Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (655. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.588
Cevap
68
Favori
689.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 653654655656657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mithrandir.

Arkadaslar bazi tipler var hicbir epic ve legendaryi bozdurmayin diyen tipler. Dinlemeyin onu. Meta ne kadar degisirse degissin asla girmeyecek kartlar var. Bir de zatem oyunu sonsuza kadar oynamayacaksin sen sacma sapan kartlari tutmayip onlarla iyi desteler kurarsan zevk alirsin. 7 manada Drm boomun verdigi zevki hicbir sey veremez.

Mesela tree of life asiri ekstrem bir kart. Ben hicbri zaman girecegini dusunmuyorum.

Arkadaş doğru söylemiş 1.5 yıldır öyle bekleyen kartlar vardı hiçbir işe yaramayan hiçbir destede kullanmadığım.1 hafta önce hepsini dustladım.Gerekli legendaryları dustladım.Bence daha iyi oldu.
  • Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    Evet hakaret ve küçük görme anlamına gelecek şekilde kullanıyorsunuz, biriside çıkıp sizin için tipin birisi çıkıp böyle böyle diyor derse hoşunuza gider miydi?
    Blok, şikayet benim tasarrufum altında olan bir iştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

Evet hakaret ve küçük görme anlamına gelecek şekilde kullanıyorsunuz, biriside çıkıp sizin için tipin birisi çıkıp böyle böyle diyor derse hoşunuza gider miydi?

Ben kimseye direk tip demedim. Biri bana tip dese de bir y demem. Kucuk dusurucu bir sey yok." Oyle tipler "demek kucuk dusurucu olarak algilamadim hic.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En çok boş tartışmanın döndüğü konu bu olsa gerek. Millet birbirine laf sokma yarışına girdiğinden doğru düzgün oyun hakkında tartışamıyoruz bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3qzotix

En çok boş tartışmanın döndüğü konu bu olsa gerek. Millet birbirine laf sokma yarışına girdiğinden doğru düzgün oyun hakkında tartışamıyoruz bile.

Lol forumunu bi ara ziyaret et. Boş tartışma neymiş daha iyi anlarsın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

Ben kimseye direk tip demedim. Biri bana tip dese de bir y demem. Kucuk dusurucu bir sey yok." Oyle tipler "demek kucuk dusurucu olarak algilamadim hic.

peki arkdadaşım haklısın,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 2 Ocak 2016; 12:54:14 >
  • Revenge CW icin ne kadar gerekli ?

• quote:

Revenge CW icin ne kadar gerekli ?

Baron Geddon koyabilirsin. Revengeden daha iyi bir seçim olur bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carpe Vita

quote:

Geddon da yok.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Carpe Vita

quote:

Geddon da yok.

Geddon bayağı iş yapıyor cw de özellikle paladine karşı ama yoksa Brm nin 4. kanadını açıp revenge koyacan.
    Onu da yapmak istemiyorsan çift brawl kullan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carpe Vita -- 2 Ocak 2016; 16:22:55 >

• arkadaşlar patron deckim için ve ileride illa ki gerekecek bi grommash ihtiyacım var. aynı zamanda oil ve miracle malygos destelerim için edwin van cleefe ihtiyacım var, biriken 1300 dustum var. Kısa vadede hangisini önerirsiniz şu anki metada hangisi daha çok iş yapar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Urbanears U kullanıcısına yanıt
    şuanki metada oynamak istediğiniz deckler o kadar popüler değil çünkü warrior uldamn ve entomb kartlarıyla büyük darbe yedi,roguenin de gücünün çok az kişi farkında fakat warrior rogueden daha çok oynanıyor halen edwinin yerine farseer oynuyor çoğunluk edwin daha çok tempo kartı oyunu onun üzerinden kurabileceğiniz bir kart yada finisher değil ama grommash cw'nin burst kapasitesini oluşturan kart eğer rakip 10-12 hp civarında ise ve grommash ölmemişse kendini çok rahatsız hissediyor birazdan grommasha ölcem korkusuyla istediği gibi oynayamayanlar bile var.

İkisinden birini seçmeniz gerekiyorsa kesinlikle Grommash,

Edwin her oyun value alınabilecek bir kart değil özellikle böyle hızlı bir metada druidlere karşı falan ben turn 2de coin edwin yapıyorum 4-4 body olsun boardda diye zaten genellikle 20-20 edwin yapacak şans gelse bile oynayamıyorsunuz çünkü ya silence yiyor yada bgh,çok başıma geliyor benim reno deckleri de çok olduğu için metada.

Grommash ise cwnin win conditionı,siz her ne kadar patron oynuyor olsanız da ilerde cw de oynamak isteyeceksiniz elbette o zaman grommashsız deck çok kötü gelecek gözünüze.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baLbesh -- 3 Ocak 2016; 2:10:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: baLbesh

şuanki metada oynamak istediğiniz deckler o kadar popüler değil çünkü warrior uldamn ve entomb kartlarıyla büyük darbe yedi,roguenin de gücünün çok az kişi farkında fakat warrior rogueden daha çok oynanıyor halen edwinin yerine farseer oynuyor çoğunluk edwin daha çok tempo kartı oyunu onun üzerinden kurabileceğiniz bir kart yada finisher değil ama grommash cw'nin burst kapasitesini oluşturan kart eğer rakip 10-12 hp civarında ise ve grommash ölmemişse kendini çok rahatsız hissediyor birazdan grommasha ölcem korkusuyla istediği gibi oynayamayanlar bile var.

Edwin her oyun value alınabilecek bir kart değil özellikle böyle hızlı bir metada druidlere karşı falan ben turn 2de coin edwin yapıyorum 4-4 body olsun boardda diye zaten genellikle 20-20 edwin yapacak şans gelse bile oynayamıyorsunuz çünkü ya silence yiyor yada bgh,çok başıma geliyor benim reno deckleri de çok olduğu için metada.

Grommash ise cwnin win conditionı,siz her ne kadar patron oynuyor olsanız da ilerde cw de oynamak isteyeceksiniz elbette o zaman grommashsız deck çok kötü gelecek gözünüze.

dostum katılıyorum sanırım oil'de edwin yerine 2. farseer almak yerine slyvanas aldım, cw için yeterli legendaryim yok henüz yoksa cw tabi ki hedef decklerimden biri, grommash yapacağım sanırım. eldeki legler:
    tirion
    bloodmage
    leeroy
    justicar
    sylvanas
    ragnaros
    malygos
    dr balanced
    + tüm adventure legendaryleri. baron geddon ysera falan geçtim gorehowl brawl shield slam gibi kilit cw kartları da eksik ayrıca. ne yazık ki şu an cw uzak gözüküyor fakat grommash yapayım illa ki bir gün o da olur :) teşekkürler yorumun için

edit: dr balancedı eklemeyi unutmuşum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Urbanears -- 3 Ocak 2016; 2:39:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Urbanears

quote:

Orijinalden alıntı: baLbesh

baron geddon ysera falan geçtim gorehowl brawl shield slam gibi kilit cw kartları da eksik ayrıca. ne yazık ki şu an cw uzak gözüküyor fakat grommash yapayım illa ki bir gün o da olur :) teşekkürler yorumun için

edit: dr balancedı eklemeyi unutmuşum

Gorehowl kilit bir kart değil cw için. O karta yer açmanız bile çok zor şu anda.

• beyler winglerde bir kaç eksiklik var nakit para ile en uygun nasıl alınabilir tablet diyorlar bilen varsa makbule geçer
  • Şu aptal face shaman trendi bitmezse yakın zamanda oyunu bırakacağım. Bu kadar aptal bi meta daha görmedim ne zevk alıyosunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tal.

beyler winglerde bir kaç eksiklik var nakit para ile en uygun nasıl alınabilir tablet diyorlar bilen varsa makbule geçer

en uygun android cihazdan google play storedan alınıyor, 100 paket 105 tlye geliyor iosta 120 tl civarı pcde ise 50 euro dollar fiyatların aklında bulunması açısından :)

• Daha önce aklına gelen ve yapan var mıdır bilmiyorum ama malygoslu bir mage düşünüyorum. emperorla ice lance veya malygos manası düşürülürse 1 turnde 1 frostbolt+2 ice lance ile 32 damage koyabiliyoruz, böyle bir deck aradım bulamadım. En son freeze mage şeklinde kendim yapacağım, ne düşünüyorsunuz?

• Urbanears U kullanıcısına yanıt
    var olan bir deste zaten, pek çok çeşidini bulmak mümkün,
    http://www.hearthstonetopdecks.com/decks/firebats-season-20-malygos-mage/
  • AlfaRomeo147 kullanıcısına yanıt
    hocam bunu iki üç ay önceki metanın face hunter olduğunu göz önünde bulundurarak söylediğinden emin misin?
  • 
Sayfa: önceki 653654655656657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.