Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (656. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.588
Cevap
68
Favori
689.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 654655656657658
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nk6

hocam bunu iki üç ay önceki metanın face hunter olduğunu göz önünde bulundurarak söylediğinden emin misin?

Face hunter bence daha az kanser shamana gore.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mithrandir.

quote:

Orijinalden alıntı: nk6

hocam bunu iki üç ay önceki metanın face hunter olduğunu göz önünde bulundurarak söylediğinden emin misin?

Face hunter bence daha az kanser shamana gore.

Aynen. Facehuntera karşı tauntlar ile korunabiliyorsunuz fakat shamana için aynı durum geçerli değil. Elinde çok fazla spell olduğundan tauntları geçersiz kılabiliyor.
  • face shaman bu metada aşırı riskli bir deck aslında çok ciddiyim eski zamanların facehunterı gibi değil eskiden reno yada brann+healbot gibi combolar yoktu eskiden ya bi belcherla yada 1 healbotla uğraşmak zorunda kalırdın facehunter oynarken ayrıca öyle brann gibi kartlarla trade girmen falan gerekmezdi. Yine bile bu kadar güçlü olmasının sebebi yarışacak decklerin azlığı doomhammer vb burst shaman tarzı oynamak önceden riskliydi çünkü aggro paladin,facehunter,zoolock bunlar sizinle yarışıyordu overload yüzünden shaman geride kalıyordu ayrıca rakipte hızlı bir deck olduğu için doomhammerla çalışacak turnu olmuyordu o kadar.

Yoksa bu deck eskiden de oynanıyordu,Tunnel Trogg tutulamazsa çok büyük bir kart ancak genelde frostbolt,darkbomb en olmadı silence bişeyler yiyor argent squire,worgen inf vb kartlarla oynanıyordu yine neredeyse aynı deck hiç bir classla yarışamıyordu eski metada. Meta yavaşlayınca en iyi facedecki oldu,şaşırtıcı gerçekten insan oynarken bile turn 5te rakibin 27 canı var ben bunu nasıl öldürcem diyosun ama işte meta yavaş olduğundan 1 doomhammerlık bile çalışsanız rakibin yüzüne yetiyor,beklenmedik bir damage çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baLbesh -- 3 Ocak 2016; 15:50:39 >

• Arkadaşlar Murky deck hakkında ne düşünüyorsunuz? Paladin ile mi daha viable Shaman'la mı? Packten Neptulon çıktı da üzerine murky deck yapmaya değer mi yoksa Anyfin Can Happen'li Paladin dururken hala Shaman Murky oynamak saçma mı olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalPWN

Arkadaşlar Murky deck hakkında ne düşünüyorsunuz? Paladin ile mi daha viable Shaman'la mı? Packten Neptulon çıktı da üzerine murky deck yapmaya değer mi yoksa Anyfin Can Happen'li Paladin dururken hala Shaman Murky oynamak saçma mı olur?

Bence shaman murloc kotu. Face daah iyi.

• quote:

quote:

Arkadaşlar Murky deck hakkında ne düşünüyorsunuz? Paladin ile mi daha viable Shaman'la mı? Packten Neptulon çıktı da üzerine murky deck yapmaya değer mi yoksa Anyfin Can Happen'li Paladin dururken hala Shaman Murky oynamak saçma mı olur?

Kötü derken ondan daha iyisi var diye mi öyle dediniz yoksa nerf falan mı yedi? Neptulon var işe yaramaz ise boşuna tutmak istemiyorum elimde bozdurup Ysera falan craftlarım en azından, ne dersiniz?
  • quote:

quote:

quote:

Kötü derken ondan daha iyisi var diye mi öyle dediniz yoksa nerf falan mı yedi? Neptulon var işe yaramaz ise boşuna tutmak istemiyorum elimde bozdurup Ysera falan craftlarım en azından, ne dersiniz?

Nerf yemedi fakat daha iyi deckler var suan. Bana neptulon ciksa dustlardim cunku shamani hic sevmiyorum.

Ve face disinda viable decki yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mithrandir. -- 3 Ocak 2016; 18:39:07 >

• quote:

otk paladin win alınabilir bir deck murky shaman ise daha çok eğlencelik,oyundaki herkes aşırı kastığı için özellikle böyle sezon başlarında favori olmayan deckleri oynamak çok zor ladderda,neptulon bgh hedefi + 3 overloadluk bir yükü olduğu için tercih edilmiyor aggro tipi murloc shamanda ve kötü murloclar geldiği zaman başka hamle yapmak istiyorsunuz yok yere 10 manalık bir kart oynamış oluyorsunuz ve elinizi dolduruyor.Murky shaman gibi hızlı bir decke neptulon ters maalesef daha control tarzı decklerde late gamede boardda extra minion tutabilmek için ideal bir kart. Ysera yoksa neptulon dustlayıp ysera yapmanı öneririm,bende edwininden yserasına gormokuna bütün kartlar var neptulon yok mesela hiçbir zaman craftlamaya ve oynamaya değecek bir kart olmadı meta içinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baLbesh -- 3 Ocak 2016; 18:42:33 >

• Çok güzel açıklamışsınız eyvallah hocam :) Neptulon' u dustladık gerçi ama hala bi murloc destesi yapma peşindeyim, bu hafta loe adventure ı alıp murloc paladin yapacağım olmazsa. Bütün kartlar var demişsiniz gerçi var mı bilmiyorum ama yeri gelmişken sorayım; Nexus-Champion Saraad mage decki için uygun mudur? Ysera düşünüyordum ama genelde mage oynadığım için mage'de Flame Leviathan'ı saymazsak Rhonin ve Saraad eksiğim var önce onlara mı yoğunlaşsam?

Dustladım şimdi Face de oynatmıyorlar ki 2 sezon önce 10a rahat kadar çıkmıştım face hunter ile. Şu reno geldi geleli rank 15te bile uğraştırıyorlar diye midrange hunter a döndüm. @Mithrandir.

• MetalPWN kullanıcısına yanıt
    Mage icin suan cok farkli deckler var. Bence saraad da Rhonin de core denilebilecek kartlar degiller. 2sini de craftlamaya gerek yok.

• MetalPWN kullanıcısına yanıt
    decent deck diye bir kavram var hocam türkçeye çevirisi terimi tam tanımlamadığı için ingilizce olarak söylüyorum,şuanki metada en düzgün hali şeklinde çevrilebilir. Maalesef meta bu tarz deckleri oynamaya itiyor "Saraad ne güzel bir kart decke koysam ya çok eğlenceli" devri geçti maalesef bu oyun için. Bende var saraad siz tempo mage için düşünüyorsunuz büyük ihtimal ama maalesef saaraddan value alabilmek için onu elinizde tutup turn 7ye yada 8'e kadar oynamamak ve oynadığınız turnde de saraad + ping yapmanız yüzünden aşırı derece tempo kaybı oluyor ki böyle bir face metasında inspire valuesi almak da çok zor siz saraad + ping oynuyorsunuz rakip o turn dr.boom oynuyor.Kısacası saarad bu metada tempo mage için çok yavaş bir kart conjurer gibi kartların tercih edilmesinin sebebi direk olarak bir değer almanız atıyorsunuz kartı seçiyorsunuz herhangi bir 2 mana israfına yol açmıyor ve sizi tempo olarak geride bırakmıyor.Zaten saaradla aynı işi yapıyor çoğu zaman saraadın boardda kalması imkansız ondan da alabileceğiz sadece 1 spell.

Rhonin iyi bir kart ama ragnaros varsa rhoninin yerine rahatça koyabilirsiniz,rhonin gerideyken çok kötü bir kart o yüzden önermiyorum ayrıca onun üzerine plan yaptığınızda silence yerse bütün planlarınız yok oluyor.Ama reno mage vb decklerde saarad,rhonin oynayabilirsiniz fakat o decklerin de ne kadar iyi olduğu tartışılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baLbesh -- 3 Ocak 2016; 20:21:16 >

• Çok teşekkür ederim cevaplarınız için
  • face hunter taunta takılıyordu bu tek elde 20 dmg çıkarabiliyor çok saçma bişey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LoE ve Naxx son wingi kaldı BRM'nin ise sadece 1. wingini açtım. Legendary çıkartamıyorum 3 leg çıkardım 1 senede düşünün açtığım dust olacak gibime geliyor hep. Wing mi sizce yoksa 8 pack mi bu şansa?
  • DokuzKuyrukluTilki kullanıcısına yanıt
    Wing. Bence expansionlar bir dükkanın ağırbaşları gibi,onları bir kere tamamladıktan sonra üstüne koymak için uğraşıyorsunuz sadece.Tüm kartlara sahip olmak ve tüm expansionlara sahip olmak tarzındaki bir achievement gibi düşünün.Expansionları bitirdikten sonra sadece packlere odaklanıyorsunuz ve daha rahat bir koleksiyonun düzeniniz oluyor.Atıyorum tempo mage'i ele alalım,rhonin yoksa ragnaros koyabilirsiniz yada başka bir kartla yerini doldurabilirsiniz ama flamewaker gibi expansion vasıtasıyla gelen kartlar genelde üstüne deck kurulan deckteki yeri değiştirilemez kartlar. Ayrıca oyunculuğunuzu da biraz düzenli kılıyor benim gibi düzeni seviyorsanız,expansionları bitirdim bundan sonra gold geldikçe pack açarım kalan kartlarımı tamamlarım şeklinde.
  • DokuzKuyrukluTilki kullanıcısına yanıt
    Bence wing açın hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DokuzKuyrukluTilki

LoE ve Naxx son wingi kaldı BRM'nin ise sadece 1. wingini açtım. Legendary çıkartamıyorum 3 leg çıkardım 1 senede düşünün açtığım dust olacak gibime geliyor hep. Wing mi sizce yoksa 8 pack mi bu şansa?

Kesinlikle expansion. Cunku expansionlari actiktan sonra sadece pack aciyorsun. Fakat pack alinca expansion icin para biriktirene kadar tekrar pack aliyorum ben.

• güzel bi resme denk geldim paylaşayım dedim

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]

kaynak:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 4 Ocak 2016; 22:10:19 >

• Bwlki de hic yasanmamis bir olayi yasadaim. Arenada 2 win 2 lose vardi ve 3. Losu alacagim oyun uygulamadan ciktim. Lose ekranini gormeden. 5 dk sonra girdim baktim 2 lose var. Lan noluyo dedim girdim oyuna oynadim 1 oyun ve yendim oyun bitince arenada 3 lose almis gozuktum ve kazandigim 1 oyun sayilmadi.

• Cevaplar için teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 654655656657658
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.