Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (1248. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.588
Cevap
68
Favori
690.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12461247124812491250
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adventure almaya gerek yok. naxx/brm gibi olmayacak sadece pve content ve extradan pack verecek direk kart vermeyecek eskisi gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bruce Dickinson kullanıcısına yanıt
    Kartta veriyo whizbang benzeri bir kartın golden versiyonunu veriyormuş heralde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/avt3ro/hall_of_fame_craftdust_guide/

biri şu sistemi açıklayabilir mi hiç bişey anlamadım neyi craftlayıp dustlayacağız bi anlatır mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bruce Dickinson

adventure almaya gerek yok. naxx/brm gibi olmayacak sadece pve content ve extradan pack verecek direk kart vermeyecek eskisi gibi.
    Bende bi an eski sisteme dönecekler diye heyecanlandım ama anlaşılan paket açmaya devam edicez. Paranın kokusunu aldı bir kere blizzard kolay kolay vazgeçmeyecek mevcut sistemden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oski_58 kullanıcısına yanıt
    Elinde hof a giren kartların normal ya da golden versiyonları yoksa. Onlara sahip olmak için bedava craftlayabilirsin. Örnek veriyorum 3200 e baku yaptın sonra 3200 sana geri gelicek. Golden bakuyu dust harcamadan yapmış olucaksın.sonra istersen dusta çevirip 1600 alırsın.
    Eğer normal baku ve genn varsa golden yapmana gerek yok. Craft değerleri hoftan sonra geri sana gelicek.
    Epiclerden 1er adet varsa 1 adet golden yaparsın. Yine bedavadan golden epic sahibi olursun ileriki zamanlarda dustlarsan 400 dust gelir. Veya hiç yoksa 2şer golden yaparsın.
    Onun dışında elinde eğer normalleri var ise her kartın, onları şimdi dustlayıp golden yapıp fazladan dust kazanırım mantığıyla hareket edersen. Herhangi bi dust kazanmıyosun.

Epic kartlarda 2 adet, legendary kartlarda 1 adet hofa girdiğinde değerini geri verir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Elinde dustu olan olabildiğince craftlasın elinizde dust bırakmayacak şekilde mesela bende genn ve baku var ama 3400 dustta var bu dust boşa beklemesin 3200 e golden baku craftladım hoftan sonra elimde 3400 olacak bide golden baku normali oldugu icin golden bosta onuda dust yaparsam elime hicbisey yapmadan 5000 dust gececek yani elinizde olsada olmasada dustlayın dustları hof cartları goldenları yapmak için harcayın hoftan sonra %50 elinizdeki dust artacak

• youssouf1995 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam boşuna yapmışsın. Zaten 1600 alıyodun bir tanesinden. 400 de dustlasan 2000 ediyor.
    Şimdi golden yaptıgın için normal bakuden dust gelmiyecek verdiğin 3200 dustı geri alıcaksın. Kartıda dustlayınca 1600 gelicek değişen birşey olmayacak.

Mesela bunun yerine dustlarınızı olmayan epic kartların goldenına harcasaydınız 1600 verip bedavata golden epic olucaktı onu da dustlayınca 400 dust havadan gelicekti. 2 şer tane yapsan 800 dust havadan. Ya da bedavadan golden epic kart koleksiyonda kalırdı.

• rerea kullanıcısına yanıt
    Hocam ise yarayan tum hof kartları var zaten ben elimdeki dustu %50 arttırdım sadece elimde bos bos 3400 dust duracağına şimdi 5000 e çıktım yoksa sizin dediginiz mantikli

• Beyler ben anlamadım şimdi ben baku golden craflasam bana 1600 dustmu gelecek yoksa 3200 mü ? (bakuyu geri silmeyeceğim)
  • Ainz Ooal Gown kullanıcısına yanıt
    Hocam craft paranız geri gelecek bide dustlarsan yarı yarıya o gelecek her halükarda %50 kar

iyiymiş o zaman craflayayım bale :)
    işte o artmadı demek istiyorum.
    normal baku 1600 geri veriyordu.bunu alamıyacaksın.
    3200 verip golden yaptınız.
    3200 geri alıcaksınız. değişen birşey yok dust kazanmıyorsunuz. goldenı dustlayınca 1600 ü alabilceksin.aynı kapıya çıkıyor.

dediğim gibi epic karta harcasaydınız o zaman olurdu.o zaman dusttan kar ederdiniz.
    ama tüm kartların normalleri varsa zaten 5560 dust herkese geri gelicek kartları dusta çevirmeden.toplam değer 5560 dust.

kartların normalleri varsa goldenlarını yapmak anlamsız.eksik kart varsa golden yapılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rerea

işte o artmadı demek istiyorum.
    normal baku 1600 geri veriyordu.bunu alamıyacaksın.
    3200 verip golden yaptınız.
    3200 geri alıcaksınız. değişen birşey yok dust kazanmıyorsunuz. goldenı dustlayınca 1600 ü alabilceksin.aynı kapıya çıkıyor.

dediğim gibi epic karta harcasaydınız o zaman olurdu.o zaman dusttan kar ederdiniz.
    ama tüm kartların normalleri varsa zaten 5560 dust herkese geri gelicek kartları dusta çevirmeden.toplam değer 5560 dust.

kartların normalleri varsa goldenlarını yapmak anlamsız.eksik kart varsa golden yapılır.
    Doğru elimdeki normali dustlarsam karım oluyor ama bedavadan kartı golden yapmış oluyorum

Normali zaten golden yapmadan da dustlasanız 400 dust geliyordu.kar olmadı.

Evet bedavadan golden olmuş oldu ama 1600 geri gelecek dusttan da mahrum oldun.

Not: benim elimde hepsi var

Neyse baku ve genn gitti onemli olan bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi youssouf1995 -- 2 Mart 2019; 13:26:12 >
    kardeşim bende şimdi hiç baku yok ben golden craflarsam 3200 gelmiyecekmi bana yani bedava gold kartım olmuyomu ?
  • Ainz Ooal Gown kullanıcısına yanıt
    evet sana 3200 geri gelicek ve bedavadan golden kartın oluyor.
    Tamamdır teşekkürler tarih tam ne zaman biliyor musunuz ?
  • Nisan’da 53 legendaryimden, 27 tanesinin wilda geçecek olması beni çok endişelendiriyor.
    Be aç gözlü Blizzard, bari dustların yarısını felan verin, 1/4’ü ne...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felurian -- 2 Mart 2019; 19:36:9 >
  • 
Sayfa: önceki 12461247124812491250
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.