Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (1247. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26.588
Cevap
68
Favori
689.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12451246124712481249
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kimi seçiyorsunuz hiç birini tanımıyorum?

• Tyler’ı Twitch’den takip ediyorum, müthiş bir oyuncu.
    Geçen turnuvada onu seçmiştim kazanamamıştı, bu sefer gene onu seçtim biraz şanslı olursa kazanır diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam benim elimdeki pogoları çalıp, academic’den gelenlerle beraber toplam 5 tane felan vanish oynayarak yendi beni valla helal olsun.

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: Felurian

Adam benim elimdeki pogoları çalıp, academic’den gelenlerle beraber toplam 5 tane felan vanish oynayarak yendi beni valla helal olsun.

Rogue bence bu oyunun yaratıcılığa ve sürprizlere en açık herosu. Oynaması da çok keyifli, her ne kadar bende olmasa da Valeria Hollow'un wild a geçecek olması kötü.

• Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]

bu ay oynadıgım deckler 1 warrior 3 rogue
    son 2 haftadır raş ve onyxvialblade deckine sardım.bu iki deckle ard arda 10-12 win aldım.(rank 5 - rank 1 arası)
    ard arda 4-6 maçda da yenildim tabi.
    roll the bones efsane kartmış gerçekten 8 kart ardarda çektiğini gördüm oynarken.2 manaya 8 kart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rerea -- 27 Şubat 2019; 19:12:16 >

• Beyler ben bu oyunu DK Rexxar sayesinde her oyun bambaşka kartlar, bam başka maçlar oynama fırsatım olduğu için oynuyordum. DK Rexxar Wilda düşünce ne yapacağım yahu ?
  • rerea kullanıcısına yanıt
    şöyle deckler paylaşırken kodlarını da paylaşsanız tam süper olacak.
  • sen de wild a geçersin ne yapcan :)
  • baymirza kullanıcısına yanıt
    onyxvialblade

#
    AAECAaIHBM0Dws4C7PwCoIADDbQBhgnAzAKL4QLn4QLq5gLw5gLY6QLA7AK09gLe+gL/gAPRgQMA
    #
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    raŞ

#
    AAECAQcO0gKQA9QE8gX7DM/HAsLOAp/TAurqArrsAs3vAp77AqCAA4iHAwgcjgWbywLMzQLR4QKd8ALR9QKz/AIA
    #
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    FUNNIEST

#
    AAECAaIHCMQB9gSkB+XRAoDTAuvwAqCAA86MAwu0AcsDzQPdCIYJm8gC3NEC2+MC6vMCqPcCx/gCAA==
    #

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rerea -- 27 Şubat 2019; 21:11:32 >
  • evet bi ara banada öyle geliyordu rush lifesteal oyuna eklendikten ve beast kartlarının artmasından sonra.(witchwooda kadar olan ki evreyi saymıyorum dk craftı vasattı bence lichking ve kobolds dönemi.o zaman en büyük özelliği aggrolara karşı boardu temizlemesi 2 damage ile)
    sonuçta bi yere kadar. bu son 2 expansion baydı beni.bambaşka oyunları genelde academic espionageli rogue decklerinde buldum.
    tabi winrate i hunter kadar olmaz.ama ne zaman karşıma drboomlu warrior gelse 1 kere bile yenilmedim.tam bir anti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rerea

evet bi ara banada öyle geliyordu rush lifesteal oyuna eklendikten ve beast kartlarının artmasından sonra.(witchwooda kadar olan ki evreyi saymıyorum dk craftı vasattı bence lichking ve kobolds dönemi.o zaman en büyük özelliği aggrolara karşı boardu temizlemesi 2 damage ile)
    sonuçta bi yere kadar. bu son 2 expansion baydı beni.bambaşka oyunları genelde academic espionageli rogue decklerinde buldum.
    tabi winrate i hunter kadar olmaz.ama ne zaman karşıma drboomlu warrior gelse 1 kere bile yenilmedim.tam bir anti.
    Sanırım ben de Espionage'lı, Tess'li bir Rogue destesi dizerim artık
  • Genn ve Baku wilda geçiyormuş, mis gibi 3200 dust...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felurian -- 28 Şubat 2019; 17:26:41 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Felurian kullanıcısına yanıt
    classic set nerflemekle olmayacağı anlaşıldı.
    Yanında tüm odd ve even kartlarıda geçicektir o zaman. Black cat gloomstag gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rerea -- 28 Şubat 2019; 18:3:53 >
  • Odd paladin gözü yaşlı

Şaka bir yana eski sisteme geri dönülmüş ek pakette. 5 bölüm var 1 i ücretsiz. Bölüm başına 700 gold x4 = 2800 gold eder. Altın biriktirmek lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RoNNiE- kullanıcısına yanıt
    Yani pack açmaya gerek yok mu?

• quote:

Yani pack açmaya gerek yok mu?
    Year of the Dragon - Goodbye Genn & Baku, New Solo Content, Arena Draft Pools, Smarter Deck Builder
    Year of the Dragon - Goodbye Genn & Baku, New Solo Content, Arena Draft Pools, Smarter Deck Builder
    https://www.hearthpwn.com/news/6435-year-of-the-dragon-goodbye-genn-baku-new-solo

Pek anlayamadım o kısmı. Şöyle bir yazı var.
    "Players who want to dive even deeper into the story can unlock additional chapters as they’re released for 700 gold each, or purchase the entire experience for $19.99. Each additional chapter comes with two all-new characters to play, each with three Hero Powers and four starting decks to unlock, usable against dozens of new bosses across multiple game modes. After completing each chapter, you’ll earn three card packs from the new expansion, and for completing all five chapters, you’ll get a card back and a Golden Classic pack."

• 1er golden baku ve genn craftlasak.6400 dustı geri alıp sonra da onları dusta çevirsek iyi olmaz mı ya da olur mu böyle.çünkü 2sninde normali var.
  • RoNNiE- kullanıcısına yanıt
    tam olarak eski sistem gibi olmayacak o zaman.chapter bitince hediyeleri 3er pack 5 chapter bitincede golden pack vericekmiş.
    eskiden legendary ve kilit epic kartlar o chapter sonunda verilirdi.tüm chapter sonunda da rahat bi 5-6 legendary olurdu.
  • quote:

tam olarak eski sistem gibi olmayacak o zaman.chapter bitince hediyeleri 3er pack 5 chapter bitincede golden pack vericekmiş.
    eskiden legendary ve kilit epic kartlar o chapter sonunda verilirdi.tüm chapter sonunda da rahat bi 5-6 legendary olurdu.
    İyi bişey yapsınlarda nasıl olursa olsun. Zaten 3 paket wild a geçiyor bide üstüne genn ve baku. Kan kaybı çok büyük olacak.

• Şimdi benim anlamadığım nokta şu : Normalde expansion geldiğinde biriktirdiğimiz tüm goldla pack açıyorduk. Şimdi diyorlar ki yeni expansion geldikten 1 ay sonra adventure açılacak bölümü 700 golda. Yani tüm goldu eskisi gibi pack açmaya harcarsak adventurelara gold kalmayacak. Yani demek oluyor ki tüm goldumuzla pack açmak yerine 2800 gold saklayarak pack açmamız gerekecek. Umarım halihazırda zor olan f2p oyunculuğuna bir balta indirmezler bu şekilde.

• 
Sayfa: önceki 12451246124712481249
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.