek olmalıdır. Kısa vadeli bir hedef için yine 2-3 oyuncu almamak gerekiyor. Zaten kısa vadeli hedef olarak da Avrupa Ligi çok çok zor lig de şuan zora girdi. Devre arasına 2 maç kaldı olur da 2 maçı da kazanamazsanız zaten yapmanız gereken tek şey vardır devre arasında olabildiğince oyuncu göndermek ve birkaç tane de uzun vadeli olarak kadroda as oynayacak oyuncu almak ve birkaç oyuncu da kiralık olarak almak. Sezon sonu da devre arası gönderilemeyen diğer oyuncuları gönderip yine birkaç oyuncu daha almak gerekiyor. Ciddi bir değişim gerekiyor şuanki ortam da buna müsait. Çünkü plansız olarak sadece 2-3 oyuncu alıp 2-3 oyuncu yollanırsa ve kısa vadeli hedeflerden biri gerçekleştirilemezse o zaman daha büyük bir sıkıntı olur.
Bu dediklerini yapabilecek kapasitede bir yönetim olmalı. Ama yine gs bir kaç sene bu kadronun zayıflığını hissedecek ve şampiyonluklardan kopacaktır.
Katılıyorum ben sadece olması gerekenleri yazdım ancak maalesef bizim kulüplerimiz genelde olması gerekenleri yapmıyorlar
Biz mesela bu sene yapılması gerekenleri yaptık yaş ortalamamız çok yükselmişti oynatmadığımız gençlerin dışında tam 10 oyuncu gönderdik kiralık gönderdiklerimiz dışında ama Holmen'i de bu 10 oyuncu arasında saydım çünkü sezon sonu sözleşmesi bitiyor yani bize dönmeyecek bir daha. Ve bu 10 oyuncunun yaş ortalaması 30'un üzerinde. Bir de Emenike'nin opsiyonunu kullanırlarsa 11 olacak bu sayı zaten Emenike de kiralık sözleşmesi bitmeden 29'a girecek o da belli bir yaş seviyesinde zaten. Yani ciddi bir değişim yaptık doğru olan da buydu her ne kadar bazı oyuncular için hala itiraz edilse de bana göre öyle veya böyle hepsi eninde sonunda gönderilmeliydi hazır bu kadar oyuncu da almışken erkenden göndermek en ideali oldu.
Siz de yine doğru hamleler yaptınız. Az para harcadınız ve iyi bir kadro kurdunuz para eden 2 oyuncuyu satıp aldığınız oyuncuların bedellerini fazlasıyla karşıladınız. Ve siz de yaşı artan ve katkı vermeyen bazı oyuncuları bonservissiz gönderdiniz ve bazılarını serbest bıraktınız bunlar da doğruydu.
Hani bu iki takım da genel olarak doğru hamleler yaptı ancak yine de eksiklerle girildi sezona her şeye rağmen. Siz kaleci almadınız ve stoper sorunu da çekiyorsunuz biz de mutlaka bir forvet daha almalıydık. Hatta bir stoper daha almalıydık. Ancak yine Galatasaray'a göre kıyaslayınca iki takım da ciddi olarak doğru hamleler yaptı.
-
daha ilk turda tokatlar bizi lazio eğer transfer yapmazsak veya böyle oynarsak
Gs neden mali krizde? Verdiginiz maaslarla olcak degil bunlar bi kulup icin komik rakamlar 1-2 m ile mali krize girilmez.O kadar gelir elde ettiniz su 3-4 senede.Dogru duzgun transferiniz yok son 2 senedir, tam tersi oyuncu sattınız.Bi isler dönüyor ben diyim size .
quote:
Orijinalden alıntı: Türkçü2015
quote:
Orijinalden alıntı: alprkrkmz
Devre arası alınacak oyuncular önemli.Hem ben kesin eleriz demedim ki,hedef orası olmalı.
Devre arasında 4 tane transfer yapacaksın. 4'ü de nokta atışı olacak. Uyum sorunu yaşamadan 1-2 haftada takıma adapte olacak.
Bu GS yönetiminin 4 tane nokta atışı transfer yapabileceğine inanan var mı? Sağ bek, kanat, defansif orta saha ve forvet. Biri bile tutmasa sıkıntı yaşarsın.
Ayrıca beğenmediğiniz gitmesini istedeğiniz oyunculardan en az 3 tanesinde de ciddi anlamda bir kıpırdanma olacak ki (geçen seneki Yasin, Sabri gibi...) ancak o zaman Avrupa'da hedef koyabilirsin.
-
Bu haliyle tokatlar Lazio Gs'yi. -
Devre arası Kwueke'yi alın canavar gibi adam.Webo etkisi yapar,Webo olmasaydi biz yari finali zor görürdük.Ama bu seneki turnuva şampiyonlar ligi havasında.2 takımımız için de çok zor çeyrek final'den ötesi
Bu kadro , bu yönetimle bırak uefayı , ziraat türkiye kupasını al öp başına koy
Önce şu trabzonlu ve diğer yerli virüslerden kurtulmamız lazım, fener gibi köklü değişiklik yapmamız lazım -
daha öncede yazdım bu takımı 3 4 transferde kurtarmaz kaldı ki direkt oynayacak adam ne alacak para var ne buna kafa yoracak yönetim
hadi diyelim aldık yine bir halt olmaz takımın kondisyonu daha ilk yarıdan bitik, 2. yarı daha beter göze batacak + oynayanların hemen hepsi sakatlandı giden 1 ay gelmiyor
bu yıl sportif bir hedef koymak sadece kendimizi kandırmak olur, tek hedef devre arasından itibaren 1m ve üzeri alan tüm yerlileri elden çıkarmak üzere olmalı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X