Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (1043. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26.588
Cevap
68
Favori
689.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10411042104310441045
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Spastik aggro/face warrior nedir ya, 10 tane şarj kartı, 10 tane silah, 10 tane silah güçlendiren pirate, bunlar oyun oynadıklarını mı sanıyorlar gerçekten.
    arena da rezil, ladder' da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 31 Temmuz 2017; 23:7:33 >
  • baymirza kullanıcısına yanıt
    Ben deste mekaniklerini beğendim, agro dışında bütün matchuplar "hangi deste hangisini counterliyor" ona bakıyordu. Mesela bir priestin freeze mageyi yenmesinin tek yolu amarasının olmasıydı. Bu mekanikler sayesinde şansa dayalı da olsa rakibin önemli kartlarını çalabilir-yakabiliriz. Normalde severek oynadığım mill roquem için kızardım ama jade idol ile o desteyi çoktan mahvettiler.

Her şey bir yana, ben güzel bir discardlock çıkabileceğine inanıyorum. Tabii metadaki op desteleri biraz törpülemeleri de lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bruce Dickinson kullanıcısına yanıt
    Zaten prieste kullanışlı kart vermek adamların prensiplerine aykırı. Verdikleri diğer çöpler az çok biyerlerde kullanıldı ama bundan hiç umutlu değilim. Benim anlamadığım nokta şu, bu kartın tam olarak neye karşı işe yaramasını bekliyorlar?

Jade druid desen zaten fatiqueden değil 15-15 golemlerden ölüyoruz.

Agro desen zaten 7. tura kadar hayatta kalabildiysek büyük ihtimal kazanıyoruz. Kazanamıyor olsak dahi kart hâla agroya karşı işe yaramaz.

Midrange ve tempo destelerine karşı da bir değeri olduğunu düşünmüyorum, bu destelerin amacı curve tutturup sinerji yakalayıp rakibi geride bırakmak. Böyle saçma bir kartla ne adama yetişirsin ne de adamı geçersin.

Karşısında iş yapma ihtimali olan tek deste control warrior. CONTROL IN HS AĞAĞĞAĞAĞAĞĞAĞĞAĞ

• Bu Embrace Darkness'in Mind Control'den farkı ne şimdi? O Benedictus'u kullanıp ne yapacağım daha kendi destemden o an işime yarayacak kartı çekemiyorum bir de rakibinkini işin içine katarsam oooo oooo....

• Bu nasıl bir karttır?

Shaman Death Knight Revealed - Thrall, Deathseer
    Shaman Death Knight Revealed - Thrall, Deathseer
    http://www.hearthpwn.com/news/3119-shaman-death-knight-revealed-thrall-deathseer

• quote:

Orijinalden alıntı: YoK

Bu nasıl bir karttır?
    http://www.hearthpwn.com/news/3119-shaman-death-knight-revealed-thrall-deathseer

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3qzotix -- 1 Ağustos 2017; 8:34:45 >

• 3qzotix 3 kullanıcısına yanıt
    1/1 silahı 3/3'e çevirmeyecek.
    Silahın X/Y statlarını minion kendine ekleyecek.

1/1 Silah senaryosunda minion 4/4 olacak.

Shaman DK kartını da yanlış anlamışsın.
    Oynadığında bütün minionlarını +2 manaya evolve edecek.
    Değiştirdiği hero powerı ise bir minyonunu +1 mana evolve edecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2BBF65CCC -- 1 Ağustos 2017; 8:4:12 >
  • Aynen dediğiniz gibi yanlış çevirmişim. Pirate kartı pek kullanışlı değil. Shaman kartının kullanılacağını düşünüyorum. Board clear'ın imkansızlaştığı bir metaya böyle bir kart ne kadar gerekli tartışılır. Oyunda hamle şansı kalmadı. Shaman'a karşı board clear yapılsa bile çok rahat yeniden doldurabiliyor. Temizleyemediğin tek turn'de elinde bloodlast varsa oyun bitiyor.
  • quote:

Bu nasıl bir karttır?

Herkese acilen token shaman mekaniklerini ve oyun stratejisini geliştirmesini tavsiye ediyorum. Açıklanan kartlar içerisinde en OP olanlardan bir tanesi. Zaten board'ı kolaylıkla flood ediyordu, turn 5'de bunu koyarsa buyur burdan yak.

Bir de +2 veriyor ki yanlışlıkla Doomsayer filan gelmesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fabrice

quote:

Bu nasıl bir karttır?

Herkese acilen token shaman mekaniklerini ve oyun stratejisini geliştirmesini tavsiye ediyorum. Açıklanan kartlar içerisinde en OP olanlardan bir tanesi. Zaten board'ı kolaylıkla flood ediyordu, turn 5'de bunu koyarsa buyur burdan yak.

Bir de +2 veriyor ki yanlışlıkla Doomsayer filan gelmesin.

Doomsayer 2 mana değil mi zaten? Boardda 0 mana kart olması lazım doomsayer gelmesi için. Ayrıca velev ki geldi. Hero power +1 yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoK -- 1 Ağustos 2017; 13:36:11 >

• packten çıkmazsa shaman death knight'ını craftlayacaz mecbur. bir de 5 mana yapmışlar mage dk 9 manaya millet iyi diyordu bir de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bruce Dickinson -- 1 Ağustos 2017; 14:14:13 >
  • Shaman dk güzel olmuş. Evolve shaman kurmuştum ama mage ve paladinden oynamamıştım pek shamanla. Oynamasıda daha zor gelmişti. Birkaç öneri verebilir misiniz evolve shamanla ilgili

• quote:

Orijinalden alıntı: Bruce Dickinson

packten çıkmazsa shaman death knight'ını craftlayacaz mecbur. bir de 5 mana yapmışlar mage dk 9 manaya millet iyi diyordu bir de.

frost lich jaina 5 mana olsaydı
  • 1400 gold artı arenadan gelme 2 pack var. Ağustos ortasına kadar 20-25 packi bulur sanırsam. En son legend tam 47 pack önce düştü bilerek saydım bakalım bu açılacak packlerden de legend düşmezse sileceğim artık oyunu.
  • Oyuna yeni başladım sayılır. Yani bi 22 level mage var. Arada da Hunter oynuyorum. Sizce bu oyuna para yatırmak şart mı?
  • Şuan ranked iğrenç bir hal almış. Herkes agro oynuyor. Rankedda keyfine oyun bile oynayamaz olduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3qzotix

Şuan ranked iğrenç bir hal almış. Herkes agro oynuyor. Rankedda keyfine oyun bile oynayamaz olduk.

jade yüzünden kimse control oynayamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: glumblapinta

quote:

Orijinalden alıntı: 3qzotix

Şuan ranked iğrenç bir hal almış. Herkes agro oynuyor. Rankedda keyfine oyun bile oynayamaz olduk.

jade yüzünden kimse control oynayamıyor.

Bloodlast, savage roar ve jade kartlarının çıkarsınlar standarddan başka yolu yok. O kadar early game kartı geldi ki artık oyun kaldırmıyor. Yetişemiyorsun rakibin hızına, aoe spelller çöp oldu.
  • Dün akşam şöyle biraz ladder yapalım dedik. 20 maç yaptıysam 18'i aggro geldi diğer 2'si de Jade Druid. Sezon başı diye mi artık millet hiç polemiğe girmeden sadece kafaya gidiyor başka olay yok.

Neyse artık, cuma PoE 3.0 geliyor. Sıtkım sıyrıldı artık PW ve aggro druid görmekten, efendi gibi PoE'ye dönüyoruz.
  • ggreyhame kullanıcısına yanıt
    Evet
  • 
Sayfa: önceki 10411042104310441045
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.