Şimdi Ara

Heavy Rain’in Başka Platformda Çalışması İmkansız ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
79
Cevap
0
Favori
2.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sözler Quantic Dreams’in kurucularından ve Heavy Rain’in proje lideri olan David Cage’e ait. Tecrübeli yapımcı merakla beklenen oyunu hakkında yeni açıklamalarda bulundu.

Kendisine sorulan ”Heavy Rain, XBOX 360′da çalışır mı?” sorusuna Cage asla yanıtını verdi. Oyunun PS3′ün teknik gücünü sonuna kadar kullandığını belirten yapımcı, varolan gücü XBOX 360′ın kaldıramayacağını söyledi ve şu sözleri ekledi;

”Bu oyunun sadece PS3′de yapılabileceğini düşünüyorum. Bütün SPU’ları kullandık. Ortaya çıkan grafikleri ve diğer tüm dinamikleri XBOX 360′da sunmak çok zor. Heavy Rain inanılmaz grafiklere sahip ve bu gücü karşılayabilecek tek cihaz PS3.”

Heavy Rain’in bu yılın sonunda piyasada olması bekleniyor. Uzun bir süredir oyun hakkında yeni bir detay gelmiyor ancak bu suskunluğun E3 2009 fuarında bozulacağını tahmin ediyoruz. PS3′ün ve dahası oyun dünyasının gelmiş geçmiş en önemli oyunlarından birisi olacağı şimdiden kesin, o yüzden gözünüzü Heavy Rain’den ayırmayın.

kaynak:www.ps3turkiye.org

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _2FAST4U_ -- 15 Mayıs 2009; 16:35:42 >

• Xboylar basar burayı az sonra.

Not: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daxteroy -- 15 Mayıs 2009; 17:14:07 >
  • Hayırlı olsun. Çıkınca oynayıp karar veririz.
  • Bu tarz açıklamalar kabak tadı vermeye başladı. Artık oyunları release etsinler yıllarca youn beklemekde yeni moda oldu :s
  • Bu tarz açıklamalar %100 para aldıkları içi değildir (%100) dedim dikkat edin ! 2 tür yapımcı vardır : 1) Multi oyun yapar çok satar para kazanır 2) Kendi kapasitesini bilir en iyisini yapmak ister (Yani Multi oyun yapamaz) Kırpmak zorunda kalır ! Dolayısıyla bir platformu seçmek zorunda kalır çünki hedefleri ve yapmak istedikleri vardır parasını zaten alır EX olduğu için ama bunun yanında hayallerini gerçekleştirir !

Bence HeavyRain yapımcıları 2 seçenek
  • Adam baya iyi tahrik etmeyi biliyor.Ama asla sadece Sony e çıkan oyunların yapımcılarının eline düşmemek lazım.Adamı pert eder.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Heavy Rain için ing şart mı?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Crysis'i çalıştıran platforumda mı kaldıramaz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ygal

Crysis'i çalıştıran platforumda mı kaldıramaz?

EVET KALDIRAMAZ
    cunku konsol mımarısı farklı
    su an en iyi pcler bile ps2 oyunlarını ıkına ıkına oynatabiliyor
    heavy raını nasıl oynatsın
    XBOYLAR BASMADAN PCBOYLAR BASTI KONUYU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xamaximax -- 15 Mayıs 2009; 19:03:52 >
  • Birde bu crysis yalanı var.Gt5 grafiklerinde pcde bir oyun var mı?Yok.Neymiş o araba yarışıymış kısıtlı çevreymiş.Fifa09 grafik olarak Pc'den çok üstün,neymiş yapımcıdanmış.O zaman bende iddia ediyorum.Crysisde ekran kartı yapımcılarının izin vermemesinden dolayı strateji olarak çıkarılmıyor konsollara.Ve madem gt5 sınırlı çevreden dolayı grafik olarak uçuk,crysisde kz2 yanında efekt olarak çok sönük olduğu için grafik olarak daha iyi.Hadi bakalım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ygultekin82

Birde bu crysis yalanı var.Gt5 grafiklerinde pcde bir oyun var mı?Yok.Neymiş o araba yarışıymış kısıtlı çevreymiş.Fifa09 grafik olarak Pc'den çok üstün,neymiş yapımcıdanmış.O zaman bende iddia ediyorum.Crysisde ekran kartı yapımcılarının izin vermemesinden dolayı strateji olarak çıkarılmıyor konsollara.Ve madem gt5 sınırlı çevreden dolayı grafik olarak uçuk,crysisde kz2 yanında efekt olarak çok sönük olduğu için grafik olarak daha iyi.Hadi bakalım...

Biraz mantiksiz konusmussun. Komplo teorilerine girmeye gerek yok. Al 400 dolarlik bir bilgisayar bak bakalim Crysis balon mu. Pc isi tuner arabalar gibi pahali bir zevk ve butun oyuncular ona o kadar para harcamak zorunda degil. Dolayisi ile konsollar fiyat performans orani olarak Pc leri katliyor. Ama bu kesinlikle ama kesinlikle konsollarin Pc den iyi grafik verdigi anlamina gelmez. Elma ile armutu karistirmamak lazim. Pc platformu paraya gore performans oldugu icin Heavy Rain i de yaparlar isterlerse Heavy Rain 2 yi de yaparlar. Senin icin rahat olsun. Muthis bi fiyata muthis bir performans aliyorsun. Ama o fiyata en iyi performansi bekleme!

• Cryengine 3 XBox'da gördükten sonra bu açıklamalara gülüp geçmek lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: el_turco_06

quote:

EVET KALDIRAMAZ

Dostum en iyi PC lerin ıkına ıkına oynamasının tek nedeni SONY nin aylık halen 5000 ünite sattığı PS2 nin emulatorunun PC ortamına çıkmasını istemeyişidir, yani donanımsal bi sıkıntı yok 2004 model bi PC de bile full takılmadan oynayabilirsiniz PS2 oyunlarını ama SONY izin verdiği gün bkz. PS1 emulatorleri PS2 çıktıktan sonra PS1 satışları uzunca bi süre çok iyi satmaya devam etmişti tıpkı bugün gibi o dönemde PS1 emulatörler bugünki PS2 emulatorleri gibi sorunluydu çogu oyun ya çalışmıyordu yada çalışsa bile oyundan atıyordu, ne zamanki PS1 üretimi durdu o zaman çalışan PS1 emulatorlerine şahit olduk bugünde aynı şey geçerli bi aksilik olmazsa PS2 üretimi 2010 da resmi olarak son bulacak bir efsane hayatını tamamlayacak işte o dakkadan sonra bu forumlarda her an şöyle bi başlık görmeye hazır ol. SONUNDA SORUNSUZ ÇALIŞAN PS2 EMULATORU....

Haber için teşekkürler @2FAST4U ama bu tip haberleri duymaya çok alıştık yaparsan bal gibi tüm platformlarda çalışır, ha tabii bu haberde denilmek istenen şu ise orası ayrı o gördüğümüz videolardaki Hevay Rain oyunu X360 çalışmaz o kalitede ve ayarlarda doğrudur rakip konsol malesef grafik kalitesi olarak niyadını doldurmuş durumda yaklaşık 1 sene önce gelebileceği grafiksel kalite noktasının son basamağına ulaşmıştır, artık bu saatten sonra çıkan oyunlarda bir takım grafiksel makyajlar hariç verecek pek bişey kalmamıştır ama PC plaformunu da kapsıyorsa son derece tutarsız bi açıklama..

EDİT : İMLA HATASI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURK-ŞAD -- 15 Mayıs 2009; 20:27:45 >

• quote:

quote:

EVET KALDIRAMAZ

asıl sana
    o uyduruk emulatörler adam gibi çalışmıyorsa pc nin suçu ne.optimizasyonla alakalı bi şey.ayrıca şu anın en iyi pclerini ps3 ile kıyaslamaktan da vazgeç.şimdiki pcler ps3 ü çiğ çiğ yer.sen pc donanımlarını 2 yıl geriden takip ediyorsun heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkratoss -- 15 Mayıs 2009; 19:55:08 >

• quote:

Orjinalden alıntı: TURK-ŞAD

quote:

quote:

EVET KALDIRAMAZ

Dostum en iyi PC lerin ıkına ıkına oynamasının tek nedeni SONY nin aylık halen 5000 ünite sattığı PS2 nin emulatorunun PC ortamına çıkmasını istemeyişidir, yani donanımsal bi sıkıntı yok 2004 model bi PC de bile full takılmadan oynayabilirsiniz PS2 oyunlarını ama SONY izin verdiği gün bkz. PS1 emulatorleri PS2 çıktıktan sonra PS1 satışları uzunca bi süre çok iyiy satmaya devam etmişti tıpkı bugün gibi o dönemde PS1 emulatörler bugünki PS2 emulatorleri gib sorunluydu çogu oyun ya çalışmıyordu yada çalışsa bile oyundan atıyordu, ne zamanki PS1 üretimi durdu o zaman çalışan PS1 emulatorlerine şahit olduk bugünde aynı şey geçerli bi aksilik olmazsa PS2 üretimi 2010 da resmi olarak son bulacak bir efsane hayatını tamamlayacak işte o dakkadan sonra bu forumlarda her an şöyle bi başlık görmeye hazır ol. SONUNDA SORUNSUZ ÇALIŞAN PS2 EMULATORU....

Haber için teşekkürler @2FAST4U ama bu tip haberleri duymaya çok alıştık yaparsan bal gibi tüm platformlarda çalışır, ha tabii bu haberde denilmek istenen şu ise orası ayrı o gördüğümüz videolardaki Hevay Rain oyunu X360 çalışmaz o kalitede ve ayarlarda doğrudur rakip konsol malesef grafik kalitesi olarak niyadını doldurmuş durumda yaklaşık 1 sene önce gelebileceği grafiksel kalite noktasının son basamağına ulaşmıştır, artık bu saatten sonra çıkan oyunlarda bir takım grafiksel makyajlar hariç verecek pek bişey kalmamıştır ama PC plaformunu da kapsıyorsa son derece tutarsız bi açıklama..

Gördüğüm ve görebileceğim en harika yorum. Ayakta alkışlarım...

• Oyunlar geç çıkıyor, neden daha önceden başlamadılar şu projelere yada neden daha çok insan tahsis etmiyorlar??
  • Hangi platforma neden çıkmıyor beni ilgilendirmez. Ben oyunumu çıkınca kafam rahat bir şekilde alıp oynarım. Bu tür konulara fazla takılmamak lazım...
  • quote:

Birde bu crysis yalanı var.Gt5 grafiklerinde pcde bir oyun var mı?Yok.Neymiş o araba yarışıymış kısıtlı çevreymiş.Fifa09 grafik olarak Pc'den çok üstün,neymiş yapımcıdanmış.O zaman bende iddia ediyorum.Crysisde ekran kartı yapımcılarının izin vermemesinden dolayı strateji olarak çıkarılmıyor konsollara.Ve madem gt5 sınırlı çevreden dolayı grafik olarak uçuk,crysisde kz2 yanında efekt olarak çok sönük olduğu için grafik olarak daha iyi.Hadi bakalım...

Ya arkadaşım adı üsütnde konsol oyun oynama için dizayn edilmiş tasarlanmış ağırlıklı olarak oyuna yönelik makinalar bunlar, ve dünya üzerinde mevcut durumda ki tüm konsollarda var olan donanım aynı afridaki adamda avrupadaki adamda, asyadaki adamda aynı donanıma sahip cihazlarda oyun oynuyor oyun yapan firmalar tüm kullanıcılarda standart olarak var olan donanıma göre tasarlıyor oyunlarını ve başarının sırrıda burdan geliyor, PC öylemi belli bi standart varmı? milyonlarca PC milyonlarca farklı donanım, oyun yapanlar sadece ATİ 4870X2 ve CORE İ7 yi mi baz alıp oyun üretecek hayır haliyle burda sıkıntı oluyor GT5 felan çalışmazmış PC de felan diye saçmalamayın adam sağlam bi sistemde GT5 de sorunsuz ve 60 FPS çalıştırır KZ2 yide ama üst tabaka PC sahiplerine özel gibi bi durum olur o zamanda istediği satışa hedeflediği platformda ulaşması mümkün olmaz, hem diğerleri bizim gibi düşünmüyor PC ler sadece oyun amaçlı cihazlar değildir, sıkıntı burda hem o ayarda PC fiyatları malum her bütçe kaldıramaz o zaman konsol denen aletler giriyor devreye, tüm dünyada aynı donanıma sahip konsollarda haliyle oyun oynamak da çok kolay ce kullanışlı, çünkü hedef kitle zaten oyuncular ve hedefde sadece oyun oynatmak, denklemin çözümü bu kadar basit, yani PC de çalışmayacak bi konsol oyunu yoktur, ama PC de oyun oynamak maksatlı harcanan paralar mantık çerçevesini aştığında saçmalıktır oyun konsolda oynanır,

Ben şahsi görüşümü söyliyim ben PC de oyun oynamayı daha çok seviyorum, PS3 sahibiyim X360 da 1,5 sene kullandım PS2 de var, ama hiç birisi bana PC deki özgürlüğü sunmuyor, sevdiğim oyunları mümkün mertebe orjinal almaya çaılşırım ama bu yönde ahlaki savunucu değilim, korsan oyunculuğun bitirilmesi isteniyorsa anlamsız uçuk rakamlar istenmemeli fiyat politikasında japonya,abd,avrupa birliği ülkelerinde ki hayat şartları baz alınarak fiyatlandırma yapılmamalı oralardaki insanların gelir ve yaşam seviyelerine göre olmamalı, oyun kültürü yerleşmiş ama ekonomisi yeterli düzeyde olmayan bizim gibi ülkelerde fiyatlandırma politikası değiştirilmeli, ancak böyle son bulur, PS3 bu konuda baya bi güzel şeylere vesile oldu takas piyasası, yurtdışı seçenekleri ile insanlara cazip fiyatlar sundu ama halen daha katedilmesi gereken yol var...PC bu noktada insanlara sevdiği fanı olduğu oyunları oynamada daha fazla seçenek sunuyor, birinci seçenek oyunlarımızı sanal sürücüler vasıtasıyla her türlü olumsuzluğa karşı yıllar boyunca güvenle saklayabiliyoruz, tüm platformlara ait oyunları oynaya biliyoruz mesala; Emulatorler ile atari salonlarını evimize getiriyoruz jeton parası akıttığımız oyunları doya doya oynayabiliyoruz, (Konsollarda bunlar halen para ile satılıyor), PS1 oyunlarını aynı şekilde, gameboy, nintendo, gibi konsol oyunlarının da yanında Pc oyunlarıda cabası,yakında PS2 oyunlarıda oynaya bilirsek kimse şaşırmasın yeterki PS2 satışları resmen bi bitsin bakalım, tüm bu nedenlere ilaveten koskoca donanım üzerinde kişiye özel sınırsız bi donanım dünyası var,3K gördü, göz arızalandı 120€ 100$ gibi fiyatlara tamir ettirmeye gerek yok (o fiyatlara Ati 4770 VGA varki güncel oyunları sorunsuz oynayabilirsiniz) isteyen TV de seyrediyor, internete de giriyor, müzik, film düzenleme seyretme bunlarda sınırlama kısıtlam ekstra ücretlendirme yok, ve daha neler,neler tüm bu nedenler ve aklıma şu an gelmeyen nedenlerden dolayı ben çocukluk yıllarımdan, gençlik dönemime kadar yıllar yılı kalbimde yer etmiş tüm oyunlarımı PC 'imde imaj olarak saklayabiliyor, dilediğim zaman CD derdi olmadan sorunsuz oynaya biliyorum, yani bende PC nin yeri hep apayrıdır ve öyle kalıcaktır ha kullandığım konsolları yazdım yukarda onların yerleri farklı arkadaşlarla halen PS2 de deliler gibi PES turnuvaları yapıyoruz, PS3 deMGS4 ve GT5 oynamak yada X360 gears of war oynamak apaayrı bişey ama PC donanımını bu kadar küçümseyen bilinçsiz orumlara oldum olası çok kızıyorum ve bir kere daha söylüyor yeryüzünde yapılmış hiçbir oyun yoktur ki PC de çalışamaz donanım yetersiz gelir diye bişey söz konusu dahi olamaz....

EDİT : İMLA HATASI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURK-ŞAD -- 15 Mayıs 2009; 21:05:52 >

• quote:

crysis ile killzone 2 arasında 2 yıl fark var bırak da olsun o kadar .ayrıca 2009 u pclerin kaldıramayacağını iddaa eder gibi bir halin var ki tamamen saçmalık
  • artık ilgilenmiyorum bu tür konularla
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.