Bildirim
Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (1040. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
belcher ve healbot gibi kartlar olmadıkça (ki gelmeyecek) warlock'un işi zor. zoo güçlüydü çünkü boardu spamlayıp kart eksikliği çekmiyordu (hero power avantajı). artık druid ve shaman daha rahat board spamlayıp daha hızlı oyun bitiriyolar(üstüne shamanda maelstorm portal var ki diğer board spam destelerini yok ediyor) ve yavaş warlock destelerinin reno olmadan hiçbir anlamı yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bruce Dickinson -- 26 Temmuz 2017; 3:44:21 > -
yeni expansionun tam tarihi bellimi ? ungorodon önce yaptıkları gibi beleş pack felan vermezler herhalde gene
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Desert Rat
yeni expansionun tam tarihi bellimi ? ungorodon önce yaptıkları gibi beleş pack felan vermezler herhalde gene
2 3 haftaya çıkacak. Yakında net tarih verirler. -
-
geçen pakete göre daha çok event yaptılar 2x gold ve 3 tane free arena. arena oynama questlerinden 2 pack daha alacağız sadece onlar 3 pack ediyor. bir de adventure'dan 1 tane legend deathknight verecekler herkese (random büyük ihtimal)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bruce Dickinson -- 26 Temmuz 2017; 12:15:10 > -
3 tane free arena derken ? birşey kaçırdım sanırım sadece 1 tane değilmiydi
Celebrate the Frost Festival with Ahune's Superior Brawl
Celebrate the Frost Festival with Ahune's Superior Brawlhttp://www.hearthpwn.com/news/3006-celebrate-the-frost-festival-with-ahunes-superior
3 hafta sürecek diyor ve her hafta arena questiyle 1 free arena. onlardan gelecek packler de var.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Bruce Dickinson
belcher ve healbot gibi kartlar olmadıkça (ki gelmeyecek) warlock'un işi zor. zoo güçlüydü çünkü boardu spamlayıp kart eksikliği çekmiyordu (hero power avantajı). artık druid ve shaman daha rahat board spamlayıp daha hızlı oyun bitiriyolar(üstüne shamanda maelstorm portal var ki diğer board spam destelerini yok ediyor) ve yavaş warlock destelerinin reno olmadan hiçbir anlamı yok.
Üstlerde bir yerde bir warlock decki paylaştım. -mortal coil, +dirty rat dene istersen. 7ye kadar çıktım. Değiştireceğim çünkü priesti golden yapmak istiyorum.
wild oynuyorum zaten beni ilgilendirmiyor. sezonun son günleri diye iyi çıkmışın yoksa standartta warlock oynanmaz. bu arada warlock tek golden herom ve son 300 wini falan renolockla aldım. wildda bile bu sezon 4-5 oyun renolock attım karşıma hep freeze mage geldi.
ben de düşük standart rankinde bugün sherazin'siz miracle nasıl gidiyor diye oyun attım karşıma ancestral spirit, fire elemental falan oynayan acaip token shaman destesi geldi. son günleri tırmanmak kolay oluyor da yüksek rankler mage doludur kafana glyphden bulunmuş 2 mana firebalları yiyince anlıyorsun warlock'un niye standartta öldüğünü -
Benim 3 tane var en sevdiğim 3 class. Warrior, warlock, druid. Hatta warriorla 1100 druidle 900 winim var son güncellemede geldi 500 üstü win sayısı herhalde, 6 aydır yoktum. 2 golden daha çıkarmış. :)
Bence de çok kötü durumda, bu öylesine bir öneriydi geliştirmek adına.
Warlock oynamak bence büyük bir zevkti, zoosu olsun eski molten handlock, malylock olsun. Ama imkansıza yakın yapmışlar. Sanıyorum ki malganisin voidcallerların ve healbotların gidişinden beri her türlü lock decki inanılmaz şekilde düşüşte. Her dönem oturmuş bir kartı gidiyor ve yerini dolduracak bir şey gelmiyor. En basitinden madem bu kadar berserker modunda oynayacak warlock, neden p.o gitti. Ya da deathrattlelar bu kadar temposuz ve çoğu çöpken agresif olması istenen classın neden twisting nether ve doom gibi board clearları var. Ben hiç anlamıyorum, gayet eğlenceli ve de dengeli bir classtı. Yani patron warrior seviyesinde bir kırıklığı hiç olmadı ki, nerede imp gang boss, nerede moltenlar.
Bi dark bomb olsa bile çok şeyi değiştirirdi. Discard mekaniği zaten kontrol oynamaya şu an izin vermiyor. Umarım bu kadar discard ekleniyorsa bir sinerjisini de görürüz. Bu bahsettiğim discard edersen +1/+1 alan minyon değil. Mesela yanan kartın graveyardı olabilir, discardladığın kartı 3 mana daha aza eline alabilirsin falan. Bu bile şu anki warlocku op bi seviyeye getirmiyor.
Hepsini geçtim jaraxxus 9 mana zaten artık bi thaurissan yok, wilfred falan oynayan görmedim. Son gelen legendarylerinin adlarını bile bilmiyorum, oyunda da görmedim. Malganis yok, olsa bile sinerjisi yok doğru dürüst. Warlockun legendaryleri çok zayıf kalıyor. Sadece boardclearları çok sağlam classın ama zaten mageler her zaman warlock tokatlardı aynı seviyedelerse. Ama bu çok dengesiz. Bilendim cidden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meshhead -- 26 Temmuz 2017; 17:8:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asfasdas11 -- 27 Ağustos 2020; 5:29:49 > -
Sadece mage ile oynayan benim için harika harika harika bir kart. -
Bu free arena run 2 defa mı verildi bende mi bug oldu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2000 gold ve bir o kadar dust var. 25 pack açmayı düşünüyorum. Çıkmazsa craftlarız artık. Yeni Dr. 7 mı geliyor acaba -
yeni mage legendarysi çok yavaş yav nesini beğendiniz?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
yeni paket bedava olacak felan diyordu bliz ne oldu o iş?? -
kötü zaten beğenmedik fireball verse neyse millhouse manastorm falan verecek bir de kendin pinglemen gerekiyor tabi combo priest potion of madness ve wild pyro ile çalmazsa -
8 mana 8-8 ne kadar kötü olabilirki ? bu arada old gods ne zaman gidiyordu dostlar ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felurian -- 27 Temmuz 2017; 23:15:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X