Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (662. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.588
Cevap
68
Favori
689.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 660661662663664
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Desteniz cok kötü. F2p desteleri bile sizin destenize karsi is yapabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3qzotix 3 kullanıcısına yanıt
    ne koymak lazım işte onu düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skylined

içinde bulunduğumuz sezonda legend olmuş deckleri görebilceğiniz bir site var. heartpwn diye aratırsanız bulursunuz.
    yapmaya çalıştığınız deste control priest sanırım ama diğer arkadaşın da dediği gibi pek olmamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baLbesh

zoo tabiki nefret edilecek bir deck değil meta açısından düşünürsen ama benim bakış açım daha çok control oyuncularının açısındandı sonuçta control oynarken bütün aggro/face ağırlıklı giden decklere karşı bir nefret oluşuyor ister istemez.Kastettiğim bu şekildeydi,tam boardı stabilize ettim derken topdeck doomguard üstüne po ile 9 candayken ölünce nefret edilesi bir hal alıyor zoo gibi öbürleri kadar face ağırlıklı bir deck olmasa da. Teşekkür ederim hocam,sizi de bekliyorum legenda

O açıdan bakarsan iki tarafta (aggro - control) birbirini sevmiyor, bende aggro sevmem kontrol—midrange oyuncusuyum ama Zoo nun (midrange) düşünmeye dayalı sistemi hoş.
    Benim olayım maksimum günde 2-3 rank, sonrasında sıkılıyorum, ayrıca takım olarak oynadığımız birkaç tane daha oyun var, hiçbirisini adan akıllı oynayamıyorum, biraz o biraz bu gibi. Hearthstone da benim için önemli olan rekabet ve keyif onuda bu sürede alıyorum. .
    legend için bir sezon kasacağım, bakalım ne zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 12 Ocak 2016; 18:14:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Skylined

O destede sunlarin yerine su kartlari koy demek yanlis olur.Hearthpwn den metada is yapan deslere bakabilirsiniz.

• baLbesh kullanıcısına yanıt
    Bu ay bende legend a kasayım diyorum , bende öğrenebilir miyim acaba deckinizi

• Çok sağolun arkadaşlar,evet biraz hızlı oldu dün rank 5e düştüm 12 gibi sabah 6 gibi legend olmuştum,biraz kastım gerçekten

@DarkEternal @Scropion

3. oluyo bu benim bi gecede rank 5ten legenda rushladığım,çıkarsam şansımı kaçırdığıma inanıyorum kendi kendime totem oluşturdum artık

@Yggdrasil Asgard

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]

buyrun hocam :)

@_Perseus_

• Who am I? John Cena!!!!!!
  • Benim adventurelar hala gidik 24 saat oldu...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deck e biraz çeki düzen verdim şimdi daha iyi oldu en azından rank 18 oldum

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]

• baLbesh kullanıcısına yanıt
    Knife juggler çok güçlü bir kart kart isimleri ile hiç aram yoktur ama artık ezberledim herkes bu kart ile çakıyor komboyu artık nerf gelse iyi olur en azından atak 1 olsun

• Benim gibi adventureları gelmeyen var mı başka? Kimsenin düzelmedi sanırım.

• Fibonacci' nin Twitch hesabını bir türlü bulamadım, bilen yardımcı olabilir mi?
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    fibonacci'nin stream açtığını hiç görmedim,büyük ihtimal stream yapmıyor.
  • Secret paladin oynamayin oynttirmayin!Bu deck her 3 kisiden 1ini kanser ediyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: baLbesh

fibonacci'nin stream açtığını hiç görmedim,büyük ihtimal stream yapmıyor.

Muhtemelen öyle hiçbir yerde bulamadım fakat deckleri her yerde, CW ' un kitabını yazmış, keşke takip edip, izlemek mümkün olsaydı.
    Youtube' dan maçlarını görmek mümkün ama elini göremeyince anlamı kalmıyor.
  • Sercco S kullanıcısına yanıt
    Secret Paladin türü desteleri oynamak istemiyorum, oynamadımda ama beni üzen bir deck değil, secretlarını boşa çıkartınca birşeyi kalmıyor, güncel destelerine Ragnaros ' da girmiş durumda.
    Tirion, Rag., Dr. 6/7 , Belcher, Uldaman, Shredder, baya güçlü.
  • Oyun çakal çukal dolu priest vs priest ranked oynadım kartlar bitti elimizde eleman hesap edemedi yenecek sandı tadını çıkarıyor heal yerine damage zararı veren kart + heal bufflı 4 idi en son 1 can kaldı benim onunda 7 sonra çıktı oyundan

• Desteniz hala kötü. Aşağıdaki desteler her rankta iş yapabilecek desteler. Çok fazla dustta istemez.
    HearthPwn
    LEGEND - GODLIKE Excavated Evil Elise Priest - Unknown - Hearthstone Decks
    http://www.hearthpwn.com/decks/412482-legend-godlike-escavated-evil-elise-priest

HearthPwn
    Zetalot's Milk Priest - Unknown - Hearthstone Decks
    http://www.hearthpwn.com/decks/411001-top-50-zetalots-milk-priest

• Beyler adam az önce oynadığım oyunda iki tane dr.boom attı.Bu nasıl mümkün olur dr.boomların ikiside bir şeyden yaratılmamıştı baktım.Priestti entomb ile benim molten giant ımı almıştı adam iki tane boom attı ya şoktayım???
  • 
Sayfa: önceki 660661662663664
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.