Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (1251. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
26.588
Cevap
68
Favori
689.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12491250125112521253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jungian_Shadow

Bir de AG ve Koa'ki yi nerfleyecek yeni banlist gelse artık çok daha iyi olacak.

Alıntıları Göster
    Banlar geldi.Tüm desteleri görmüşler ama çok güzel dokunuşlar hiç bir deck ölmemiş.Konaminin en çok sevdiğim özelliği cidden adamlar sürekli anketlerle oyuncuları ölçüyorlar ve isteklerini yerine getiriyorlar.Ban listesi sadece kolaya kaçan düşünmeden oynayan koaki oyuncularını üzdü onun dışında koaki serisi çok geniş yani artık onlarda taktik yapmak zorundalar.

• SenJi kullanıcısına yanıt
    Oyunu ilk çıktıgından beri oynayınca durum farklı oluyor. Geçen sene oyuna başlamış biri üzülür durur neden collectionu yok.
    Ben oyunu seviyorum buraya gelip sürekli oyuna laf atanlar e oynamayın o zaman. Gidin ne işiniz var burada diyorum. Gel buraya kus nefretini git sürekli. Bu yazdıklarımı 1 ya da 2 kişi için yazmadım genel olarak gördüğüm bu konuda ki.
    Rank 10 gelmiş laf söylüyor. Bunu başarı olarak görmyorum tabi ben bu oyunda eğleniyorum. Kendi decklerimi de yapıyorum çoğu oyuncu dediğin gibi hazır destelerle oynayıp legend olunca kendini tatmin ettiğini sanıp zaman geçiriyor.
    Sürekli o beyinsiz şu salak şu aptal şeklinde. Kendi oynayamadıgı deckler üzerinden laf söylemek komik geliyor. Ben burda sürekli ağlayanlara gülüyorum. Yazsam ayıp olcak diye yorumların altına dedi rank 15 dedi rank 6 yazasım geliyor.
    Oyuna sürekli bok atıcağınıza şu böyle bu böyle diyeceğinize ya oynamayın ya da daha iyisini yapmaya çalışın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bence yeni expansiondan sonra oyun daha güzel olucak. Epey rotasyon olacak çünkü. Bu arada youtube'da gördüğüm videolarda hep Hall of Fame'e gidecek kartları golden craftleyin diyorlar bunun nedeni nedir? Aynı yaptığımız miktara dustlamayacak mıyız? Yoksa kart HoF'a gidince hem dustunı alıyoruz hem de kart bizde mi kalıyor?
  • Nolmuş karışmış buralar Bu oyun zaten hardcore bir oyun değil , zaten kendi reklamlarında da bunu dile getiriyorlar. Oyunun tabii ki eksik yönleri var ancak oyuna bağlayan noktalar da var. Birkaç gün önce oyundan sıkıldığımı günlük görevleri bile zor yapar olduğumu söyledim ancak yeni expansion haberlerini , teorilerini deli gibi takip ediyorum heyecanla bekliyorum. Oyunculara heyecan verici şeyler sunuyor gerçekten. Bu oyundaki temel sorun Aggro veya OTK desteleri değil. Her deste türünden olsun ancak dengeli olsun isterdim. Metaya baktığınız zaman çoğunluk belli bir türde toplanınca (ki genelde aggro) sizi de belli bir türü oynamaya itiyor oyun. Para konusuna gelirsek yeni başlayan oyuncular için kısa sürede desteleri toparlamak ciddi para ister. Ama benim gibi zamanında çok büyük beklenti ile başlamadan keyif ala ala oynadıysanız 1-1,5 sene içerisinde hiç para yatırmadan ciddi yol katediyorsunuz. Yani başlangıç dönemini atlattıktan sonra oyun paywalldan kurtuluyor. Her ne kadar şimdiki meta canımı sıksa da yeni haberler ümit vadedici görünüyor. Nisanı iple çekiyorum. Bu arada yayınlanan videolara bakınca muhtemelen sıradaki videoda Dr. Boomu gösterip tanıtıma geçecekler. Yarın ya da Çarşamba günü tanıtımı görürüz diyorum ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Malmsteen35 M kullanıcısına yanıt
    Eğer wilda geçecek kartları dustlayacaksan ; sende hiç olmayan kartları golden craftla , sende olan kartlara hiç dokunma. Bu yolla maksimum dustı alırsın. Örneğin bir kartın normal versiyonundan iki adet varsa bir daha golden craftlamana gerek yok. Hiç yoksa craftlamalısın.

• Beyler şu lich kingi tüm herolarla yenmem gerekiyor 1000 dustla hangi kartları craflarsam tüm herolara yeter. Daha fazla dust harcamak istemiyorum.
  • Ainz Ooal Gown kullanıcısına yanıt
    Hocam bu size yardımcı olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    yenince nolucak ki altı üstü yeni bir hero verecek uğraşmaya değer mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nightful

Eğer wilda geçecek kartları dustlayacaksan ; sende hiç olmayan kartları golden craftla , sende olan kartlara hiç dokunma. Bu yolla maksimum dustı alırsın. Örneğin bir kartın normal versiyonundan iki adet varsa bir daha golden craftlamana gerek yok. Hiç yoksa craftlamalısın.
    peki ya diyelim bir kartın normal versiyonundan bir adet varsa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.McManaman

Bu mesaj silindi.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3qzotix -- 13 Mart 2019; 19:11:53 >
  • baymirza kullanıcısına yanıt
    Görünüşünü seviyorum kardeşim. :)
    Diğer kopyasını golden craftlarsın , sende olana dokunmazsın.
  • Rise of Shadows - Eight Revealed Cards, Expansion Information
    Rise of Shadows - Eight Revealed Cards, Expansion Information
    https://www.hearthpwn.com/news/6455-rise-of-shadows-eight-revealed-cards-expansion

Açıklandı sonunda. İnşallah Mage sınıfını adam ederler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 79 dollarslık paket alınmaya değermi sizce ?
    Bu oyuna para veren en hafif tabirle enayidir. Blizzard'ın %50 win rate kuralına bakarsanız ne dediğimi anlarsınız. Ne yaparsanız yapın blizzardın hiç bir oyununda %50 win rate i geçemezsiniz. Bkz.https://hsreplay.net/cards/ bütün kartların win rateleri neredeyse %50. Böyle bir şans! yok. İlave olarak bu kart setinin ne kadar süre geçerli olduğu da belli değil. Atıyorum blizzard derse ki bu kart setini 1 ay sonra wild'a gönderiyorum, verdiğiniz paraya oturur ağlarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoK -- 15 Mart 2019; 11:46:15 >
  • Nightful kullanıcısına yanıt
    peki craftamak için son gün hangi gün dust biriktiriyorum da?
  • WTF, bi ek paket 500-550 tl edermi ya kafayı yediler harbi.
    Asgari maaşın 4 de 1 i !
    Yani bu kur farkına bir çözüm getirmezlerse Blizzard Türkiyeden daha zor ekmek yer.
    Bugüne kadar tüm expansionlara pre-purchase yapmıştım ama ilk defa almıyacağım.
  • YoK kullanıcısına yanıt
    Bence de. Zaten önceki exp den yeni expansiona kadar rahatlıkla 5000 6000 gold biriktiriliyor o kadar arena brawla girmeme rağmen. En kötü yeni expye 60ın üzerinde pack açarak girebiliyor f2p oyuncusu.ekstra gereksiz.
    Hiç quest yapmayan adama da ver paranı diyor oyun.

Not: şubatın 10undan gold biriktirmeye başlamışım 5200 goldum var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rerea -- 15 Mart 2019; 15:1:39 >

• şurda anlatılanları herkes biliyodur da bilmeyenler vardır diye paylaşıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rerea -- 15 Mart 2019; 15:7:49 >
    Paket 9 nisanda geleceğine göre 8 nisana kadar craftlayabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 12491250125112521253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.