Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (1042. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26.588
Cevap
68
Favori
689.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10401041104210431044
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: matejel

Jaina bence jade druid hariç bütün desteleri yenebilir. Normalde mageler spellerini burn damage olarak kullandiklari için late game e zayif giriyorlar . Eger boyle bir kartiniz varsa spellerinizi bu karti oynayana kadar masayi korumaya harcarsa bence dayanir . Ve bu karti oynadiktan sonra lifesteal + yaratik summonlama ile jade druid haric herhangi bir destenin kazanmasi zor bence . Polymorhp mesea cok guzel sinerji hem yaratiği koyun yapacaksin hemde ondan water elemantal cikaracaksin. Bence yeni gelen kartlarla bir seyler olur bu karttan .

Kartın mekaniği güzel fakat 9 mana çok. Mage'in o manalarda bitirici hamleyi yapması lazımken bu kartı oynadığında en az 4 5 turn dayanması lazım ki kart iş yapsın. Şuanki metada çok zor. Belki ilerde kartları toplu elden geçirirlerse oynanabilir.

• 3qzotix 3 kullanıcısına yanıt
    kripp şu açıdan bakıyor ve kartı op buluyor:

elemental mage oynadığında boarda sürekli elemental atacaksın. yani bu kartı oynadığında sahada elementalin varsa hepsinden acayip sağlık kazanımı alabiliyorsun

bir nevi shaman'ın bloodlust'ı gibi, sürekli "ya şimdi lich'i atarsa" diye rakip mage2in elementallerini temizlemek zorunda kalacak

bu da güzel bir koz

bence bu kart iş görebilir bekleyip görmek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sergeant Duffin

kripp şu açıdan bakıyor ve kartı op buluyor:

elemental mage oynadığında boarda sürekli elemental atacaksın. yani bu kartı oynadığında sahada elementalin varsa hepsinden acayip sağlık kazanımı alabiliyorsun

bir nevi shaman'ın bloodlust'ı gibi, sürekli "ya şimdi lich'i atarsa" diye rakip mage2in elementallerini temizlemek zorunda kalacak

bu da güzel bir koz

bence bu kart iş görebilir bekleyip görmek lazım

sanırım sıkıntı 9. tura kadar yaşamak.Soggoth da aggro decklere karşı güzel fakat 9. turda zaten oyunu kazanmış oluyorsun bu da onun gibi.Wild modda oynanması lazım çünkü emperror ile jaraxxus gibi hero power ile birlikte oynarsan baya value almış oluyorsun.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yeni mekaniği biraz sallama yapmışlar. O kadar kart discard edip 10 manaya kadar yaşamak imkansız gibi. Bu kartı yerine N'zoth daha kullanılabilir olduğu halde kullanılmıyor. Standard mod çıkardıkları gibi yeni bir mod daha çıkarsalar oyun biraz toparlar. Böyle giderse oynayan kalmayacak. Forum konusunda bile paket öncesi heyecan yok. Kartları merak edende pek fazla kimse yok. Doğru düzgün tartışma yok.
  • 3qzotix 3 kullanıcısına yanıt
    kart fakemis zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • glumblapinta kullanıcısına yanıt
    reno magelerin çoğunda emperor oynanmıyor artık onun yerine dr.7 alex gibi direk etki eden kartlar oynanıyor. jaraxxustan kötü 6/6 infernaller 3/6 ile free trade yapıyor. shadowflame falan da var. control shaman desen iyi çekti mi 4 tane sylvanas çıkartıyor. value mage wildda bile zor. freeze mage çok daha iyi bu yavaş destelere karşı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Desert Rat

kart fakemis zaten

O kart 6 mana ve hero power'ı 3 mana 5 kendine dmg ve 5 kart draw şeklinde çıksa iş yapar aslında.
  • Umarım yeni expansionla bir sınıfın aşırı güçlü olması veya bir sınıfın meta dışı kalması sorunu olmaz. Gösterilen kartların hepsine bakmadım sizce durum nasıl. Birde önsipariş yaptım sazan gibi

• Hunterla win alınmıyor arkadaşlar win alabilen varmı hunter şu sıralar çok kötü hunter görevi geldi ististasız 20 oyun kaybettim görevi yapana kadar rush yese eziliyor rush desen atamıyor midrange oynayalım diyoruz rush yiyiyoruz jade druid geliyor hiçbirşey yapılmıyor şaman geliyor fire fly totem jade claw ile başlıyor bune böyle?
  • gold5555 G kullanıcısına yanıt
    friendlistte uygun birisi varsa karşına geçip warlock alsın taplesin biter görev. ben questlerimi öyle bitiriyorum.
  • gold5555 G kullanıcısına yanıt
    beni ekle hocam 5 dakika'da friends vs ile bitirelim DelAegean#2207

Yeni kartlar'dan biri Warlock için ufakta olsa bir umut
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asfasdas11 -- 27 Ağustos 2020; 5:29:38 >
  • WAT?

• ne içiyor bu card designerlar. 4. turda ölüyorsun pw ve aggro druide bu kart ne şimdi taunt bile yok. fatigue control destesi için warrior ve prieste kart veriyorsun jade druid yerinde duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bruce Dickinson

ne içiyor bu card designerlar. 4. turda ölüyorsun pw ve aggro druide bu kart ne şimdi taunt bile yok. fatigue control destesi için warrior ve prieste kart veriyorsun jade druid yerinde duruyor.

reno nzoth inspire lyra priest için mükemmel bir kart tam bir clown fiesta
  • güzel kartlar var

• ciddi ciddi jade druide nerf felan gelmiyo sanırım,bu expansionda control oynayamıycaz ağız tadıyla
  • Bruce Dickinson kullanıcısına yanıt
    Aynen katiliyorum . Çok fazla kontrol destesi karti çikiyor ama hiç birisi hala jade druid e rakip değil . Bu yuzden meta yine aggro ya dönecek nerf gelmesse . İşin diğer tarafida eğer nerf gelirse de bakinca da o kadar fatigue kartlar çiktı ki bu seferde maçlar 2 saat sürer . Şu yeni priest kartiyla kontrol priest ve warrior un elini desteye karistir kagidiyla kontrol warrior maçi düşündüm temiz 2 saat sürer

• Warlockun rakip destenin en top kartını yok et diye kartı var ya. artık battlefielddaki mücadele bitti decklere geldi sıra. bence decklere müdahele edilmemeli. counterlanamayan kart ayrıca bunlar olmaz ki
  • 
Sayfa: önceki 10401041104210431044
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.