Şimdi Ara

HD KALİTESİ İLE HASTALIĞI KAÇ KİŞİYİZ :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben genelde bütün dizileri hd olmadan izleyemem en yüksek boyutlu kaliteli olanını bulana kadar ararım bulunca izlerim eğer takip ettiğim izlediğim seri dizi ise 1080p indiririm bulamazsam 720p ile devam ederim çoğu kişi sitelerden dizileri izliyor onların boyutuna baktım hd si bile 200 mb ı geçmiyor indirdiğim dizi ile sitedekini karşılaştırdım çok farkvar gerçek kalitede led lcd plazmada izleyince çok farklı oluyor mesela supernatural 1.sezon 30 gb indirmiştim hepside süper kalite idi

sizinde bunun gibi anılarınız olaylarınız varmı cevaplarınızı bekliyorum

• Doğru rip'lendikten sonra ortalama izleyici (42-50" arası ekran ve 3-4 metre izleme mesafesi) 720p ile 1080p farkını algılayamaz.

Ama eğer 1920x1080 çözünürlüklü projeksiyonda izliyorsanız (80" ve üzeri ekran oluyor), o zaman 720p ile 1080p arasındaki farkı daha net görüyorsunuz. 2013'te diziler 1080p web-dl olarak rahatlıkla bulunuyor. Geçtiğimiz yıllarda her dizinin 1080p web-dl'si olmuyordu.

Yine de ben her zaman sese daha çok önem veririm. Çünkü ses %90 gerçekçi olabilir, ama görüntü sonuçta düz bir ekranda ve gerçekçilikten uzak. Bu nedenle kullanmayacağı özelliklere sahip 46"-50" Tv'lere binlerce TL dökenler aslında birkaç bin TL ses sistemine ayırsalar, filmlerden alacakları keyif katlanır. Bu nedenle ben Dolby Digital 5.1'i bile kaliteli kabul etmiyorum; en az DTS 5.1 veya tercihen DTS-HD olmalı.

• 200-300 mb arası indirmeye çalışıyorum ben de. Zaten telefondan izlediğim için bir sorun oluşturmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternet yavaşsa hiç takmıyorum bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trapped Under Ice

İnternet yavaşsa hiç takmıyorum bile

1 3 mb arası kullananların hd izlemesi saçma olur zaten o hızlı çok yavaş iner 1 2 gblık bölüm :D benim net 16 mb bütün diziler 720 1080 indiriyorum :D
  • eskiden hd mi vardı? diyesim geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FABA16B0B -- 20 Ekim 2013; 1:51:36 >
  • Hd olmadan dizi izlemek saçma bence sırf bu yüzden başlayamadığım diziler var

1 mb hızla indiriyorum zor da olsa :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 ü bir arada süt ile olur mu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • HD bi yana ben PC'de dizi izlemeyi hiç sevmem bu yüzden Tv'min karşısında Dizimax HD'lerde izliyorum lambayı karartıp ses siteminide biraz açıyorum başlıyorum dizi keyfine.Digiturk'te türkçe seslendirmelerde nerdeyse birebir çok başarılı en azından altyazı okuma derdim yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 20 Ekim 2013; 3:44:12 >
  • Ben de aynı şekilde genelde 720p den aşağısını izlemiyorum. Görüntü cam gibi olmayınca pek zevk alamıyorum. Hatta uzun bir zamandır zaman buldukça bluray arşiv yapmaya çalışıyorum.
  • İnternette problem yoksa hd dışında izlemem

• Bende bütün dizileri 720p indirip izlerim. Alışkanlık oldu artık. Dizi arşivi yapmaya başladım. En son Breaking Bad 1080p dts indirdim tüm seriyi
  • Komedi dizilerini hdtv, normal dizileri 720p, sevdiklerimi 720p WEB-DL olarak indiriyorum.
  • Bir ara bir konu vardi 720p den asagi izleyemiyorum, izlemeye calistigimda gozlerim kaniyor diye. O konu geldi aklima.

• Güncel

• signore kullanıcısına yanıt
    O ses sistemiyle o kaliteyi alabilmek icin true hd olarak indirmen lazim diziyi ki buda mumkun degil bildigim kadariyla.yani kullanmayacagin ozelligi almis oluyorsun ayni tvlerde oldugu gibi ama oyunlarda falan farkeder.

• Dizimag'den izliyorum hangisi güzelse
  • quote:

Orijinalden alıntı: SayisalMan

Dizimag'den izliyorum hangisi güzelse

Dizimagta hd dizi.yokki gördüklerini hepsi max 200 mb ti geçmiyor boyutu

• quote:

Orijinalden alıntı: xCixLandx

quote:

720 P var en fazla
  • quote:

quote:

quote:

720 P var en fazla

nerde 720p var güldürme özellikle hd tıkladım ve indirmeye başladım 200 300 mb tı geçmiyor hd olanlar bile torrenten indirdiğim dizilerin 1 bölümü 1.5 2 gb ve süper kalite :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

720 P var en fazla

nerde 720p var güldürme özellikle hd tıkladım ve indirmeye başladım 200 300 mb tı geçmiyor hd olanlar bile torrenten indirdiğim dizilerin 1 bölümü 1.5 2 gb ve süper kalite :D

Rusya 2 üzerindekiler 480p oluyor.

Rusya 2 kanalındayken üstteki HD butonuna basarsan 720 P oluyor görüntü kalitesi.

Breaking Bad ve Supernatural için böyle en azından.

Her dizide olmayabilir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.