Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (661. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
26.588
Cevap
68
Favori
689.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 659660661662663
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cemoktem

benim de advanture larım yok bu ne?

Alıntıları Göster
    Bug kaynaklıymış, henüz bilgi geçtiler;

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]

@cemoktem@Mosley@Deathcallsdeath

• yeni bir şeyler mi geliyor durup dururken nasıl bozabiliyorlar anlamadım doğrusu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

yeni bir şeyler mi geliyor durup dururken nasıl bozabiliyorlar anlamadım doğrusu
    Secret Paladin'le bugün 1 - 1.5 saatte rank 5'e rushladım. Bu kadar kolay ve güçlü bir deste olamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

Secret Paladin'le bugün 1 - 1.5 saatte rank 5'e rushladım. Bu kadar kolay ve güçlü bir deste olamaz.

Alıntıları Göster
    bu saate kadar oynadım en kanser yollara başvurdum inat ettim legend oldum

@Yggdrasil Asgard

hocam demiştim ama sana bugün legend olurum diye,sözümü tuttum bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baLbesh -- 12 Ocak 2016; 6:57:42 >

• DarkSilver_TR D kullanıcısına yanıt
    son gelen kartlar ile beraber benim gördüğüm mage cilerden spell deck e dönen çok bence, Legendary bir kart var ismini bilmem hiç birinin inspire ı spell çekiyor o kart ile mage de harika spell deck yapabilirsin. Spell + secret + 1 manalık dragon birde spell ile 2 damage veren o kart ile sırtın yere gelmez. Birde her spell de random kart atan 0-6 lık bir kart var.

Bu arada Heartstone da ki hiç bir kartı ve deck i ezberlemiyorum. O yüzden isimleri de yazmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 12 Ocak 2016; 8:07:36 >
  • Juvixted kullanıcısına yanıt
    Ben priest oynuyorum ama kim ne derse desin oyunda şans faktörü çok önemli, her priest ci %90 ilk kartı cleric çeker bende o ihtimal bile çok düşük, %50 şans %30 meta takibi sürekli deckler değiştirmeler oyuncuları takip twitch de kolento zolento falan izlemek %20 oyunculuk bu oyun bundan oluşuyor.
  • zoo rank 5 den sonra iş yapar mı arkadaşlar? Kontrole dönmek lazım aslında ama oda baya uzun sürüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    şuanda çok secret paladin var hocam bence zoo oynamak için ideal bir dönem,patronları dodgelamak gerekiyor yalnız. Renolocklara hiç değinmiyorum zaten herhangi bir tarz aggro deck oynadığınız zaman renolockun insafına kalıyosunuz shaman veya zoo farketmiyor. Zoo'nun boarddan kopmamasını sağlayan minionlar paladine çok sıkıntı çektiriyor 4 kere rank 1 full yıldız oldum 3ünde zooya kaybettim,özellikle turn 5-6 civarında napabilecek ki en fazla aldor deyip doomguard attıkları zaman hiçbir cevap veremiyorsunuz en az 2 minionu yiyor o doomguard zaten earlyde gang bosslar başına büyük bela secret paladinin.Ben şahsen oynanabilir buluyorum,karşıma da geldi çok.
  • baLbesh kullanıcısına yanıt
    Hocam oynadığınız secret decki paylaşabilir misiniz? Yine gühana sokacaksınız milleti
    Teşekkür ederim hocam,
    Patron demişken son hali gayet keyifli ve güçlü.
    Zoo oynadığımda cok fazla kontrol geliyor, yeniyorum ama zorlanarak, buda canımı sıkıyor, o yüzden deathwing cw ile devam edeyim diye düşündüm, oynadımda, aggrolar dayanamıyor, face shaman bile armoru görünce bırakıyor, kontrolleri fatique e götürüp yeniyorum yada daha önce.

Radu zoo ya 2x leper Gnome ekledi, daha aggro oldu, daha çabuk bitiyor, Zoo oynaması en keyifli destelerden birisi bence.

• daha önce de bir konuda yazmıştım galiba zoo face decklerinden farklı olarak trade alarak board dikkatini kaybetmeyerek ilerleyebilen 2-3 turnde çoğalıp sonra süpriz bir po yada doomguardla oyunu bitirebilen bir deck zoonun şuan tekrar popülere dönmesinin sebebi çoğu paladin deckinin tek cons,tek truesilver gibi kartlar ile oynaması zooya paladin karşısında çok büyük board avantajı sağlıyor. Ben yapıcam valla bi tane zoo decki kesinlikle baya oldu zaten oynamayalı nerde o eski zoo günleri sizin oynadığınız deckte güzel ama dediğim gibi şöyle bir dönüp baktığınızda her ne kadar nefret edilecek deckler bile olsa zoo,secretpaladin veya benzeri tarzda oynanan deckleri oynarken elinizde değişik bir gücün olduğunun farkına varıyorsunuz.Kontrol deckleriyle de legend olabilirsiniz tabiki olanlar da var ama kaba tabirle konuşmak gerekirse taramalı tüfek varken glockla savaşmaya benziyor,kendine eziyet ve sürekli sağ çıkmaya çalıştığınız için bir zevki de kalmıyor maalesef. Eskiden bi priest oynardın thoughsteal,shadow madness,recombobulator falan koyardın yenerken zevki çıkardı rakibin belcherını madnessla alır doomguarda falan çevirirdin.Şimdi rng kartları da oynayamıyorsunuz metadaki decklere karşı tamamen survivala dayalı.

legend oldum şuanda bundan sonra düşücem çıkıcam derdi olmadan maly rogue,otk paladin,otk warrior,brannzoo istediğim decki oynayabilirim bende bu düşünceyle biraz kastım zaten.

@Deathcallsdeath

hocam Pm'den atiyim şimdi paladin deckleri konusuna dönmesin burası,taşlanmayayım forumun ortasında

zoo nefret edilecek bir deck değil bence, oynaması kolay değil, board ü kaybedersen geri dönmen çok zor, trade ve board kontrolü onemli, board clear özellikli kartı yok, gerekte yok gerçi ama elinde her zaman 10 dmg var :) uzmanı olursan, rakibi biliyorsan çıkmayacağı rank te yok ama sabır lazım, kusmeden, sinirlenmeden.
    Bu arada tebrikler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 12 Ocak 2016; 9:43:50 >
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    zoo tabiki nefret edilecek bir deck değil meta açısından düşünürsen ama benim bakış açım daha çok control oyuncularının açısındandı sonuçta control oynarken bütün aggro/face ağırlıklı giden decklere karşı bir nefret oluşuyor ister istemez.Kastettiğim bu şekildeydi,tam boardı stabilize ettim derken topdeck doomguard üstüne po ile 9 candayken ölünce nefret edilesi bir hal alıyor zoo gibi öbürleri kadar face ağırlıklı bir deck olmasa da. Teşekkür ederim hocam,sizi de bekliyorum legenda
  • quote:

meta için yaptıkları en büyük hata patron u yok etmekti bence secret paladine kök söktürüyordu

quote:

Orijinalden alıntı: baLbesh

Valla ne yalan söyleyeyim bende böyle yapıyorum birkaç sezondur,her ne kadar insan warrior,priest falan oynamak istese de bi yerden sonra zevk almaktan çıkıyor karşısında oynamak op face decklerinin.Hem yavaş deckleri oynayıp hem de üstüne karşına gelen face deckleri tarafından rush down yapılmanın yüzdesini hesaplarsan şanslı eşleşmeler gelmedikçe doğru düzgün rank atlamak imkansız istediğin deck ile.Ben size şuan için secret paladinden daha güçlü bir deck verebilirim özellikle rank 5 ve aşağısı için ama forumda taşlarlar diye korkuyorum.Şahsen ben rank 8den rank 5e hiç maç kaybetmeden çıktım o deck ile hem de 2 saatten az sürede

Bu dönemde reno deckleri ve entomb priestler sayesinde allahtan rank 5 ve üstünde controle dönme olayı geri geldi,geçen sezon rank 5 üstü veya legend rank full aggro druid,secret paladin,tempo mage doluydu En mantıklısı bir an önce rank 5 olup kanser deckleri rank aralığından kurtulmak

hocam deste nedir acaba merak ettim bir ara mill rogue ile rank 12lere gelmiştim garip desteler çok zevkli oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi groche -- 12 Ocak 2016; 10:10:30 >

• groche G kullanıcısına yanıt
    %100 nerf yer challengerlar. Ben de 800 dust'ımı alır köşeye çekilirim. Bu sezon bedavadan rushladım. Oyuna zaten ayiracak pek zamanim yok. Harika oldu. 1 saatte koydum cebe 500 dust'i. Challenger'i atiyorum alt tab'a gecip takiliyorum. Challenger'in ardindan Dr Balanced inersem cay demlemeye mutfaga gidiyorum. Gelene kadar rakip ölmüş oluyor. Tabi bu işin geyigi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

@Yggdrasil Asgard

Oha ya. 1 gecede nasıl legend'a rushladın. Ben inanmamistim. Hemen o secret paladin destesini pm'den atiyorsun bos zaman bulunca ben de rushliyorum. Helal olsun vallahi cok ilginc ta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Tebrik ederim.
  • quote:

@Yggdrasil Asgard

Tebrikler hocam. Son konuştuğumuzda rank 4 tünüz. Çok çabuk legend olmuşsunuz gerçekten :)

• quote:

%100 nerf yer challengerlar. Ben de 800 dust'ımı alır köşeye çekilirim. Bu sezon bedavadan rushladım. Oyuna zaten ayiracak pek zamanim yok. Harika oldu. 1 saatte koydum cebe 500 dust'i. Challenger'i atiyorum alt tab'a gecip takiliyorum. Challenger'in ardindan Dr Balanced inersem cay demlemeye mutfaga gidiyorum. Gelene kadar rakip ölmüş oluyor. Tabi bu işin geyigi

Blizzard yatışta kolay kolay nerf yemez. Şuan büyük ihtimal yeni ekpaketi hazırlıyorlardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkSilver_TR

Peki beni rank 5 civarlarına taşıyabilecek çok solo adventure kartı istemeyen bi deck var mıdır ? Mech mage oynuyorum geçen ay 8 e çıktım onun dışında başka destem yok maalesef.
    Selam gençler,

Elimde ps3, ps4 vita ne ararsan var oyun için ama 2 yıla yakın süredir vazgeçemedim gitti bu oyundan ve halen çok kötüyüm 18-19 rank lardayım hep, priest de deck ime ne koymalıyım. Abinize bir yardım edin :)

Resimdeki kartlara ek olarak

1 x Ragnaros fire lord
    1 x Arch-Thies
    2x Mind control var

• 
Sayfa: önceki 659660661662663
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.