Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (1041. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
26.588
Cevap
68
Favori
689.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10391040104110421043
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

7 mana 5-5 give a friendly minion +4/+4 and taunt
  • nisan 2018
  • Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]
    Ben mi yanlış anladım yoksa ?
    "Deckinde Taunt varsa Taunt ol üstüne D.Shield,Livesteal,Windfurry varsa onları da ol" demek mi bu kart?
  • YoK kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle.
    Legendary olması gereken bir kartmış, niye epic anlamadım. 5 Mana 2/3 uygun olurdu ayrıca.
  • Legendary havuzu öyle çöp oldu ki Mage leg kartı çoğu zaman işlevsiz olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evil Dead kullanıcısına yanıt
    Bruce Dickinson kullanıcısına yanıt
    mage kartı oynanacak bence potansiyel görüyorum eğlenceli kart,elisede mesele o kadar iyi bir kart değil eline rastgele 5 kart ekliyo çoğu zaman elinden bile çıkartamıyacağın kartlar olabiliyor ama eğlenceli diye her decke koyuyo millet bu kartda öyle bence yeni gelecek kartlarada bağlı olarak nzoth mage felan görebiliriz Bu arada old godsı bu expansionla birlikte gidicek sanıyodum fena failledim :) yogg,lightlord felan craftlıycaz o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felurian -- 28 Temmuz 2017; 9:8:50 >
  • YoK kullanıcısına yanıt
    Destede Al Akir ya da Wickerflame Burnbristle varsa yürü ya kulum olmuş bu kart. Paladin duvarını aşmak hepten zorlaşacak gibi.

Amma güçlü kart olmuş, biz mi yanlış anlıyoruz acaba?
  • Corpstaker için özellikli kartların deckte daha çekmediğin kartların içinde olması lazım sanırım değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fabrice

Destede Al Akir ya da Wickerflame Burnbristle varsa yürü ya kulum olmuş bu kart. Paladin duvarını aşmak hepten zorlaşacak gibi.

Amma güçlü kart olmuş, biz mi yanlış anlıyoruz acaba?

Yok aynen dediğimiz gibi olmuş videoda gösteriyor
    Hearthstoneyoutube
    Hearthside Chat with Dave Kosak: Knights of the Frozen Throne Missions
    https://www.youtube.com/watch?v=9tz9edwttng

3.23 den sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoK -- 28 Temmuz 2017; 11:55:48 >

• yogg değil de lightlord güzel kart. packten çıkartmıştım
  • Bruce Dickinson kullanıcısına yanıt
    yogga karşı o kadar çok maç kaybettim ki harika bir kart gibi gözüküyor şuan bana :) lightlordda mecbur yapıcaz gibi control paladinde ivory knight oynuyordum yerine bakalım expansion cıkınca acele etmiycem bu sefer baya dust ve gold var

• Druid ile başlayan fatigue olmama modası warrior ile devam ediyor.Cw oyuncuları için süper bir kart
    Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]

Value için bire bir

• bugün silence priest oynarken jade druid son çare olarak attı 2 tane 10/10 minionum vardı ilk spellden kendini öldürdü dust israfı. eski hali iyiydi de nerflediler.
  • bu deckleri açmak için beklediğimiz patch geldi mi ya da ne zaman gelcek
  • screet paladine karşı illa elimizde bunu mu bulundurcaz başka yolu yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baymirza -- 29 Temmuz 2017; 0:52:1 >
  • yeni açıklanan 11 kart var. metayı en çok etkileyecek olduğunu düşündüklerimi paylaşacağım.

yeni mage legendary ve hero power. direk bulunduğunuz health üzerinden +5 armor alarak devam ediyorsunuz. forumlarda tartışılan ragranos veya blazing caller gibi deal damage veren özelliklerde lifesteal verecek mi şeklinde daha net bir açıklama ben göremedim. olur diyen de var olmaz diyen de var.

yeni warlock kartı kesinlikle kullanılacak bir kart ve full agrro giden destelere karşı kesinlikle oyun değiştiren bir kart olucaktır. pirate warrior , token druid , aggro paladin gibi. kontrol warlockta ciddi bir tier ile metaya girebilir.

yeni druid kartı manası çok manidar. tam pirate warrior un öldürme turn ü olan 6 manaya geçerken atıyorsunuz. kartı açıklarken de come back kartı olarak söylendi. baktığınız zaman bence direk oyunu değiştirir mi emin olamıyorum ama size 1-2 turn kazandıracağı kesin. çünkü pirate warrior un yerde 5. turnde 3 yaratığı olduğunu varsayalım sizde 3 tane 1/5 koydunuz. trade,spell ve silah ile 1 en fazla 2 turnde yine temizleyecektir pirate warrior. 1 atack olması yüzünden sadece engel işine yaracaktır diye düşünüyorum. masa temizlemenizi sağlamaz bence. aggro olmayan druid destelerinde yer alacağını düşünüyorum.

ve yeni warrior kartı bana göre açıklananlar içinde en iyisi. artık warriorda sınırsız kart yapabilecek. bu karttan elinizde 2 tane varken kullandığınızda diğer eşi tekrar desteye karışacağı için sınırsız kart yapıyor. fatique warrior tekrar geldi. ama yine şans faktörü de çok etkili çünkü elinizin kopyasını alacağınız zaman elinizde ne kalmış olacağı çok önemli. mecburen execute veya shield slam kullandıysanız veya çekemediyseniz belki istediğiniz value yi alamayabilirsiniz. birde dezavantajı da var tabi. destenizde ihtiyacınız olan bir kartı elinizin kopyasını decke karıştırdığınız için çekme şansınız da düşecektir. ama açıklanmayan çok kart olduğu için bu kartla çok değişik desteler çıkacağını düşünüyorum.

ve son olarak çok güzel ve değişik sinerjili kartlar çıkıyor yeni desteler yaratacak ama gel gelelim bu kartlara bağlı kontrol desteler bana göre yine jade druid i yenemeyecektir. evet agrolar için güzel kartlar çıkıyor ama meta kontrole dönse bile jade duruid in olduğu yerde başka kontrol destesi barınamaz bence.

• Frost Lich Jeina = Oyunda kritik manalara gelinmişken böyle bir kartın oynanabileceğini sanmıyorum.

Defile = Health curve'u yakalanamazsa pek bir işe yaramaz. Hellfire gibi garanti bir kart varken bu kart ile fantaziye girilmez.

Dead mans Hand= Güzel kart fakat güncel meta fatique warrioru kaldırmaz. Jade druid hala standarddayken güle oynaya warioru yener.
  • matejel kullanıcısına yanıt
    ya o kadar kart getiriyolar control için jade druidi nerflemedikleri sürece anlamsız gene bütün controlları yiyip bitirir

• 3qzotix 3 kullanıcısına yanıt
    Jaina bence jade druid hariç bütün desteleri yenebilir. Normalde mageler spellerini burn damage olarak kullandiklari için late game e zayif giriyorlar . Eger boyle bir kartiniz varsa spellerinizi bu karti oynayana kadar masayi korumaya harcarsa bence dayanir . Ve bu karti oynadiktan sonra lifesteal + yaratik summonlama ile jade druid haric herhangi bir destenin kazanmasi zor bence . Polymorhp mesea cok guzel sinerji hem yaratiği koyun yapacaksin hemde ondan water elemantal cikaracaksin. Bence yeni gelen kartlarla bir seyler olur bu karttan .

• burn mage varken kimse elemental falan uğraşmaz hele ki standartta heal namına kart yokken

• 
Sayfa: önceki 10391040104110421043
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.