Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (659. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.588
Cevap
68
Favori
689.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 657658659660661
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    düşebilir. zaten mad scientist olmadan midrange hunter zor oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki beni rank 5 civarlarına taşıyabilecek çok solo adventure kartı istemeyen bi deck var mıdır ? Mech mage oynuyorum geçen ay 8 e çıktım onun dışında başka destem yok maalesef.
  • Carpe Vita kullanıcısına yanıt
    Hocam aman gaza gelmeyin ben gelip 4 classic actim zamanin da hala yasini tutuyorum 400 gold un .
    160 dust i da catır catir yedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • DarkSilver_TR D kullanıcısına yanıt
    Hocam isin dogrusu adventure siz rank 5 olmak pek mumkun degil dediginiz gibi adventure siz deckler max 7-8 e cikabiliyor o da buyuk sans ve yetenekle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • *DragonHunter* kullanıcısına yanıt
    Anladım. Teşekkür ederim o zaman bir an önce naxx ı açmak daha mantıklı olucak sanırım 2. wingi açmayı planlıyodum brm de ama :( Para vermeden 2800 3000 gold toplamak çok zor be
  • DarkSilver_TR D kullanıcısına yanıt
    6 hafta civarı zamanda naxxramas'tan 4 wing açmak mümkün bence.

• Oyuna para vermeden bir yerlere gelmek çok zor. Oyundan keyif alıyorsanız, oyunlara para vermek size koymuyorsa tüm adventure modları parayla almakta fayda var. Enpara kampanyası devam ediyorken %50 indirimli olarak alabilirsiniz. Şuan ki hesabımla 1 yıl tüm görevleri yapmışımdır. Tüm adventureleri para ile aldım hala yapamadığım bir çok deste var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkSilver_TR

http://www.icy-veins.com/hearthstone/season-20-legendary-midrange-hunter-brm-deck

Şu deckte Naxxramas kartları yerine neler konulabilir ? Örneğin Webspinner yerine 2 Leper Gnome Sludge Belcher yerine Stampeding Kodo ve Loatheb yerine Slyvannas veya başka bir legendary koysam iş yapar mı ? Naxxramas hiçbir wingim açık değil Brm de de ilk wingim açık. Onun dışında kartlar tam . Dediğim card swaplarla destenin etkisi düşer mi ?

Elbette düşer. Sludge Belcher 2x taunt ile rakibin temposunu düşürürken Stampeding Kodo ile nasıl bir tutulabilir. Ya da Loatheb 5 manaya 5 5 minionken yerine başka bir 5 5 minion koymak yerini tutar mı?

• Arkadaşlar ben androidden adventure satın alıcam.

Alırken google şifresi soruyor. Ama o google hesabı bana ait değil şifreyi de bilmiyorum.

Ben kendi google hesabımla girip yapmak istiyorum. Google hesabı ekliyorum yine de daha önceki google hesabı çıkıyor ve ödeme kısmında onun şifresini istiyor. Nasıl düzeltebilirim bunu?
  • 3qzotix 3 kullanıcısına yanıt
    Aynen ben de bütün wingleri aldığım halde hala kafamda kurduğum desteleri oluşturamıyorum. Artık epic craftlamaya başlayacağım muhtemelen. Leg için gold kasıyordum ama boom craftladıktan sonra, zaten wing leglerinde 1-2 tane koydun mu bir deckte daha fazla leg tam tersi dezavantaj olduğu için core epicleri craftlamayı düşünüyorum. Ancientlar, preparation, lightbomb falan. En azından adam akıllı 1-2 deck olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatty_boy

Aynen ben de bütün wingleri aldığım halde hala kafamda kurduğum desteleri oluşturamıyorum. Artık epic craftlamaya başlayacağım muhtemelen. Leg için gold kasıyordum ama boom craftladıktan sonra, zaten wing leglerinde 1-2 tane koydun mu bir deckte daha fazla leg tam tersi dezavantaj olduğu için core epicleri craftlamayı düşünüyorum. Ancientlar, preparation, lightbomb falan. En azından adam akıllı 1-2 deck olur.

Hocam bence craft , dust yapma işine girmeden önce bayaa bi arena yapın. Sonra bakın çıkan kartlara , ona göre deste oluşturursun ve tecrübe kazanırsın. Ben öyle yaptım memnunum.
  • En gıcık oyunlar(oyuncular) bölümleri yapmaya başladım. Rakip sizlerden biri değildir inşallah :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fahfar -- 9 Ocak 2016; 17:12:41 >
  • Jousttan bana da 1 mana rakibime 10 mana çıksa ben de öfkeden kudururdum heralde :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: xLordRealx

Jousttan bana da 1 mana rakibime 10 mana çıksa ben de öfkeden kudururdum heralde :)

Chat'leşirken kullandıklarına bakarsanız baştan itibaren sinirliymiş arkadaş. Canı bitmişken top deck Reno çekmeye ne diyorsunuz peki :)
    Joust bence gayet sıradan bir olay, ha 1'e 10 çıkmış, ha 1'e 2. Aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fahfar

quote:

Orijinalden alıntı: xLordRealx

Jousttan bana da 1 mana rakibime 10 mana çıksa ben de öfkeden kudururdum heralde :)

Chat'leşirken kullandıklarına bakarsanız baştan itibaren sinirliymiş arkadaş. Canı bitmişken top deck Reno çekmeye ne diyorsunuz peki :)
    Joust bence gayet sıradan bir olay, ha 1'e 10 çıkmış, ha 1'e 2. Aynı.

Destesinin yarısından fazlasını çekmiş Reno'nun gelmesi normal. Rakip agro oynasa siz şanslı olurdunuz, oyun başı elinize Reno gelmiş.
  • Kanser olmaktan sıkılıp, kanser etmeye karar verdim ve secret paladin yaptım. Yok böyle bir win oranı. Geleni geçeni tokatlıyorum.

Bir de Renolock yaptım. Yüksek ranklarda oynarım artık.

Bir de entomb Priest yapacağım ama 300 dust eksik.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

Kanser olmaktan sıkılıp, kanser etmeye karar verdim ve secret paladin yaptım. Yok böyle bir win oranı. Geleni geçeni tokatlıyorum.

secret paladin oynamak okadar sıkıcıki moruk insanda hs oynama isteği kalmıyor

bi tempo mage bi secret pala şu 2 deck hunterın en kanser zamanlarından bile daha çok kanser ediyor beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: [A]narchy

quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

Kanser olmaktan sıkılıp, kanser etmeye karar verdim ve secret paladin yaptım. Yok böyle bir win oranı. Geleni geçeni tokatlıyorum.

secret paladin oynamak okadar sıkıcıki moruk insanda hs oynama isteği kalmıyor

bi tempo mage bi secret pala şu 2 deck hunterın en kanser zamanlarından bile daha çok kanser ediyor beni

Cok hizli rank 5 gorup control destelerine gecebilirsin ama. Amacim da o zaten. Cok gucluymus secret paladin. Her turlu matchup'i kazandim. Yok boyle bir win ratio. 2 sezon önceki midrange hunter ve paladin de boyleydi.

• Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt
    Valla ne yalan söyleyeyim bende böyle yapıyorum birkaç sezondur,her ne kadar insan warrior,priest falan oynamak istese de bi yerden sonra zevk almaktan çıkıyor karşısında oynamak op face decklerinin.Hem yavaş deckleri oynayıp hem de üstüne karşına gelen face deckleri tarafından rush down yapılmanın yüzdesini hesaplarsan şanslı eşleşmeler gelmedikçe doğru düzgün rank atlamak imkansız istediğin deck ile.Ben size şuan için secret paladinden daha güçlü bir deck verebilirim özellikle rank 5 ve aşağısı için ama forumda taşlarlar diye korkuyorum.Şahsen ben rank 8den rank 5e hiç maç kaybetmeden çıktım o deck ile hem de 2 saatten az sürede

Bu dönemde reno deckleri ve entomb priestler sayesinde allahtan rank 5 ve üstünde controle dönme olayı geri geldi,geçen sezon rank 5 üstü veya legend rank full aggro druid,secret paladin,tempo mage doluydu En mantıklısı bir an önce rank 5 olup kanser deckleri rank aralığından kurtulmak

• quote:

Orijinalden alıntı: baLbesh

Valla ne yalan söyleyeyim bende böyle yapıyorum birkaç sezondur,her ne kadar insan warrior,priest falan oynamak istese de bi yerden sonra zevk almaktan çıkıyor karşısında oynamak op face decklerinin.Hem yavaş deckleri oynayıp hem de üstüne karşına gelen face deckleri tarafından rush down yapılmanın yüzdesini hesaplarsan şanslı eşleşmeler gelmedikçe doğru düzgün rank atlamak imkansız istediğin deck ile.Ben size şuan için secret paladinden daha güçlü bir deck verebilirim özellikle rank 5 ve aşağısı için ama forumda taşlarlar diye korkuyorum.Şahsen ben rank 8den rank 5e hiç maç kaybetmeden çıktım o deck ile hem de 2 saatten az sürede

Bu dönemde reno deckleri ve entomb priestler sayesinde allahtan rank 5 ve üstünde controle dönme olayı geri geldi,geçen sezon rank 5 üstü veya legend rank full aggro druid,secret paladin,tempo mage doluydu En mantıklısı bir an önce rank 5 olup kanser deckleri rank aralığından kurtulmak

Geçen sezon sadece bir kaç gün ladder oynayabildim. Aggro'lardan rank atlayamadım resmen. Her sezon 3'e gelip bırakırdım, rank 8'de kaldım geçen sezon ilginç bir şekilde. Gerçi oyuna girme şansı bulamadım ondan oldu .

Dün rank 15'ten 10'a indim 1 saatte Secret Paladin ile. 2 maç kaybettim sadece, onlarda da elim hep secret doldu minion gelmedi. O desteyi alabilir miyim

• 
Sayfa: önceki 657658659660661
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.