Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (657. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.588
Cevap
68
Favori
689.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 655656657658659
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mithrandir.

quote:

Orijinalden alıntı: DokuzKuyrukluTilki

LoE ve Naxx son wingi kaldı BRM'nin ise sadece 1. wingini açtım. Legendary çıkartamıyorum 3 leg çıkardım 1 senede düşünün açtığım dust olacak gibime geliyor hep. Wing mi sizce yoksa 8 pack mi bu şansa?

Kesinlikle expansion. Cunku expansionlari actiktan sonra sadece pack aciyorsun. Fakat pack alinca expansion icin para biriktirene kadar tekrar pack aliyorum ben.

aynı ben

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1600 dust birikti. Malygos ile bloodmage arasında kaldım. Bloodmage daha genel ileride rogue falan oynarsam koyabilirim ama en çok oynadığım hero mage ve malygos destesi denemeyide çok istiyorum çok büyük ikilemde kaldım. Sizce bloodmage başka nerelerde işime yarar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malygos Bloogmage'den daha spesifik bi kart bana göre. Malygos belli 2 veya 3 destede oynanırken Bloodmage başta freeze mage olmak üzere rogue hatta druid destelerinde kullanılıyor. Burada tercih yaparken ileride ne yapacağından ziyade şuan hangisine ihtiyacın olduğuna karar vermelisin.
  • Edwin ve the beast vardi cok roque oynamak istiyordum ama cok kart eksigim vardi yeni basladim hic adventure im yok oyuzden mevcut legandary lerimi bozup dr boom craftladim hatami yaptim ? Mage oynamak istiyorum antonidasim yok hunter deckim var ama face degil garip bisi en iyi rank 14 e dusebildim verebileceginiz taktikler varsa sevinirim
    Amacim naxx almak sonda o lavli yeri loe yu gold la acmayi planliyorum
    Iyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: arif007bond

Edwin ve the beast vardi cok roque oynamak istiyordum ama cok kart eksigim vardi yeni basladim hic adventure im yok oyuzden mevcut legandary lerimi bozup dr boom craftladim hatami yaptim ? Mage oynamak istiyorum antonidasim yok hunter deckim var ama face degil garip bisi en iyi rank 14 e dusebildim verebileceginiz taktikler varsa sevinirim
    Amacim naxx almak sonda o lavli yeri loe yu gold la acmayi planliyorum
    Iyi forumlar.

Boom suan en iyi kart. Beast ve edwin oynanmiyor suan zaten. Iyi yapmissin. Zoolock, midrange hunter ile gayet dusebilirsin. Kesinlikle naxxi al. Cunku suan meta decklerinin hepsinde naxx karti var illa.

Lavli yeri alirsan tempo mage yapabilirsin. Ucuz sayilabilecek bir deck. Antonadias zorunlu bir kart degil o kadar. Onemli de , yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mithrandir. -- 5 Ocak 2016; 23:32:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkurler hocam sizin icin uygunsa nick ve su kodu verirmisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: arif007bond

Tesekkurler hocam sizin icin uygunsa nick ve su kodu verirmisiniz

Ragnarok#2397

• Merhabalar itunesdan advanture aldım fakat hala hesapta açılmış gözükmüyor bir hata mı var yoksa geç mi açılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlfaRomeo147

Merhabalar itunesdan advanture aldım fakat hala hesapta açılmış gözükmüyor bir hata mı var yoksa geç mi açılıyor

Log off, log in yapmayı deneyebilirsin. Bazen hesapta saçmalıklar olabiliyor; çıkıp yeniden girince düzeliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3qzotix

/>
    Bu kartı neden buffladılar anlamadım gitti. Blizzard wow pvpdeki gibi bu oyunda da dengeyi ayarlayacağına daha çok bozuyor.

Blizzardın dengesizliğini 2 yıl önceden anlamışım.
  • EU serverinin haftada bir kere bakıma girmiş gibi kapanması hiçbir oyuna girememen çok siniri bozucu birşey tamda brawl gününde yapıyorlar milletin en çok gireceği günlerden biri
  • Tavern'den Illidan Stormrage çıktı. Artık legendary'leri toza çevirmiyorum, çöp ama dursun.

Edit: Epic'leri de toza çevirmeyeceğim artık. OTK Paladin diye birşey çıktı, zamanında dustladığım epic murloc'ları tekrar yapmak zorunda kalacağım malesef. 100 aldım 400 vermek koyuyor. Bazıları golden'dı gerçi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yggdrasil Asgard -- 7 Ocak 2016; 5:01:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

Tavern'den Illidan Stormrage çıktı. Artık legendary'leri toza çevirmiyorum, çöp ama dursun.

Edit: Epic'leri de toza çevirmeyeceğim artık. OTK Paladin diye birşey çıktı, zamanında dustladığım epic murloc'ları tekrar yapmak zorunda kalacağım malesef. 100 aldım 400 vermek koyuyor. Bazıları golden'dı gerçi

Bana da az önce Ysera çıktı

Niye bilmiyorum Wilfred Fizzlebang gibi legler çıkarsa hiç durmam parçalarım ama Illdan, ETC çıkarsa oynamasam bile saklamayı düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: MetalPWN

quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

Tavern'den Illidan Stormrage çıktı. Artık legendary'leri toza çevirmiyorum, çöp ama dursun.

Bana da az önce Ysera çıktı

Niye bilmiyorum Wilfred Fizzlebang gibi legler çıkarsa hiç durmam parçalarım ama Illdan, ETC çıkarsa oynamasam bile saklamayı düşünüyorum.

Wilfred Fizzlebang'i ben de dustladım. Aşırı gereksiz, hiç bir zaman metaya giremeyecek bir kart. Body olarak kötü, kart çekme işi de tamamen RNG. En fazla 1 turn yarar sağlar. Ki Warlock çektiği kartı oynama konusunda sıkıntı yaşayan bir class değil, bir dolu removal var her türlü control edebiliyor board'u. Molten'larını rahat inebiliyor.

Bana eskiden hiç legendary çıkmazdı. Artık her bulduğum 100 gold ile direk classic paket alıyorum. Epey düşürdüm son 1 ayda. Ysera, Edwin, Wilfred, Tirion ( 2. çıkışı ), Bolvar, Illidan Stormrage. Hatırlamadığım 1-2 tane daha vardır belki

Epic düşmüyor ama pek. Şu murloc epic'lerini yakalasam da craftlamaktan kurtulsam.

• Tavern kasmak isteyen varsa şöyle buyursun...

HearthPwn
    TAVERN DEATHRATTLE RAPTOR ROGUE - Unknown - Hearthstone Decks
    http://www.hearthpwn.com/decks/410223-tavern-deathrattle-raptor-rogue

• Paladin murloc deck benim hoşuma gitti. Murlock ları daha iyi yöneten hero yok bence
  • MetalPWN kullanıcısına yanıt
    Etc çıkmaz, biri gitti kötü kartlardan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

/>
    Bu kartı neden buffladılar anlamadım gitti. Blizzard wow pvpdeki gibi bu oyunda da dengeyi ayarlayacağına daha çok bozuyor.

Bu karta en son debuff geldi. Bu sefer hangi karta kızdınız da bu kart üzerinden prim yapıyorsunuz :)

• Abi bir klass her eklenti de yeni deck mi alir ? Aliyor ya. Lanet paladin her eklenti de yeni deck aliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: xLordRealx

quote:

quote:

/>

Bu karta en son debuff geldi. Bu sefer hangi karta kızdınız da bu kart üzerinden prim yapıyorsunuz :)

Oyunun yapımcılarının oyunla pek fazla ilgilenmekdiklerini düşünüyorum. Alternatif herolar halen gelmedi.( İlk gelenler üzerinde 6 ay geçmiş) Her patchte oyunu yeniden yükletiyorlar.
    Oyun ilk çıktığında oyunda denge kurmak için çoğu karta nerf geldi. Unleash'ın 3 manaya çıkarılması, pyroblastin 8den 10manaya çıkarılması, soulfire'ın 0 dan 1 manaya çıkarılması vs. Bu kartların çoğu dediğim gibi değişmiş, zaten çoğu oyuncu tarafından değişmesi gerektiği düşünülen kartlardı. Son zamanlarda oyuna yeni kartlar getirmek dışında herhangi bir değişiklik yapılmıyor. Oyunun ayarı iyice bozuldu. Her gelen early kart oyunun temposu attırdı, 4 manada hamle yapamadan oyun bitebiliyor. Oyunun genel bir yapılandırmaya yada yeni bir ranked moduna ihtiyacı var. Forum bile eskisi kadar hareketli değil artık. Eskiden günde 1 sayfayı devirirdik, oyunu tartışırdık. Şimdi ise abuk sabuk oyunla alakasız tartışmalar dönüyor.

• 
Sayfa: önceki 655656657658659
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.