Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (1249. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
26.588
Cevap
68
Favori
689.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12471248124912501251
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    o verdiği kart da marin the fox gibi dustlanmayan bir karttır. yani yine verdiğin gold un değeri kadar dust alamıycan. verdiği kart dustlanabilecek olursa o zaman işler değişir ama sanmıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bu dustlar ne zaman gelecek bilen var mı ?
  • Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]

bu canavar ile oynamak çok zevkli.rank 5den - rank 3 son yıldız.
    hunter görmekten kusucam artık.dk rexxardan tiksindirdiler.

### oddbaku
    #
    AAECAQcKkwSvBN4FkAfPxwKS+AKe+AKO+wKz/AKggAMKS6ICogT/B5vCAqLHAovhAsrnAoP7Ap77AgA=
    #

• yeni exp geldiğinde bir şeyler oluyor ve bir şekilde insanlar dust'tan kar ediyor. bunu kısaca açıklayabilir mi birisi? fazladan birkaç dust hiç fena olmaz.
  • Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]

bu da eğlenceli ama winrate düşük.ilk oynadığımda üst üste 7 maç kazandırmıştı.
    aggrolara iyi güzel de control deckler hırpalıyor.

### ctrlwarman

#
    AAECAQcGkAef0wLq6gKS+AKO+wKggAMMS6IEkQb/B7II+wyOzgLP5wKb8wL09QKD+wKe+wIA
    #

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rerea -- 3 Mart 2019; 15:24:10 >

• Dostlar merhaba. Şu Hall of Fame şeysi hakkında bilgisi olan var mı?

Mesela koleksiyonumda 2x Doomguard ve 2x Golden Doomguard'ım var diyelim. 2x Gold Doomguard karşılığında 1600 dust alır mıyım?

Aynı şekilde Golden common karşılığında (örneğin, 2 adet Golden Blackcat'imiz var) 400+400=800 dust mı alıyoruz?

Teşekkür ederim.
  • Rank 9 dayım her yer hunter ve wall priest dolu. Vallahi bıktırdılar yeni exp gelsede kurtulsak şu lanet metadan

• koftehor1 K kullanıcısına yanıt
    İçimi baydılar artık. Yenmeden önce well played çakıyolar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Haplo kullanıcısına yanıt
    evet goldenlar üzerinden alıyorsun dustu

• Haplo kullanıcısına yanıt
    Golden doomguard yapmak 400 dust. İki tane yaparsan 800 dust verirsin. Daha sonra hall of fame'e geçince 800 dust geri alırsın iki tane golden doomguard elinde olur. Onları dustlarsan 200 dust kazanmış olursun yani karın 200 dust olur. Olmayan epicleri golden yapmak daha mantıklı. atıyorum 800+800 verip 2x golden yaptın. Hall of fame'e gidince 1600 dustunı geri alıcaksın, elinde ki goldenları da craftlarsan 400+400 8 dust gelicek havadan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akino

Golden doomguard yapmak 400 dust. İki tane yaparsan 800 dust verirsin. Daha sonra hall of fame'e geçince 800 dust geri alırsın iki tane golden doomguard elinde olur. Onları dustlarsan 200 dust kazanmış olursun yani karın 200 dust olur. Olmayan epicleri golden yapmak daha mantıklı. atıyorum 800+800 verip 2x golden yaptın. Hall of fame'e gidince 1600 dustunı geri alıcaksın, elinde ki goldenları da craftlarsan 400+400 8 dust gelicek havadan.
    Kaç 400? Bildiğin 800 dust.

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]

Golden Common craftlamak bile 400 dust.

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]

Amacım dust kazanmaktan ziyade bedavaya golden kartları elde etmek bu aşamada. Yarın öbürgün dust'a ihtiyacım olursa bozdururum. Golden Legend'ler ile Golden Epic'leri craftladım zaten. Ama Golden Rare için 800 dust, Golden Common için ise 400 dust'ı geri alabiliyor muyuz bunu merak ettim. Çünkü bunları craftlamadaki normal-golden dust oranı epicler gibi olmadığı için merak ettim.

Mesela
    Epic 400, golden 1600, yani 4 katı;
    Rare 100, golden 800, yani 8 katı;
    Common 40 dust, golden 400 dust, yani 10 katı.

Aralarında baya oran sorunu var. Eğer Golden Rare için 800, Golden Common için de 400 dust hediye alamayacaksam craftlamayacağım.

• kartların hepsi varsa tekrardan golden yapmak pek birşey değiştirmiyor kar etme açısından

sadece eğer wild oynamayı planlıyorsan beleşe golden genn/baku ya upgrade etmiş oluyorsun normal olanları

https://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/avt3ro/hall_of_fame_craftdust_guide/

• quote:

Orijinalden alıntı: Haplo

Kaç 400? Bildiğin 800 dust.

Golden Common craftlamak bile 400 dust.

Amacım dust kazanmaktan ziyade bedavaya golden kartları elde etmek bu aşamada. Yarın öbürgün dust'a ihtiyacım olursa bozdururum. Golden Legend'ler ile Golden Epic'leri craftladım zaten. Ama Golden Rare için 800 dust, Golden Common için ise 400 dust'ı geri alabiliyor muyuz bunu merak ettim. Çünkü bunları craftlamadaki normal-golden dust oranı epicler gibi olmadığı için merak ettim.

Mesela
    Epic 400, golden 1600, yani 4 katı;
    Rare 100, golden 800, yani 8 katı;
    Common 40 dust, golden 400 dust, yani 10 katı.

Aralarında baya oran sorunu var. Eğer Golden Rare için 800, Golden Common için de 400 dust hediye alamayacaksam craftlamayacağım.

Alıntıları Göster
    Evet doğru ya ben dustları karıştırmışım haklısın.

• bunnyhoppor sayesinde 4 pack kazandım.packler bugün gelir heralde.
  • Bunny’den gelen 4 packden; 1 leg 3 epic çıktı, hepsi çöp olsada sabah sabah fena olmadı.

• Felurian kullanıcısına yanıt
    2 rare gerisi çöp

• Oyun şu sıralar çok sıkıcı. Yeni pakete kadar nolacak bilmiyorum günlük görev yapıp çıkmak bile eziyet oldu.
  • Nightful kullanıcısına yanıt
    güzel eğlenceli deckin yoktur.
    HSReplay.net
    surfrock vs. PlayinWasted
    https://hsreplay.net/replay/xfJUbk3MVixCnqCR8tYv4K
    secret paladinin şaşırdığı maç.
    HSReplay.net
    surfrock vs. KoiNoYohei
    https://hsreplay.net/replay/bYQtH5ByasAQ4gMYHSfws5
    mechactunwarlocku üzdüğüm maç.lorewalker cho sağolsun.
    bunu da az önce üzdüm.
    HSReplay.net
    surfrock vs. RuRuMental
    https://hsreplay.net/replay/ie6znUHPAfiyBQE5gifE49
    ağlayan bir hunter var şurada.

• Nightful kullanıcısına yanıt
    rerea kullanıcısına yanıt
    Oyun harbiden baya sıktı şu aralar ya, fun deck felan farketmiyor, 1 yıldır felan aynı desteler var çünkü metada.
    Rastakhan’ın ilk 1 ayı çok fazla olmasada her gün bi 10-15 maç felan atıyorudum, ondan sonraki ay sadece quest yapıp çıkmaya başladım, son 2-3 haftadırsa quest yapmaya bile eriniyorum, 3-4 kez quest kaçırdığım felan oldu hatta, şu expansion gelse artık bir an önce...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felurian -- 9 Mart 2019; 16:56:51 >
  • rerea kullanıcısına yanıt
    bunnyhoppor bu ne dostum ?
  • 
Sayfa: önceki 12471248124912501251
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.