< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoSt3am -- 20 Eylül 2008; 18:49:02 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

MGS FAN CLUP'e HOŞGELDİNİZ!

/>
/>
/>
/>
/>
/>

Yerdeki Snake'i Rex'in üstüne taşıyan Liquit yere bıraktı Snake'i . 1 - 2 dakika sonra kalkan Snake'e 'Hala uykuda mısın ? diye kardeşçe bir soru sordu . Snake 'Hala yaşıyorsun ! dedi . 'İsyanını mahvettim kusuruma bakma ' dedi ve Liquit 'Rex'i kaybetmem savaşımı kaybedeceğim anlamına gelmez . Son nefesime kadar öldüreceğim ve devam edeceğim ! ' 'Sen de öldürmek için yaratıldın , bitirici hamleni her yaptığında yüzün aydınlanıyor Snake ! ' Solid ' Hayır ben ...' 'İnkar mı ediyorsun bir de ? Bugün bütün adamlarımı öldürdün ! 1964'ten sonra babamız bizim öldürmemiz için klonlandı ! Yaşama amacımız bu Snake ! Dünya bizim öldürmemizi istiyordu Snake ! ' her kelimesinde sesi kısılıyor eski günleri özlediğini belli ediyordu . 'Hem tek kardeş biz değiliz Solid ' 'Bugün öldürdüğün tüm askerler babamızın DNA'sından yapıldı . Bizim gibi süper-bebek değillerdi ama genlerimiz aynı . Süper bebek olmadıklarından bize benzemiyorlar . Babamız süper olduğundan ...' 'Big Boss sevginden bunaldım ! ' 'Sevgi değil kader bu kardeşim . Kimse genetik kaderine karşı koyamaz. Babamızın DNA’sının yeniden yaratımı için en temel ve kusursuz örnekler olma amacıyla doğduk. Kaderimi izleyeceğim ve aşacağım. Biyolojik lanetimden kurtulabilirim ve seni de bu yüzden öldüreceğim Solid Snake…' Sakince konuştu ancak her sözünün arkasında olduğu belliydi. Aniden ses tonu değişiverdi. Sonra sessizlik oldu ve 'Arkana bak ' dedi Liquit . Merly yerde yatıyordu . Snake baktı ve 'Yaşıyor mu o ? ' dedi . 'Bilmem 1-2 saat önceye kadar nefes alıyordu . Ocelot ne yaptı bilmiyorum . Ama seni sayıkladı hep , adı bile olmayan birini sayıklayacak kadar aptal .' 'Hayır benim bir adım var !' 'Hayır yok. Geçmişin ve geleceğin de yok! Bize sunulan yol bu!' Liquid bağırdı. 'Sahip olduğumuz tek şey babamızın genlerinde yazılı olan talimatlar!' 'Liquid, Meryl’i bırak gitsin!' 'Aramızdaki meseleyi hallettikten sonra. Zamanımız dolmak üzere.' 'Foxdie mı Liquit ?' 'Hayır . Artık zaman daraldı ' der ve yumruk yumruğa amansız bir dövüş başlar . Snake dövüşü kazanır ve son yumruğu atıp enkazdan düşen Liquit'i izler . Merly'i alıp kaçarken ilk defa ismini bağışlar . Cipiyle kaçarken Liquit nasıl olduysa çıkar ve o'da cipiyle bizi kovalar . Bizim cipi devirip Famas'ıyla Sıkışmış durumaki Merly'le bizi vuracakken Foxdie o'nu bu hayattan alır . Ve efsanenin ilk bölümü son bulur . 

. Bu arada arkadaşlar en geç yarın öğlen 12:00 gibi GameTrailers'ın Metal Gear Retrospective Part 1'ını Türkçe altyazılı olarak burada yayınlayacağız. Konuyu bilmeyenler ve öğrenmek isteyenler açısından çok iyi olacaktır. En geç bir sonraki haftaya bütün bölümleri (6 bölüm var) çevirmiş ve yayınlamış olurum sanıyorum.