Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (658. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26.588
Cevap
68
Favori
689.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 656657658659660
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende uzun bir aradan sonra bugün legendary açtım

noluyo beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NDS -- 7 Ocak 2016; 19:46:50 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • NDS kullanıcısına yanıt
    Şöyle yazmayın ya bir heves giriyorum oyuna yine 40 dustımı alıp çıkıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir bana çıkmıyor 😕

• quote:

Orijinalden alıntı: 3qzotix

quote:

Orijinalden alıntı: xLordRealx

quote:

quote:

/>
    Bu kartı neden buffladılar anlamadım gitti. Blizzard wow pvpdeki gibi bu oyunda da dengeyi ayarlayacağına daha çok bozuyor.

Blizzardın dengesizliğini 2 yıl önceden anlamışım.

Bu karta en son debuff geldi. Bu sefer hangi karta kızdınız da bu kart üzerinden prim yapıyorsunuz :)

Oyunun yapımcılarının oyunla pek fazla ilgilenmekdiklerini düşünüyorum. Alternatif herolar halen gelmedi.( İlk gelenler üzerinde 6 ay geçmiş) Her patchte oyunu yeniden yükletiyorlar.
    Oyun ilk çıktığında oyunda denge kurmak için çoğu karta nerf geldi. Unleash'ın 3 manaya çıkarılması, pyroblastin 8den 10manaya çıkarılması, soulfire'ın 0 dan 1 manaya çıkarılması vs. Bu kartların çoğu dediğim gibi değişmiş, zaten çoğu oyuncu tarafından değişmesi gerektiği düşünülen kartlardı. Son zamanlarda oyuna yeni kartlar getirmek dışında herhangi bir değişiklik yapılmıyor. Oyunun ayarı iyice bozuldu. Her gelen early kart oyunun temposu attırdı, 4 manada hamle yapamadan oyun bitebiliyor. Oyunun genel bir yapılandırmaya yada yeni bir ranked moduna ihtiyacı var. Forum bile eskisi kadar hareketli değil artık. Eskiden günde 1 sayfayı devirirdik, oyunu tartışırdık. Şimdi ise abuk sabuk oyunla alakasız tartışmalar dönüyor.

Haklısın yeni hero gelmedi birkaçının alternatifinin olup diğerlerinin olmaması nahoş duruyor gerçekten. Yattıkları belli, 6 ay oldu dediğin gibi..

Yalnız oyun 2 boyutlu sıradan bir kart oyunu olduğundan oyuna ekleyebilicekleri şeyler de sınırlı.. Yeni bir ranked modu nasıl olur bilmiyorum sizin fikriniz var heralde bu konuda.

Benim şu an aklıma gelen en basit çözüm yeni bir oyun modu.. Yoksa oyun beni de sıkmaya başladı birazcık.. Hep aynı şeyleri yapıyoruz kartları topla rakibi yoket.

Tek arena zevkli ama bazen arena için gold kasması bile sıkıyor 3 kere günlük görevleri tamamlayıp arena girdiğimi bilirim.. Neyse, uzun lafın kısası, haklısınız..

• Valla banada leg düştü bu sefer :D Al akir'i dustladım diye üzüldüydüm yine çıktı bu sefer dursun kenarda :)

• burda oyun içinde bilinmeyen bazı diyalogları brann ile magninin kardeş olması gibi şeyleri paylaşmış bir arkadaş,çok güzel bir video benim gibi meraklıları için paylaşayım dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baLbesh -- 8 Ocak 2016; 0:11:58 >

• Beyler inanmayın Blizzard bot atmış foruma , milleti pack aldırmaya teşvik ediyor.
  • BEYLER NAT PAGLE ÇIKTI. LEGENDARY DROP ARTMIŞ XDDD
  • kripp'in videosu vardı her 40 packte 1 GARANTİ legendary çıkıyor diye. toplu açıcam bu sefer packleri classic legendary düşürmek için.

• hocam ben açtığım son 4 packten 3 leg çıkardım hem de baya güzel packler 3 packte resimdeki gibiydi,bir tanesinin şaşkınlıktan fotosunu çekemedim ama gorehowl,brawl,tirion çıkmıştı üstüne brawl packinden bir tirion daha çıktı. Anlamıyorum hakkaten bi algoritması olduğuna inanmıyorum çok değişik packler gördük çünkü ben 90 pack açtım tgt geldiğinde 1 leg çıktı,şimdi 3 pack açtım 3 leg çıktı.Çözebilirseniz beni de aydınlatın lütfen
    Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baLbesh -- 8 Ocak 2016; 18:00:32 >

• baLbesh kullanıcısına yanıt
    Ard arda legendary çıkma algoritması olduğunu düşünmüyorum ama bana da oldu 1 ayda 3 leg+1 golden leg çıkmıştı.
    90 packten 1 legendary gerçekten çok düşük bir oran hocam emin misiniz öyle olduğuna. oyuncuların tgtden sonra açtığı packlerin istatistiğini tutan bir site varmış ard arda 40 packten sıfır legendary çıkmasına hiç rastlamamışlar 40 packten en kötü 1 legendary çıkıyormuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Edwin van der Sar

Ard arda legendary çıkma algoritması olduğunu düşünmüyorum ama bana da oldu 1 ayda 3 leg+1 golden leg çıkmıştı.
    90 packten 1 legendary gerçekten çok düşük bir oran hocam emin misiniz öyle olduğuna. oyuncuların tgtden sonra açtığı packlerin istatistiğini tutan bir site varmış ard arda 40 packten sıfır legendary çıkmasına hiç rastlamamışlar 40 packten en kötü 1 legendary çıkıyormuş.

Hocam 43 deckten 0 legend çıktı geçenlerde bana.1 ayda biriktirdim hepsini ve sonuç 0.

• yok hocam ben de zaten ard arda çıkmasını göstererek genel olarak bir algoritma olmadığını düşündüğümü söyledim zaten,hocam fujitora falan bıraktı galiba o olsaydı da anlatsaydı keşke ona 25 packte 3 leg mi ne çıktı bana 90da 1 tane çıktı baya ağladım sızladım burda hatta.Tgt'nin geldiği ilk gündü,hem 1 leg çıktı sadece varian o da hem de çok az epic çıkmıştı.
  • Bu packte de golden common , epic , rare çıktı.
  • 40 packte 1 legend olayında ciddi misiniz ya? Doğum günümde 15 packte Hogger, Sylvanas ve Tirion düşürmüştüm. Ertesi ay 15 taneden hiçbir şey düşmeyince oyundan soğudum almıyorum 2-3 aydır pack falan
  • N'oluyor la? Herkese leg çıkmaya başlamış son iki gündür. 650 gold biriktirdim Loe ilk wing için. Yukarıda yazılanları okudum, içim içimi yiyor şimdi
  • Bana 2 görev gelmiş gözüküyor şuan girdim çıktım oyundan bi 15 dk girmedim yine girdim halen 2 görev gelmiş gözüküyor,3 saat önce fulldü görevler hepsini yaptım brawlda 1 tane olması lazım ama 2 tane var şuan. Var mı başına böyle bişey gelmiş olan?
  • arkadaşlar nax ve brm adventure'ları android telefonlarda kaç TL acaba?

telefonu olan biri bakabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmandandik

arkadaşlar nax ve brm adventure'ları android telefonlarda kaç TL acaba?

telefonu olan biri bakabilir mi?

52şer tl. loe de 34 tl

• Icy Veins
    Midrange Hunter Deck List Guide - Saviors of Uldum September 2019
    http://www.icy-veins.com/hearthstone/season-20-legendary-midrange-hunter-brm-deck

Şu deckte Naxxramas kartları yerine neler konulabilir ? Örneğin Webspinner yerine 2 Leper Gnome Sludge Belcher yerine Stampeding Kodo ve Loatheb yerine Slyvannas veya başka bir legendary koysam iş yapar mı ? Naxxramas hiçbir wingim açık değil Brm de de ilk wingim açık. Onun dışında kartlar tam . Dediğim card swaplarla destenin etkisi düşer mi ?

• 
Sayfa: önceki 656657658659660
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.