Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (1044. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
26.588
Cevap
68
Favori
689.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10421043104410451046
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Meta deckleri elde edebilmek için illa ki pack açmak mı gerekiyor seri seri? (Oyunda yeniyim.)
  • ggreyhame kullanıcısına yanıt
    Meta zaten şu anda kanser durumda, aggro druid,pirate warrior jade druid harici deste göremezsin. Bunlar için çok fazla para yatırmana gerek yok, ama çeşit çeşit destelerle oynayayım vs. dersen para yatırmak durumundasın. Pirate Warrior 4500-5000dust arasına craftlanıyor. Aggro druid 4000-6000dust. Jade druid 7000-9000 arası.
  • Yeni pack değişiklikleri aktif oldu ve ilk 10 packte leg olayı tüm setler için çalışıyor çoğu kişi için. Kendim classic, ungoro ve gadgetzandan legleri düşürdüm ilk 10 packte. Old gods denemedim ama muhtemelen bunlar çalıştığına göre o da oluyordur. Expansion öncesi goldları harcatmak için blizz masus yapmadıysa ben de bir şey bilmiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fabrice

Dün akşam şöyle biraz ladder yapalım dedik. 20 maç yaptıysam 18'i aggro geldi diğer 2'si de Jade Druid. Sezon başı diye mi artık millet hiç polemiğe girmeden sadece kafaya gidiyor başka olay yok.

Neyse artık, cuma PoE 3.0 geliyor. Sıtkım sıyrıldı artık PW ve aggro druid görmekten, efendi gibi PoE'ye dönüyoruz.

Malesef yıllarca durum öyle. Karşı hamle yapabilecek mekanik kalmadı oyunda. Bende hesabı satabilsem temelli bırakıcam hs'i. PoE 3.0 'da güzele benziyor belki bende denerim.
  • O kadar dustu nasıl bulacağız hocam
  • ggreyhame kullanıcısına yanıt
    Ya her gün 3 win / 10g den 100gold + quest kasıp biriktireceksin hocam (ki yeni expansion geliyor yine yetmez) ya da para yatıracaksın. Oyun ne yazık ki pay to win.
  • Ben en iyisi gidip Gwent ile Legends oynayayım
  • İnsanlar neye ağlıyor sürekli anlamıyorum. Ben her deckle keyif alıyorum, yani aggro matchupları da seviyorum. 5. Turnde ya ben ölüyorum ya da karşı concede çekiyor. Oyun bu sürekli yeneceğin matchup olmuyor ki.

Ne bileyim ben keyif almak için oynuyorum, handlock falan yaptım kendimce. Kendimce dediğim de hani kendi matchup analizime göre. Yoksa koleksiyonum fulle yakın, wildı komple silince daha da sağlam oldu. Tinkmaster falan oynuyorum, warlockta transformation removal şaşırtıyor.

Bunun dışında shadow priest oynuyorum mesela, kendimce yapıp bir şeyler. Copipasta deckleri sevmiyorum, illa bunlardan bahsetmenize gerek yok ki.

Yani legend olmak istiyorsanız gerçekten çok fazla maç atmanız lazım, öyle üst üste kimse çıkamıyor 5ten sonra. 5ten sonra da kanser deckler azalıyor çünkü insanlar onları counterlamak için oynuyorlar biraz da. Daha çok kontrole kayıyor meta.

Neden insanlar hep sinirli bı oyuna anlamıyorum. Hepimix 4. turnde pirate warriora yenildik, hepimiz yüzümüze topdeck pyro yedik. Yani bu oyunda kaç oyuncu var, neden hep kendi gözünüzden görüyorsunuz. Sürekli bir sinir, sürekli bir sövme oyuna.

Rng oyununa sinirlenenler genel olarak, halı saha çıkışında kavga eder gibi tartışan karadenizli dayılara benziyor bence. Eğlenmek için oynuyoruz, 5 maç üst üste pirate warror/evolve shaman gelmiyor ki. Geliyorsa da hep yeniliyorsanız decklerinizle ya oyunu oynayamıyorsunuz, ya mulligan nasıl yapılır bilmiyorsunuz. Yanlış anlamayın, hani kötü niyetli değilim, böyle olabilir diyorum sadece. Bu kadar da abartı bir meta yok. Ben uzun zamandır ilk defa bu kadar çeşitlilik görüyorum. Bir ara sadece mech mage, face hunter vardı bu oyunda. Miracle rogue vardı dakika başı. Çeşitlilik azdı.

Benim için bu metanın en kötü yanı yılların powerhouseu CW'nin kartlarının bir çoğunun standartta olmamasından ve sınıtsız resourcelu jade druidden dolayı zayıflaması. 1100 CW rn az da 500 patron wini olan biri için, pirate, cthun ve quest warrior gibi gerçekten de sıkıcı decklerin kalması çok üzücü.

Mesela bu ara big ramp druidlere sardım. 20k falan herkes tabii ki yapamaz örnek için veriyorum bunu ama çok consistent bir deck değil yine de oynuyorum eğlenmek için. Rank de yükseliyorum mesela yavaş da olsa.

Sadece bu oyunu bırakma, meta çok kötü triplerini anlamıyorum. Kimse size rank yükselince ödül de vermiyor. Arkadaşlarınıza rank göstermek dışında bir anlamı da yok. Bunu diyen adamların çoğu 10u bile geçemiyor eminim. Bu dinirin başka açıklaması olamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gaza gelip 4 k harcadim.

Hepsinden 10'ar tane aldim 4 leg ve 6-7 tane epic cikti.

Sadece classic packten leg cikmadi.

1100 dust.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meshhead kullanıcısına yanıt
    Vallahi bana diyorsan her sezon Rank 4-5'e gelip bırakıyorum. Üşenmesem legend'a da giderim ama dediğin gibi rank'in çok da bir anlamı yok. Kimseye rank ile hava atacak halimiz yok.

Sorun şu, oyundan beklentimiz - şans faktörü olmakla birlikte - daha iyi hamleler yapan oyuncunun kazanması. Arada bir düşünme / karar verme faktörü olması lazım. Yoksa eline gelen kartları sırayla masaya koy, ya yenersin ya yenilirsin şeklinde oynayacaksak yazı tura atalım bitsin gitsin. PW oynayanlar curve'u tutturdu mu otomatik galibiyet, tutturamadı mı mağlubiyet. Adam bir şey düşünmek zorunda kalmadan oynuyor. Rakip olarak benim oyuna müdahale edebilme şansım %5 ya var ya yok.

1. tur boş geçiyoruz, adam coin Axe ile ikinci turda 6/3 sailor koyuyor masaya. Rakip mi iyi oyuncu ben mi kötüyüm ölçme şansın var mı? Karşılıklı kılıç atmaktan ne farkı var?

Hani nerede o meşhur "interactive" oyun? Neden o kadar kafa yoruyoruz deck inşa ederken ya da oyun sırasında? Hepimiz PW yapalım, 2 dakikada bitsin oyunlar, kim şanslıysa o kazansın.

Token Shaman'ı öpüp de başıma koyarım bu arada. Oynaması da rakip olması da eğlenceli. İyi kötü bir strateji yapıyorsun, planlama gerekiyor vs.

• quote:

Vallahi bana diyorsan her sezon Rank 4-5'e gelip bırakıyorum. Üşenmesem legend'a da giderim ama dediğin gibi rank'in çok da bir anlamı yok. Kimseye rank ile hava atacak halimiz yok.

Sorun şu, oyundan beklentimiz - şans faktörü olmakla birlikte - daha iyi hamleler yapan oyuncunun kazanması. Arada bir düşünme / karar verme faktörü olması lazım. Yoksa eline gelen kartları sırayla masaya koy, ya yenersin ya yenilirsin şeklinde oynayacaksak yazı tura atalım bitsin gitsin. PW oynayanlar curve'u tutturdu mu otomatik galibiyet, tutturamadı mı mağlubiyet. Adam bir şey düşünmek zorunda kalmadan oynuyor. Rakip olarak benim oyuna müdahale edebilme şansım %5 ya var ya yok.

1. tur boş geçiyoruz, adam coin Axe ile ikinci turda 6/3 sailor koyuyor masaya. Rakip mi iyi oyuncu ben mi kötüyüm ölçme şansın var mı? Karşılıklı kılıç atmaktan ne farkı var?

Hani nerede o meşhur "interactive" oyun? Neden o kadar kafa yoruyoruz deck inşa ederken ya da oyun sırasında? Hepimiz PW yapalım, 2 dakikada bitsin oyunlar, kim şanslıysa o kazansın.

Token Shaman'ı öpüp de başıma koyarım bu arada. Oynaması da rakip olması da eğlenceli. İyi kötü bir strateji yapıyorsun, planlama gerekiyor vs.

Yok başkan herhangi bir şahsa yazmadım. Ama bu forumda olsun, hearthpwn forumlarında olsun yıllardır metayı beğenmeme bir yerme var hep. Yani kimse her zaman memnun olamaz ama ben pek bir sıkıntı göremiyorum. En azından yeni mekanikler geliyor, aggro buffı geldikçe anti aggro araçları da geliyor. Gayet eğlenceli deckler mevcut.

Valla ben quest warrior oynarken yenileceğimi bile bile quest mage e karşı oynadım. İkimiz de yavaşız ama eleman combosunu son iceblocku patlarken tamamladı. Sınırsız fireballunu izledim keyifle. 50 armorlı 80 canımı Yavaş yavaş eritirken kahkaha attım yani. Harika deckler var yav metada şu an. Nzothundan arcaneine jadeinden aggrosuna combo priestinden secretına freezine. Arada bir de murloc, pirate gelsin. Nolcak

• quote:

Orijinalden alıntı: Meshhead

quote:

Yok başkan herhangi bir şahsa yazmadım. Ama bu forumda olsun, hearthpwn forumlarında olsun yıllardır metayı beğenmeme bir yerme var hep. Yani kimse her zaman memnun olamaz ama ben pek bir sıkıntı göremiyorum. En azından yeni mekanikler geliyor, aggro buffı geldikçe anti aggro araçları da geliyor. Gayet eğlenceli deckler mevcut.

Valla ben quest warrior oynarken yenileceğimi bile bile quest mage e karşı oynadım. İkimiz de yavaşız ama eleman combosunu son iceblocku patlarken tamamladı. Sınırsız fireballunu izledim keyifle. 50 armorlı 80 canımı Yavaş yavaş eritirken kahkaha attım yani. Harika deckler var yav metada şu an. Nzothundan arcaneine jadeinden aggrosuna combo priestinden secretına freezine. Arada bir de murloc, pirate gelsin. Nolcak

Hocam harika deckler varda rankedda insanlar hep aynı deckleri tercih edip oynuyorlar ve o harika deckleri göremiyoruz oyunda. Yada bana o deckler gelmedi. Aggro deckleri elimde bulunmasına rağmen tercih etmiyorum fakat karşıma sürekli aynı aggro deckler gelmesi sinirimi bozuyor heleki şuan ranked oynanmaz halde. Yeni expansion gelene kadar beklicem biraz deste çeşitliliği görürürüz en azından

• Meshhead kullanıcısına yanıt
    Ben aslında metayı beğeniyorum. Karşıma oyuncu çıkıyor, eze eze yeniliyorum vallahi hiç dert etmiyorum. Adamdan bir şeyler öğrensem kardır diyorum. Beni tek sinirlendiren şey PW, az biraz da aggro druid.

Yoksa bazen ne yaratıcı desteler çıkıyor, combo'yu denk getirdi mi afallayıp kalıyoruz. Bükemediğim bileği öper geçerim, hiç mevzu değil.
  • Yeni gelecek paket için gold biriktiriyordum. Hadi bir arenaya gireyim dedim, 3 win aldım. Un goro paketinden de bunlar çıktı acaba dust mı yapsam kalsa mı

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]
  • her paketin ilk 10 packinden garanti leg çıkıyormuş ama tam da frozen throne öncesi goldları harcatmak için yaptılar
  • Bruce Dickinson kullanıcısına yanıt
    Nerede yazıyor bu?
  • quote:

Ben aslında metayı beğeniyorum. Karşıma oyuncu çıkıyor, eze eze yeniliyorum vallahi hiç dert etmiyorum. Adamdan bir şeyler öğrensem kardır diyorum. Beni tek sinirlendiren şey PW, az biraz da aggro druid.

Yoksa bazen ne yaratıcı desteler çıkıyor, combo'yu denk getirdi mi afallayıp kalıyoruz. Bükemediğim bileği öper geçerim, hiç mevzu değil.

Elimdeki kartlarla en iyisini oynadığımı düşünürsem yenilsem bile üzülmem ama face destelerine sağlam kayıyorum.

4-5 tane şarjlı kart, 4-5 tane silah, upgradeleri, yetmezmiş gibi mortal strike, heroic strike .. komedi gibi.

Nerf için ne bekleniyor anlamış değilim, face olayını şu oyundan kaldırmaları lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hearthstone Wild Packs Have Returned & Card Pack Changes Live!
    Hearthstone Wild Packs Have Returned & Card Pack Changes Live!
    http://www.hearthpwn.com/news/3131-hearthstone-wild-packs-have-returned-card-pack

süresi yok galiba acele etmeye gerek yok ben goldumla frozen throne alacağım sonra öbürlerinden alınır.

• Bruce Dickinson kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim yeni setin ilk 10 paketinde 1 leg garanti veya dediğin gibi gelirse yeni exp ile başlayacaktır.

https://us.battle.net/forums/en/hearthstone/topic/20757385693?page=1
  • EXios kullanıcısına yanıt
    changes live diyor ama herkes için aynı olmuyormuş.

kimisi şuan açıp leg açıyor. bazısı da 10 pack açıp hiçbirşey çıkaramamış.
    reddit
    r/hearthstone - A brief test on the new card pack changes - 400 packs across 10 accounts
    https://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/6r1tu6/a_brief_test_on_the_new_card_pack_changes_400/dl1suy7/?sh=97bb568f&st=J5UOS8G4

edit:kenardaki goldları harcadım ama değdi

8 pack ungoro 1 leg golden rares 2-3 epic
    9 pack msg 1 leg golden rare 2-3 epic
    5 pack classic 1 leg 1 golden epic 1 epic

leglerin hepsi bende olmayanlardı kesinlikle rateler artmış daha çok epic çıkıyor gibime geldi frienlistteki bir arkadaş da bug dediği için harcadım goldları düzeltirler falan belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bruce Dickinson -- 2 Ağustos 2017; 23:20:4 >

• 
Sayfa: önceki 10421043104410451046
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.