Şimdi Ara

Heavy Rain %100 Türkçe Yama YAYINLANDI (Anonymous Çeviri) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
310
Cevap
16
Favori
23.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kolay gelsin, ps4 ve pc ikisinde de oyuna sahibim ama ps4de oynayabilmek için dışardan müdahele gerekiyor oyunda dil dosyalarına ve cihazı JB yapmak gerek oda 5.05 sürümünde kalanların yararlanabileceği demek. Orjinal PS4 sahipleri oyunu türkçe oynayabilmek için pc'de deneyimleyecek malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frobisher -- 9 Temmuz 2019; 16:43:24 >
  • oyun yükledim hazırladım merakla sabırla yamanın cıkmasını beklıyorum
  • Şu oynanabilir demo kısmının yamasını yayınlayabilir misiniz? Deneyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexter Morgan

Şu oynanabilir demo kısmının yamasını yayınlayabilir misiniz? Deneyelim
    Şuanda oynanabilir yama yok. Demoya da yama yapılmıyor. Tam sürüm öncesi yayınlanan Demo oyununun Dil dosyalarını açan Tool yapıldı Programcı arkadaş tarafından. Tool'un çalışıp çalışmadığını test etmek için de Demo üzerinden denendi. Ekran görüntüleri de oradan alındı. Fakat Şuanda oyunun çevirisi Tam sürüm üzerinden ilerliyor. Yakın zamanda da çıkacaktır.
  • Çeviri yüzdesi %65 olarak güncellenmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frobisher

Kolay gelsin, ps4 ve pc ikisinde de oyuna sahibim ama ps4de oynayabilmek için dışardan müdahele gerekiyor oyunda dil dosyalarına ve cihazı JB yapmak gerek oda 5.05 sürümünde kalanların yararlanabileceği demek. Orjinal PS4 sahipleri oyunu türkçe oynayabilmek için pc'de deneyimleyecek malesef.
    ps4 pro da bende. dediginiz gibi kesin olmuyormu? kirdirma falan yok bende zaten yapmam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yama çıktıktan sonra oyun da indirime girse keşke... güzel hayal
  • 20 tlye almadık şimdi alacak para yok oyun da kırılmak bilmedi kaldık öyle.
  • Kolay gelsin iyi çalışmalar. İlk çıktığından beri hep merak ettiğim ve oynamak istediğim bir oyun olmuştu. Sayenizde türkçe olarak oynayacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 14 Temmuz 2019; 23:52:35 >
  • 4 günde yüzde 50 olan yama, nasıl yüzde 65 te kaldı ? 22 temmuz da beyond çıkıyor, beyond çıkmadan yayınlasanız bari oynasak :)
  • kesinlikle olmuyor hocam, oyun dosyalarına müdahele gerekiyor yamada. ps4 sisteminde yamalı oynamanın tek çaresi illa kırık sistemde oynamaktır.
  • Sabah akşam çeviri yapacaklar diye bir kaide yok hocam. Temmuz sonuna yetişmez sanırım, testi de sürecektir biraz. Malum seçenekler üzerine kurulu bir oyun.
  • bekleyeceğiz o zaman sıkıntı yok . :) ne bileyim 4 günde 50 olunca, hemen çıkar zannettim :)
  • Ah ulan niye ₺40 ye almadım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar.

Çeviri yüzdesi %75 olarak güncellenmiştir!
  • metro exodus,watch dogs,heavy rain...tek kelime ile muhteşemsiniz.Ekipler maalesef bir noktadan sonra dağılma eğilimi gösteriyor ama şimdiden büyük işlere imza attınız ve yaptığınız projelerde istikrarlı bir biçimde ilerliyorsunuz.Böyle devam ederseniz kimsenin kolay kolay el atmadığı yapımları dilimize kazandıran,ülkemizdeki köklü çeviri ekiplerinden birisi olacaksınız inşallah.Sakın bırakmayın,sizi seviyoruz,kolay gelsin. :)

• 75% iyi gidiyoruz emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
  • Heyecanla ve sabırsızlıkla yamayı bekliyoruz. İyi çalışmalar

• Yama ilerleyişi %75 olmuş bile valla ne diyelim dostlar harika gidiyorsunuz şimdiden ellerinize gözlerinize sağlık çalışmalarınızda başarılar.
    Benim aklım bir bu Heavy Rain'de kaldı 40TL olmuştu almadık bir de (aman ya nasılsa Şubat 2020 Steam'e çıkacak bakarız deyip boş verdiğim) Metro Exodus da kaldı. Heavy Rain yerine neyse ki 'official Türkçe' çıkacak olan Beyond: Two Souls ve Detroit: Become Human kaptık içim rahat şimdilik, Metro Exodus'un da o zamanlar Türkçe yama çıkacağı/yapılacağı (@Qnoops sen ne yaptın öyle ya, saygılar) hiç belli değildi biraz da bu engellemişti beni bakalım Epic Store yine bir güzellik yapar indirim mindirim key mey bir şeylerle alırız.
  • Merhabalar, yöneticilerimizi daha yakından tanımak, duygu ve düşüncelerini anlamak veya canınız sıkılırsa falan, Shadow Of The Tomb Raider oyununda ekibimizi bir araya getiren Seçkin Sefa Durası ile yöneticilerimiz tarafından yapılan Podcastleri dinleyebilirsiniz.

İlk Podcast'te yöneticilerimizden Görkem Gengsi'nin (o ben oluyorum) söyleşi linki:

İkinci Podcast'te ise yöneticilerimizden Elif Küçükbayraktar'ın (@lagertha_lothbrok) söyleşi linki:

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.