Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (1039. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.588
Cevap
68
Favori
689.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10371038103910401041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hearthglen'deki savunması ortalama bir paladinden güçlü olduğunu gösterir hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brightlord -- 22 Temmuz 2017; 18:49:16 >
  • oyun oynarken karşıdaki oyuncuya sıra gelince bu videoyu izledim,çok güzel oynamışlar.jade druid vs control paladin > sonuç?

• Reahax #2918 callange a friend gibi görevler için ekleyin.
  • Keşke oyunu kaydedebilseydim. Arenada karşıma priest geldi ve elindeki deck normal bildiğimiz priest decki kesinlikle rastgele gelen kartlarla oluşturulmuş arena decki değil. Bir iki ekran görüntüsü alabildim. Size adamın elindeki kartların adlarını yazıyorum siz karar verin. elindeki kartlar: Crystalline Oracle, Mind Vision, Potion of Madnessx2, Shadow Word Painx2, Mirage Caller, Priest Of The Feast, Tortollan Shellraiser, Kabal Songstealer, Dragonfire Potion
    Oyuncunun adı nanno İstek gönderiyorum kabul etmiyor. Tagını öğrenmenin bir yolu var mı? Ve bu oyunu Blizzard'a nasıl rapor edebilirim? Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baymirza -- 23 Temmuz 2017; 15:30:55 >

• baymirza kullanıcısına yanıt
    8 win priest için az bile 1-2 winde daha çılgın desteler geldiği oldu karşıma.
  • ilk defa dragon priest ile quest warrior'u yenebildim :D

ama biraz şans işi oldu, lyra + radiantları attım, önüme ne gelirse 0 mana büyüleri spamlıyordum, en son mind vision geldi, bir önceki turn rakip questini tamamlamıştı, ama henüz sulfuras'ı kullanmamıştı...

ve evet, elime sulfuras geldi mind vision'dan. sonra da kazandım :D

maçın replayi merak edenler için:

HSReplay.net
    FındıkJelibo vs. Ridddle
    https://hsreplay.net/replay/Dmwc6vMk9HqfxnSkcYudnm

• Evolve shamanın, doppel-evolve kombosunu yaptığında gelen doomsayer sayesinde kazandığım oyun.
    İşin komik yanıysa çok şanssız olmam, galiba bütün şansımı buraya harcadım.

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]
  • az önce çılgın bir mage ile karşılaştım, muhtemelen bilgisayarını parçalamıştır :D

adam tam olarak şöyleydi:

kabal courier 1 - pyroblast
    kabal courier 2 - shadow visions = shadow visions ile firelands portal
    babbling book 1 - firelands portal...
    babbling book 2 - fireball

sonuç olarak oyun boyunca yüzüme,

2 pyroblast
    3 fireball,
    4 firelands portal

yedim. gene de yendim.. drakonid operative ile aldığım iki ice block sayesinde XD elbette funnel cakes + healing pot'un da hakkını esirgemeyeyim
  • Benim de böyle olmuştu mage e karşı bi keresinde müthiş bir keyif yemin ederim :))

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • baymirza kullanıcısına yanıt
    olur öyle.

hile yapıyor olsa tanaris hogrider ı neden alsın? sen trion-ragranos bulurken normal, adamın oynadıklar mı anormal? boşver takılma bu kadar ne deckler geliyor.
  • Arena'da bir oyunda 3 tane Aya geldi karşıma. Adama 2 Aya draft sırasında gelmiş, 1 tanesi de discover kart ile geldi. Başka Jade'ler de toplamış Rogue, oyun sonuna doğru 8-8 Jade vardı masada.
  • şu an standarttaki jade rogeu da çok tehlikeli olabiliyor

dediğin gibi fazladan aya discover edebiliyorlar, bir de manic soulcaster ile 1/1 kopyasını çıkartıyorlar falan acayip şeyler :D
  • Şuan metada en iyi desteler hangisi sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • koftehor1 K kullanıcısına yanıt
    https://hsreplay.net/decks/

Winrate'e göre sıralayabilrsiniz.

http://www.vicioussyndicate.com/vs-data-reaper-report-56/

Midrange Paladin - Pirate Warrior - Token Shaman - Freeze Mage - Secret Mage
  • Hala discard kartları pushluyolar warlocka,bu expansionda ölü kalacak böle devam ederse

• Bari bu karta discardlanamaz ozelligi koysalardi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.McManaman -- 25 Temmuz 2017; 17:45:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]

muhtemelen sık sık göreceğimiz bir kart olacak. özellikle acolyte ve berserker curve'une uygun olarak oynanabilmesi, tempo ve control warrior varyasyonlarına göz kırpıyor. value'sal olarak 2 adet mini swipe olarak düşünebiliriz. gayet şık olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goldstein -- 25 Temmuz 2017; 20:55:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goldstein

muhtemelen sık sık göreceğimiz bir kart olacak. özellikle acolyte ve berserker curve'une uygun olarak oynanabilmesi, tempo ve control warrior varyasyonlarına göz kırpıyor. value'sal olarak 2 adet mini swipe olarak düşünebiliriz. gayet şık olmuş.

Güzel gibi duruyor, warrior bunu beğendi.

• oyun içindeki nicki FrostNova olan birine denk gelirseniz ve yenerseniz, sakın arkadaşlık isteğini kabul etmeyin, kendisi ana avrat küfür eden, yenilgiyi kabullenemeyen bir ergen

aslında böyle bir liste bile yapılabilir, kara liste gibi

bu mesajı görüyorsan ve bu forumdaysan, gerçekten rezilin önde gidenisin
  • Discard mekaniği deathrattle olarak sahaya gelmeyi yaptılar ah bir'de ele geri gelmeyi yapsalar işte o zaman warlock eskisin'den daha güçlü bir şekilde geri dönüşü olur.
  • 
Sayfa: önceki 10371038103910401041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.