Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (1045. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.588
Cevap
68
Favori
689.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10431044104510461047
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rwenzori

quote:

Orijinalden alıntı: Fabrice

Ben aslında metayı beğeniyorum. Karşıma oyuncu çıkıyor, eze eze yeniliyorum vallahi hiç dert etmiyorum. Adamdan bir şeyler öğrensem kardır diyorum. Beni tek sinirlendiren şey PW, az biraz da aggro druid.

Yoksa bazen ne yaratıcı desteler çıkıyor, combo'yu denk getirdi mi afallayıp kalıyoruz. Bükemediğim bileği öper geçerim, hiç mevzu değil.

Elimdeki kartlarla en iyisini oynadığımı düşünürsem yenilsem bile üzülmem ama face destelerine sağlam kayıyorum.

4-5 tane şarjlı kart, 4-5 tane silah, upgradeleri, yetmezmiş gibi mortal strike, heroic strike .. komedi gibi.

Nerf için ne bekleniyor anlamış değilim, face olayını şu oyundan kaldırmaları lazım.

Ben de aynı mantıkla oynuyorum, eldeki imkanları en iyi şekilde kullanmaya çalışıp olmayınca bir gram bile moralim bozulmuyor. Adam daha iyi oynar ya da daha iyi çeker vs. yapacak bir şey yok. Bazen bize şahane curve geliyor, rakibin pek yapacak bir şeyi olmuyor.

Ama PW'de board'ı alsan silah + upgrade geliyor, silah da bitse elden damage çıkarıyor. Her turn ne oynayacağı belli, düşünme yok 2 turn sonra ne yapar strateji yok. Ben PW ile curve'u tutturayım hangi pro player'ı karşıma koysanız yenerim. Yazı tura atmaktan bir farkı yok.

Neyse çok uzatmayayım. 10 tane standard ve Un'goro pack bekletiyordum sotede, bu akşam açalım bakalım ne çıkacak.

• Rogue un yeni Legendary si

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]

• Su donem en mantiklisi arena oynamak. Hem +1 ile basliyorsun hem de beles arenadan dolayi bir suru keklik geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar wild setler satisa sunulmus.

Daha once alip da bozduran birisi alabiliyor mu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• paladin questini daha kullanan görmedim ama kalimosu kullanan elemantal shaman deckeri var.
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    pw oyunun en nefret edilen decklerinden biri ama öyle yenilmez de değil. pirateler için gelen glokka var oyunu en kötü anında geri çevirebiliyor ayrıca agro druid pw karşı daha çok minion ile oynadığından daha avantajlı oluyor. oyunun zaten artık iyice iyi çeken kazanıra döndü. oyuna iyi başlayan götürüyor hangi deste olursa olsun 1 tur cevap veremezsen boarda bitiyor oyun resmen.
  • ngn kullanıcısına yanıt
    wildda 2 golakkalı secret pala oynuyorum truesilver falan yok destede üstüne wickerflame ve 2 steed falan var daha bugün ilk defa 2 golakkamı birden pw karşı çektim ona rağmen oyunu kazanırken 8 canım vardı. desteye koysan bile freeze mage'e karşı topdeck beklerken falan en üstten geliyor golakkalar.

• Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]

• Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glumblapinta -- 3 Ağustos 2017; 0:28:27 >

• -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asfasdas11 -- 27 Ağustos 2020; 5:29:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bruce Dickinson

changes live diyor ama herkes için aynı olmuyormuş.

kimisi şuan açıp leg açıyor. bazısı da 10 pack açıp hiçbirşey çıkaramamış.
    https://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/6r1tu6/a_brief_test_on_the_new_card_pack_changes_400/dl1suy7/?sh=97bb568f&st=J5UOS8G4

edit:kenardaki goldları harcadım ama değdi

8 pack ungoro 1 leg golden rares 2-3 epic
    9 pack msg 1 leg golden rare 2-3 epic
    5 pack classic 1 leg 1 golden epic 1 epic

leglerin hepsi bende olmayanlardı kesinlikle rateler artmış daha çok epic çıkıyor gibime geldi frienlistteki bir arkadaş da bug dediği için harcadım goldları düzeltirler falan belki.

redditteki konuyu gorunce bende dayanamadim

un goro ilk pakette leg i verdi,

old golds dorduncude

msog besincide verdi

sonra iste ac gozluluk classic actim 10 tane hic bir sey alamadim

classic acmayin beyler

• Dostlar 3kya yakın gold var şu 10 packte 1 leg şeyi kesinmi açıyımmı her setten bişeyler :)

EDİT:10 ungoro pack 1 leg,3 msg 1 leg,3 old gods 1 leg,toplamda 10 tane felan golden epic cıktı 4-5 tanede normal epic bir sürüde golden rare felan var cok hoş oldu cıkan legendrylar bir halta yaramasdada white eyes hariç güzeldi :) classic acmadım ama ,azı arkadaşlar demiş classicde işe yaramıyor diye onu bir sonuca bağlasak ona göre harcayalım goldları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felurian -- 3 Ağustos 2017; 11:17:34 >
  • Dün arkadaşın gazıyla birlikte bende açtım 28 paket 4 tane leg 2 tane golden epic çıktı. Drop lar aşırı iyi bir rare dört common çok nadir çıktı.

• -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asfasdas11 -- 27 Ağustos 2020; 5:29:7 >
  • NDS kullanıcısına yanıt
    Ben de 20 Un'goro pack'inde 2 leg (Clutchmother ve Ozruk ) açmama rağmen 10 standard pack'den bir şey alamadım. Standard'da yok mu bu iş acaba?
  • Jade Idol'un yanında Earthen Scales, Evolve ve Inner Fire'da odunu yiyor kafaya. Turnuvalarda falan çok görürüz bu kartı ama ladder'da Jade Druid ve Evolve Shaman matchup'ları dışında bir işe yarar mı bilemedim.

Wild'da da PO + Leeroy kombosuna sert gelebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fabrice

Ben de 20 Un'goro pack'inde 2 leg (Clutchmother ve Ozruk ) açmama rağmen 10 standard pack'den bir şey alamadım. Standard'da yok mu bu iş acaba?

Ben 15 lik classic pack açtım 1 tane leg çıktı

• Rip Jade Druid oldu böylece. Tabi herkes destesine alır mı bu kartı bilinmez. Statları 6 manaya göre çok kötü
  • classicten yakın zamanda leg açtıysan pity timer resetlenmemiş olabilir. ben 5. packte açtım classicten.
  • Blizzardın oyununa geldim. 12 un goro pack 0 legendary...
  • 
Sayfa: önceki 10431044104510461047
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.