Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (660. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.588
Cevap
68
Favori
689.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 658659660661662
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aggrolara dayanabilmek zor ya sinir olarak,insan bir süre sonra legend olcan da nolcak bu oyunda deyip bırakıyor anlayabiliyorum seni en güzeli kendini kanser etmemek belli bir ranka kadar op deckleri oynamak valla decki gönderdim,inşallah senin de işine yarar hayırlı haberlerini bekliyorum
  • Warlock oynamaya yeni başladım.Oyunda yeni değilim.Icecrown kart arkalığından beri oynuyorum.Bu jaraxxus u ne zaman sahaya sürsek etkili olur tam onu kavrayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brightlord

Warlock oynamaya yeni başladım.Oyunda yeni değilim.Icecrown kart arkalığından beri oynuyorum.Bu jaraxxus u ne zaman sahaya sürsek etkili olur tam onu kavrayamadım.

Elinizde yeterli miktarda kart olup boardı da almışsanız, Jaraxxus'u inebilirsiniz. Rakibin elinde burst dmg yoksa( tek turn 15+ dmg vuramıyorsa) 30 hp'niz varken bile Jaraxxus'u inebilirsiniz, hero power rakibe ciddi baskı uyguluyor.
  • 15 hp ye geldiğim zaman hep ölüm korkusu sarıyor zaten,bi türlü cesaret edemiyorum,nedense rakipte de hep burst oluyor.Sadece priest varken rahat indirebiliyorum jaraxxus u.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brightlord

15 hp ye geldiğim zaman hep ölüm korkusu sarıyor zaten,bi türlü cesaret edemiyorum,nedense rakipte de hep burst oluyor.Sadece priest varken rahat indirebiliyorum jaraxxus u.

control warrior ve priest dışında hiç bi classa karşı jaraxxus oynamayın hpniz 15den düşük değilse
  • en son oynadığımda daha LOE gelmemişti Hearthstone'a geri döndüm geçen hafta çok fazla oynayan biri değildim azmedip cancer shaman decki oluşturmuştum mech+spell ağırlıklı fel reaverlı falan bütün hafta boyunca sunu anladım sadece cancer shaman değil shaman komple bitmiş yahu aggro druid dizecektim vazgeçtim kolento'nun midrange combo druidine geçiyorum valla yaktım tüm shaman deckimi combo drudi herkes çok övüyor şu aralar bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante__34 -- 11 Ocak 2016; 4:54:35 >
  • Oyunda ne olursa olsun hero ya damage diye bir sistem mi özel ?

Dr boom attım elemanın elindeki kartların 3 ü de masada idi yine de hero ya vurdu tamam şans varsa oyunda kralsın ama bu kadar da güvenmemek lazım oyunu biraz daha stratejik oynamalı mesela geçen bana rakip lucky isimli bir eleman ile oynadım aklım uçtu gitti şans deli attı velede o elemana yapacak hiç bir şey yok, ama sürekli hero ya damage amaçsızca saçma geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 11 Ocak 2016; 7:35:44 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada elimdeki bir çok kartı sildim yerine truheart aldım işe yarar mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 11 Ocak 2016; 8:35:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skylined

Bu arada elimdeki bir çok kartı sildim yerine truheart aldım işe yarar mı ?

Şuan sadece CW ve Midrange palada kullanılıyor. Fakat midrange pala da oynanmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmandandik

Arkadaşlar ben androidden adventure satın alıcam.

Alırken google şifresi soruyor. Ama o google hesabı bana ait değil şifreyi de bilmiyorum.

Ben kendi google hesabımla girip yapmak istiyorum. Google hesabı ekliyorum yine de daha önceki google hesabı çıkıyor ve ödeme kısmında onun şifresini istiyor. Nasıl düzeltebilirim bunu?

Eğer tablet / telefon (ya da hangi Android cihazsa artık) kendin bir google hesabı oluşturduysan Google Play uygulamasında aktif hesabı değiştirebilirsin. Sol üstte liste gibi görünen kısma tıkla (dokun mu deseydim ) sonra en üstte aktif hesabı göreceksin. Ona tıklayıp değiştirebilirsin.

Oyun içi harcamalar aktif Google hesabı üzerinden yapılır; zaten farketmişsindir.

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LarethIan -- 11 Ocak 2016; 17:24:50 >

• combo druid oynamayın patron tekrardan popüler olmaya başladı ki bence şuan en iyi 2-3 deckten biri patron warrior, çok canınız sıkılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baLbesh -- 11 Ocak 2016; 17:29:12 >
  • 3 pack , 2 epic , 1 legendary , 1 golden rare
  • Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    Bana da 3 pack üst üste faceless çıktı, dalga geçiyo oyun benle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatty_boy

Bana da 3 pack üst üste faceless çıktı, dalga geçiyo oyun benle...

Faceless'a laf yok. Bana çıkan ilk epicti , her deckime koyardım.
  • Skylined kullanıcısına yanıt
    Yukarıdaki arkadaşın dediğinin dışında Priest decklerde de kullanabilirsin.
  • Arkadaşlar işten geldim bir açtım bütün adventurelarım gitmiş, tüm decklerime çarpı atmış. Store girdiğimde buy çıkıyor hepsinde.

Bilgisi olan var mı? Ne yapmam lazım?

• adventurelar gitmiş blizzard
  • Deathcallsdeath kullanıcısına yanıt
    bug olmuştur hocam benimkiler duruyor ayrıca son 1 saatte 4-5 stream gezdim chatlerin hiçbirinde adventure kartlarım yok gibisnden bişey yazan görmedim,clientiniz ile alakalı birşey olabilir belki.

edit : bölgeye de dikkat edin farklı bölgede denemiş olabilirsiniz yanlışlıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baLbesh -- 11 Ocak 2016; 21:13:42 >
  • arkadaşın hesabına girdim onda problem yok ama bende böyle bir durum var.
    Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mosley -- 11 Ocak 2016; 21:23:22 >
  • benim de advanture larım yok bu ne?
  • 
Sayfa: önceki 658659660661662
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.