Şimdi Ara

italya ligi ab dışı oyuncu kaydetme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
17.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar milanım ve as takımda sadece bacca yabancı. diğer her oyuncu ab içi kurallara uyuyor. thiago maia yı aldım ve alırkende bonservis bedeli ödenen yerde şuan ab dışı kontenjanı 1 yazıyordu. ama adamı aldım ve şuan kaydedemiyorum. as takımda toplam 2 kişi oldu yabancı bacca ve maia. ama kaydedemiyorum. hala ab dışı oyuncu kontenjanı boşaltılana kadar kaydedilemez diyor. 20 yaş altı takımda 17-18-19 yaşında 3-4 tane genç yabancı oyuncu var. onları göndersem mi düzelecek? deniyorum ama kimsede kiralık almıyor. ne yapacağım bilmiyorum. koskoca sezon tek transfer yaptım. bi maia ile şampiyon olacağım emimin.

• an itibariyle bütün ab dışı genç yaşlı kim varsa ya sattım ya kiraya verdim. 18-20 yaş altı takımlar dahil toplam 100 oyuncu varsa sadece 2 si ab dışı kapsamında. ama hala maia yı kaydedemiyorum. arkadaşlar bilen varsa acil yardım etsin lütfen.
  • cevabı bende bulamadım bilen varsa yardımcı olabilir mi
  • Oyun fotoğrafı cekseydinde baksaydik belki fikir verebilirdik .hiç olmadı fmrte ile uyrugunu değiştir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadro kayıt bölümünde AB yazan oyuncu sayısına iyi bak. En net oradan görebilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.