Şimdi Ara

Call of Duty: Vanguard için işler kötü gidiyor: Son 14 yılın en kötü çıkışını yaptı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Call of Duty: Vanguard için işler kötü gidiyor: Son 14 yılın en kötü çıkışını yaptı

Yayıncılığını Activision'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise Sledgehammer Games ve Treyarch'ın yaptığı yeni Call of Duty oyunu Call of Duty Vanguard, bildiğiniz gibi geçtiğimiz haftalarda çıkışını yaptı. Ancak bu sefer işler biraz kötü gidiyor.

Son 14 Yılın En Kötüsü

GamesIndustry.biz geçtiğimiz günlerde Vanguard'ın bir öndeki oyun olan Black Ops Cold War'a oranla fiziksel ve dijital satışlarının yüzde 40 düştüğünü gösteren bir rapor yayınladı. Bu raporu da geçmişe dönük verilerle karşılaştırdığımızda Vanguard'ın son 14 yıldaki en kötü çıkışı yapan Call of Dtuy oyunu olduğunu görüyoruz.

Ayrıca Bkz.Assassin's Creed serisinin eski baş yazarı Ubisoft'a döndü

Call of Duty Vanguard, 14 yıl önce çıkışını yapan ve seriyi modern savaşlara götüren Modern Warfare'in çıkışından daha iyi satmış durumda. Aslında İkinci Dünya Savaşı teması oyuncular tarafından istenen bir temaydı ancak görünen o ki asıl Call of Duty kitlesi yeni oyun için pek de heyecanlı değil. Oyun şu anda PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X|S ve PC için erişime açık durumda. 

Kaynak:https://www.videogameschronicle.com/news/sources-vanguard-was-call-of-dutys-worst-uk-launch-in-14-years/

• Oyun çok kötü be arkadaş

Grafikler bile leş. Gerçi aynı leşlik BF2042'de de var bu sene

Üstteki arkadaşın dediği gibi şu oyunun aynısı UE5 ile çıksa (yapısı bu türe müsait mi bilemem) kat kat daha fazla içine çekerdi.
    Silahlardaki red dotlar hariç. Bir termal görüş eksik ansını satam.
    Bir de sjwnin mokunun suyunu sıkmak var tabi klasik, şaşmaz
    Hızlı yapısı sayesine kısıtlı zamanda sinirini boşaltıp çıkıyorsun işte tek artısı bu
  • artık insanların inek gibi sağılmaya tepki göstermesi umut verici.

• yalnız call of duty tam anlamıyla bitse activision ne yapardı acaba :D overwatch gelirleri ile doyacaklarını sanmıyorum pek ama :p

• Fragmanı oyundan uzun olacağı buydu.

• Kendine_Antagonist kullanıcısına yanıt

King var.

Candy crush her yil milyar dolar kazandiriyor activision-blizzard a

• Yıllardır bu oyun serisini çıkışı ile alırdım, istenilen para ve oyun örtüşmüyor.Oyun ucuzlarsa alabilirim bu haliyle bu oyun alınmaz

enazından ben almam.

• çöp

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • talep edilen ücret nedeniyle olabilir bir ihtimal? yap yüzde 50 indirim bak neler oluyor.

• millet bf 2042 varken cod a yönelmedi çıkıs zamanı çok yanlış idi ama bf 2042 de o kadar kötü çıktı ki sikayet eden edene cod daha hatasız bu konuda bf 2042 konularına giderseniz görürsünüz bf 2042 için suandan pc de hile açmaya başlamıs millet

• sorun aslında coldware dan memnun olmayan kitlenin oyuna ve ücretine tepkisi.Biride benim

• COD Kitlesi bu sene Modern Warfare bekliyordu, eskiye gidince ve BF 2042 de olunca insanlar BF' ye yöneldi sanırım.

Yalnız Cold War' da çıktı bu da ama hala 2019 MW kadar güzel değiller maalesef.

• Ne sanıyorlardı ki…tamamen çöp bir oyun. unreal engine 5 le yap oyunu bak noluyo

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MW2 yada MW3'ü yeni nesil grafikler ile çıkartmak bu kadar zor olmamalı!

• Oyun çok kötü be arkadaş

Grafikler bile leş. Gerçi aynı leşlik BF2042'de de var bu sene

Üstteki arkadaşın dediği gibi şu oyunun aynısı UE5 ile çıksa (yapısı bu türe müsait mi bilemem) kat kat daha fazla içine çekerdi.
    Silahlardaki red dotlar hariç. Bir termal görüş eksik ansını satam.
    Bir de sjwnin mokunun suyunu sıkmak var tabi klasik, şaşmaz
    Hızlı yapısı sayesine kısıtlı zamanda sinirini boşaltıp çıkıyorsun işte tek artısı bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ladro -- 15 Kasım 2021; 12:58:22 >
  • Sadece zenci olunca SWJ lerin bile ilgisini çekememiş. Zenci ve gey olaydı satardı biraz...

• muratdogan456 kullanıcısına yanıt
    +1

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Herkes grafiklere laf etmiş, sorun o değil arkadaşlar. Sorun artık ikinci dünya savaşı, soğuk savaş gibi bin kere yapılmış gerçekçi senaryolar. Developerları da limitliyor bu gerçekçilik takıntısı. Ben demiyorum ki illa uzayda geçsin yada illa zombi olsun ama yaratın birşeyler be kardeşim.

• 8'lik mermi slotu olan m1 garandın altına tak çıkar şarjör gördükten sonra bu oyuna para verenin aklı yoktur.

• sikinti yok, oyunda gelecege giderler tekrar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cod cu ergen tayfa bile tepki gösteriyorsa iyi gelişme olmuş.Beklenen hareketler bunlar.Biraz geç oldu cod için ama.Her sene copy-paste oyunada atlanırmı? Hele şu skinlere falan para verilmesi konusuna hiç girmiyorum.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.