Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (1250. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.588
Cevap
68
Favori
689.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12481249125012511252
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Turnuva vardıya sitesinden birini seçebiliyodun kazanmasına gerek yok sana 4 pack veriyo bunnyhoppor kazandı
    bana sadece 1 epic çıktı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala oynanıyor mu la bu oyun? Tr twitchinde oynayan kalmadı bitti gitti bende sadece mobilden 1-2 maç atıyorum.
  • Arkadaşlar bi ara 20 packte bir legendary garantisi vardı sanki, bu olay bitti mi ?
    Ayni packten belki 30 tane açtım bi cacık çıkmadı.

• S.McManaman kullanıcısına yanıt
    40 packta 1 leg garanti olması lazım

• youssouf1995 Y kullanıcısına yanıt
    İyi pek kalmamış

• Sürekli azalıyor popülaritesi.2018de aşırı hit yaptı ve bir o kadar da nefret edildi.Blizzard inanılmaz nefret kazanıyor ve 2018deki oyuncu artışı oyunun aşırı pahalılığını ve pay2win tarafnını daha açık bir şekilde ortaya çıkardı.Şuan yeni pack gelicek ve yeni sezona geçicez ona rağmen bir boombsday hype yaratamadı oyun.

Bu oyuna Yugioh Duel links i tavsiye ederim kart oyunu arayanlara.Hearthstone dan sonra bal gibi geldi.En güzel tarafıda bitmek bilmeyen etkilikler ve kendi destemizle birşeyler yapabilmemiz.Kendi yaptığım f2p deste ile meta deckleri yenebiliyorum.Oyunda şans değil cidden deste senkronizasyonu ve oynayış belirliyor kazananı.Stratejisi iyi olan kazanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SenJi

Sürekli azalıyor popülaritesi.2018de aşırı hit yaptı ve bir o kadar da nefret edildi.Blizzard inanılmaz nefret kazanıyor ve 2018deki oyuncu artışı oyunun aşırı pahalılığını ve pay2win tarafnını daha açık bir şekilde ortaya çıkardı.Şuan yeni pack gelicek ve yeni sezona geçicez ona rağmen bir boombsday hype yaratamadı oyun.

Bu oyuna Yugioh Duel links i tavsiye ederim kart oyunu arayanlara.Hearthstone dan sonra bal gibi geldi.En güzel tarafıda bitmek bilmeyen etkilikler ve kendi destemizle birşeyler yapabilmemiz.Kendi yaptığım f2p deste ile meta deckleri yenebiliyorum.Oyunda şans değil cidden deste senkronizasyonu ve oynayış belirliyor kazananı.Stratejisi iyi olan kazanıyor.
    Bir de AG ve Koa'ki yi nerfleyecek yeni banlist gelse artık çok daha iyi olacak.

• Rank 10da basladim bu ay, 2-3 tane wall priest ile kapıştigim maçlar dışında 1 tane bile zevkli maç oynamadim. Her oyun, her nalet oyun karşıma sacma sapan OTK desteleri geliyor. Wild giriyorum, onda da rank 15 den itibaren OTK ve Fatique desteleri geliyor. Lan ben bu oyuna YGOdaki beyinsiz OTK destelerinden (AG,Koa'ki,Survival's End,Ritual Nepthys vs...) bıktığım için başlamıştım zaten Hadi YGOda OTK kombolarini negleyip bir sekilde çevresinden oynayabiliyorsun ama bu oyunda karsi takim ile onlarin turunda interactionun o kadar kısıtlı ki, herif board kurup 5 dakika boyunca senle tasak gece gece 0 cost fireball, 40 dmg Mind Blast atarken elini kolunu baglamaktan başka bir şansın yok Ciddi ciddi soğudum oyundan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sen hangi deckle oynuyorsun?
    Otkya beyinsiz diyen odd paladin ya da face hunter oynuyo heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rerea -- 11 Mart 2019; 14:54:2 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SenJi kullanıcısına yanıt
    boomsdayin hype yeni sezon hype o kişiden kişiye göreceli biraz da.birazda alıştık tam bir yıl döngü de 4 exp çıkıyor.

dediklerine kaynak olarakhttps://www.statista.com/statistics/323239/number-gamers-hearthstone-heroes-warcraft-worldwide/

The statistic illustrates the number of Hearthstone: Heroes of Warcraft players worldwide from March 2014 to November 2018. In November 2018, Heroes of Warcraft had 70 million registered players worldwide. The free-to-play digital card game was developed by Blizzard Entertainment, and launched in March 2014. In 2016, Hearthstone was ranked first as the leading digital collectible card game worldwide, having generated 395 million U.S. dollars in revenue. That same year, the game was also the fourth most popular to be viewed on Twitch.

• Hearthstone bitti, ömrünü doldurdu, eskiden çok oynardık şimdi altın için girip çıkıyorum, altınlarla yeni gelen kartları açıp bir iki oyun atınca yeniden altın bitirmeye başlıyorum.
    Yeni oyuncular içinde cazip değil, vakit harcayacak çok daha iyi oyunlar var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rerea

Sen hangi deckle oynuyorsun?
    Otkya beyinsiz diyen odd paladin ya da face hunter oynuyo heralde.
    Spell Hunter oynuyorum. Face Hunter oynasam ağlamazdım. OTK setting kuramadan bitirir çünkü.

• Spell hunter oynayanlar otk oynayanlara laf atıyor bayağı ilginç
  • O iş her zaman öyle olmuyor.Otk priestta kazanıyor ya da yeniliyor spellhunter da öyle. mind blastla velenleri çoğaltıp kafaya atmışsın.
    Zuljin atıp 4-2 vuran beyinsiz, 3-4 tane boardda belirmiş suratına vurmuşsun.Çokta farklı değil.
    Ama odd paladin odd rogue face hunter direk işleri hero.

• Ya zaten hayatında hiç legend ilk 500e girememiş. Ya da hadi şansa bala aggroyla legend olmuş. Ama bi control deck ile rank atlamayanlar oyunu çokta eleştirmesin bence. Kendini eleştirsin ben neden çok ağlıyorum diye.başkası nasıl çıkıyor. Para tabi ya veriyolar parayı. Yap abi aggroyu 2 saate legendsın zaten oyun basit. He canım he güzelim..

• Hearthstone çok basit bir oyun ama diğer decklere kıyasla gene az bişeyde olsa beyin kullanmayı ve düşündürmeyi gerektiren belkide tek deck türü OTK.
    Gidipde buna beyinsiz felan demek gerçekten komik olmuş :)
    Herkes OTK oynasa HS çok daha güzel bir oyun olurdu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felurian -- 11 Mart 2019; 19:24:44 >
  • Shaman dönüyor

• S.McManaman kullanıcısına yanıt
    Gereksiz uzattılar bence ya, bir an önce açıklasalar artıkda nasıl bir şey gelecek tam olarak, öğrensek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felurian -- 11 Mart 2019; 19:21:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rerea

Ya zaten hayatında hiç legend ilk 500e girememiş. Ya da hadi şansa bala aggroyla legend olmuş. Ama bi control deck ile rank atlamayanlar oyunu çokta eleştirmesin bence. Kendini eleştirsin ben neden çok ağlıyorum diye.başkası nasıl çıkıyor. Para tabi ya veriyolar parayı. Yap abi aggroyu 2 saate legendsın zaten oyun basit. He canım he güzelim..
    Hayatımda gördüğüm en saçma yorum.Hearhstone para basıp, streamerler ve e-sporcıların yaptığı desteleri kopyalayıp legend olup bununla kendini tatmin eden insanların oyunu.Para harcamadan oyunda yapsan yapsan anca bir iki deste yaparsın onu yapmakta hayatsız olup durmadan gold kasmak demek.Allah aşkına oyun tamamen RNG türkçe tabiriyle şans üzerine kuruluyken ne başarısı.Şu oyunda legend demek para basmak ardından şans faktörüne göre durmadan maç oynamak demek. Oyunun oyuncuları bile eşleşmelere laf ediyor ne kadar komik.Yok spell hunter yok odd paladin geldi vs. diyip duruyor.Kimsenin kendi destesi bile yok o yüzden aynı desteler gelip duruyor.Ya Allah aşkına gidin bir mgt, duel link oynayın bakın bakalım gerçek strateji neymiş görün.Bir oyun düşünün belli desteler var her sezon aynı desteler oynanıyor ve şanslı olan kazanıyor.He birde bu desteleri yapmak için para harcamak lazım ha bu arada bu parada 100-200 olsa eyvallah en az 2500 lira harcamak lazım metaya ayak uydurmak uğruna. Bu arada bunu diyen de ben değil Fujitora dır adam yeni hesap açıyor ve bu sezon shaman destesi yapmak için bu kadar para harcıyor. Kaldıkı oyunun harcamaları asla bitmiyor.Ha birde aşık olduğunuz oyun her expansionda yaptığı ön siparişlerde ise sürekli zama gidip packleri kısıyor.Ben hayatımda bu kadar premium oyun görmedim. Hearthstone para basanların oyunudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SenJi -- 11 Mart 2019; 19:27:50 >

• Zuhahah nasıl da alınmış OTK ''oyuncu''ları 10 tur stall yapıp her oyun ayni komboyu atıyorsunuz alt tarafı. Beyin gerektirmiyor dediğimde alınmanız komik

Gerçi HSde 10 tur Stall yaptıklari için az buçuk kazanma şansı oluyor, DL'de backrowun gerektiği gibi dizilmediyse 2. Turda pertsin şu anki metada ama neyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jungian_Shadow -- 11 Mart 2019; 19:31:7 >
  • 
Sayfa: önceki 12481249125012511252
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.