Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (654. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26.588
Cevap
68
Favori
689.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 652653654655656
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • reno nasıl bir op card öyle ... oyundan soğutuyor. hadi hepsini geçtim 6 max 7 manada kesin görüyorsun renoyu bir kere seksin 8 -9 olsa ... çok daha denk gelmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedymaster -- 31 Aralık 2015; 16:09:35 >
  • spacelife kullanıcısına yanıt
    İnan kimsenin aklına gelmemişti anti-aggro deste icat etmek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yılın son gününde konuda hareketli dakikalar.
  • Yeni yıla oyunda girsek hediye falan gelir mi acaba

• Türkiye'nin en çok izlenen en kaliteli yayıncısıyla yılbaşı yayınındayız

theflyingram Utku :

• Öncelikle yeni yılınız güzellikler getirsin Antonidas craftlamayı planlıyorum 1100 dust'ım var. 5 tane epic kartı dustlamayı düşünüyorum, ileride lazım olur mu bekleteyim mi emin olamadım.

2x Far Sight
    2x Bestial Wrath
    1x Tree of Life
  • Yeni yılda oyundaki şans faktörünün azalması dileğiyle...
  • MetalPWN kullanıcısına yanıt
    teşekkürler sana da mutlu yıllar. bana kalırsa 500 dust 1 hafta-10 gün gibi bir sürede birikir. her ne kadar çöp görünse de 5 tane epic bozdurmak bence gereksiz. sonuçta bu oyunda amaç koleksiyon genişletmek. umulmadık taş baş yarar, bi expansion sonrası kartlar meta olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalPWN

Öncelikle yeni yılınız güzellikler getirsin Antonidas craftlamayı planlıyorum 1100 dust'ım var. 5 tane epic kartı dustlamayı düşünüyorum, ileride lazım olur mu bekleteyim mi emin olamadım.

2x Far Sight
    2x Bestial Wrath
    1x Tree of Life

Far sight çöp..

Bestial wrath ise yaramaz...

Tree of life kullanışsız..

Ucunu de dustla gitsin..

• Arkadaşlar ben bu oyunu ara sıra oynuyorum, öyle çok vakit ayıramıyorum haliyle bilgi yönünden bazı kısımlar eksik. Bazen de denk geldiğim videolara falan bakıyorum da aşağıdaki olayı anlayamadım.

Funny and Lucky Hearthstone plays - Episode 150

Adamın oynadığı bir minyonla şifaların artık darbe yerine geçtiğini ve ortadaki minyonun aldığı hasar kadar kahramanı iyileştirdiğini ama bu sefer kahramanın canından eksilteceğini biliyorum. Anlamadığım ortadaki minyon 9 darbe almışken neden daha fazla vuruyor kahramana?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sano -- 1 Ocak 2016; 3:53:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sano

Arkadaşlar ben bu oyunu ara sıra oynuyorum, öyle çok vakit ayıramıyorum haliyle bilgi yönünden bazı kısımlar eksik. Bazen de denk geldiğim videolara falan bakıyorum da aşağıdaki olayı anlayamadım.

Funny and Lucky Hearthstone plays - Episode 150

Adamın oynadığı bir minyonla şifaların artık darbe yerine geçtiğini ve ortadaki minyonun aldığı hasar kadar kahramanı iyileştirdiğini ama bu sefer kahramanın canından eksilteceğini biliyorum. Anlamadığım ortadaki minyon 9 darbe almışken neden daha fazla vuruyor kahramana?

Mistress of pain aldığı kadar değil verdiği hasar kadar iyileştirme yapıyor. Boardda Auchenai olduğu için iyileştirme yerine damage vuruyor. Ama mistress iyileştirme yapamadığı için tekrar heal vermeye çalışıyor. Ve bu böyle devam ediyor işte. Bir nevi bug. Bayağıdır da bilinen bir şey.

• Yorumlarınız için teşekkürler Dediğiniz gibi oyunda amaç koleksiyon genişletmek ama 2 ondan 3 ondan biriktirmek yerine 2 tane adam gibi deste yapmayı tercih ederim. Zaten casual oyuncu olduğum için pek vakit ayıramıyorum hunter destemin yanına alternatif olması için mage destesi yapıyordum, Antonidas'ın eksikliğini çok hissettiğim için gözüm pek görmedi o kartları Radikal bir karar vererek bundan sonraki hearthstone hayatımda shaman oynamamak üzere Far sight başta olmak üzere 3-4 kart dustladım, 1 tane de bestial wrath dustlayarak (evet 1er tane Bestial Wrath ve Tree of Life'ı sakladım ne olur ne olmaz diye) Antonidas'ı craftladım şükür

• Aggro, face, hızlı, agresif meta' ya merhaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 1 Ocak 2016; 9:37:07 >
  • Carpe Vita kullanıcısına yanıt
    Tamam şimdi anladım, teşekkürler.
  • Arkadaslar ozellikle son 3sezondir Hs'ye iyi vakit ayiriyorum.Iyiden kastim sadece questleri yapip cikmiyorum.Kasimda rank 12,aralikta rank 13te kalarak bitirdim sezonlari!ekstrem casual oynuyodum artik zama ayiriyorum oyuna!face hunter,shaman,secret pala haric rankta ust sirala cikabilicegim deck ler onerebilirmisiniz?Her deck'in bir antisi var biliyorum.Size bana legand olucak deck verin demiyorum sadece onerirmisiniz?buaralar entomb priest ve renolock oynuyorum.dust'in var sizde renolock'a Mal'ganis craftlasam cok fark ettirirmi?yada dogru yoldasin decklerinle zaman ayirip zorlarsan rank 5lere cikarsin diyebilirmiyiz?reno ile suan 36macta %61lik bir oranla oynuyorum ve egleniyorum.Face hunter ve ozellikle face shaman oynarken zevk almiyorum.Amacim zevk alarak rank yukselmek!yoksa warlock zoo ile eskiden rank 7ye cikmisligim var.Buarada ma rank7 gordugum icin benim icin buyuk bir is:) zaten play mode da totalde 1005galibiyetim var.dedigim gibi 2014hazirandan beri ara ara cok nadir oynuyodm.Bu son 2aydir uzerine zaman harciyorum.Buarada Hepinize saglikli,mutlu,iyi seneler dilerim..

• quote:

Orijinalden alıntı: darklline

Arkadaslar ozellikle son 3sezondir Hs'ye iyi vakit ayiriyorum.Iyiden kastim sadece questleri yapip cikmiyorum.Kasimda rank 12,aralikta rank 13te kalarak bitirdim sezonlari!ekstrem casual oynuyodum artik zama ayiriyorum oyuna!face hunter,shaman,secret pala haric rankta ust sirala cikabilicegim deck ler onerebilirmisiniz?Her deck'in bir antisi var biliyorum.Size bana legand olucak deck verin demiyorum sadece onerirmisiniz?buaralar entomb priest ve renolock oynuyorum.dust'in var sizde renolock'a Mal'ganis craftlasam cok fark ettirirmi?yada dogru yoldasin decklerinle zaman ayirip zorlarsan rank 5lere cikarsin diyebilirmiyiz?reno ile suan 36macta %61lik bir oranla oynuyorum ve egleniyorum.Face hunter ve ozellikle face shaman oynarken zevk almiyorum.Amacim zevk alarak rank yukselmek!yoksa warlock zoo ile eskiden rank 7ye cikmisligim var.Buarada ma rank7 gordugum icin benim icin buyuk bir is:) zaten play mode da totalde 1005galibiyetim var.dedigim gibi 2014hazirandan beri ara ara cok nadir oynuyodm.Bu son 2aydir uzerine zaman harciyorum.Buarada Hepinize saglikli,mutlu,iyi seneler dilerim..

Midrange hunter. Rank 5e ciktim midrange ile. Cok guzel bir deck ve zevkli.

• Watch and learn göreviyle karşılaşınca oyunda hiç arkadaşımın olmadıgı gerçeğiyle yüzleştim ilk sayfada battletag paylaşan arkadaşları ekleyip görev için rahatsız etmek istemedigimden kendi ismimi paylaşayım, yardımcı olmak isteyen eklerse sevinirim. İyi seneler herkese. Resolument#2124

• quote:

Orijinalden alıntı: Mithrandir.

Arkadaslar bazi tipler var hicbir epic ve legendaryi bozdurmayin diyen tipler. Dinlemeyin onu. Meta ne kadar degisirse degissin asla girmeyecek kartlar var. Bir de zatem oyunu sonsuza kadar oynamayacaksin sen sacma sapan kartlari tutmayip onlarla iyi desteler kurarsan zevk alirsin. 7 manada Drm boomun verdigi zevki hicbir sey veremez.

Mesela tree of life asiri ekstrem bir kart. Ben hicbri zaman girecegini dusunmuyorum.

Söylediğinde haklı olabilirsin, çöp kartlar var ama insanlara, arkadaşlara TiP diyerek hakaret, alay etme hakkını size kim veriyor?

• Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Tip demek hakaret alay mi olmus ?

Bloklayarak sorunu cozebilirsin.

• 
Sayfa: önceki 652653654655656
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.