Şimdi Ara

HD 4870 mi GTX 260 mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
2.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4870 İÇİN LİSTENE ŞUNU DA EKLEMELİSİN DİYORUM.

Connect3D HD4870 Extreme OverClock Edition 1 GB

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=3916

Tek düşündürecek konu ATI nin adam akıllı driverlar yapıp yapmayacağı olurdu. 1 de 4870 ve x2 modelinde biraz stabilite sorunları var gibime geliyor.

Olası driver ve stabilite sorunlarına rağmen HD4870 1 gb tercihim olurdu. Tartışmak bile yersiz olacaktır...

Orjinalden alıntı: evohan

genemi bu konu yahu... tartış tartış bitmedi..

şuan 4ghz de çalışan işlemeci + gtx 260 ile crysis hariç tüm oyunları yeni çıkan falan da dahil en yüksek detaylarda 60 fps ortlama ile oynayabiliyorsunuz şu sıralar yaklaşık 300 dolara bulunuyor ki bu kart için çok çok iyi bir fiyat , şuan size bir konsol rahatlığı sunabiliyor bu kart...
    onun için sorun abidesi 4870 e yönelmeye gerek yok

sorun abıdesı mı ?

bilgisiz kullanıcı diyelim.

sorunu olan kartı garantıye yollayın.

Orjinalden alıntı: leop

quote:

şuan 4ghz de çalışan işlemeci + gtx 260 ile crysis hariç tüm oyunları yeni çıkan falan da dahil en yüksek detaylarda 60 fps ortlama ile oynayabiliyorsunuz şu sıralar yaklaşık 300 dolara bulunuyor ki bu kart için çok çok iyi bir fiyat , şuan size bir konsol rahatlığı sunabiliyor bu kart...

sorun abıdesı mı ?

bilgisiz kullancılarda hep 4870 e yöneliyo sanırım :) bunları da yüz bin kere konuştuk gidip 48xx sorunlarının toplandığı topiğe bir bak istersen

• 1gb lık 4870 en iyi tercih olacaktır.
    internetteki performans karşılaştırması yapan testlerde gtx 260 hep 512mb lık 4870e çok yakın.
    ama 1gb lık 4870 çok fark atıyor gtx 260 a

3. ve 5. şıkları aklından bile geçirme

gx2 ler farcry 2 de yerlerde sürünüyor performansı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozyoldas -- 12 Kasım 2008; 4:57:30 >

Orjinalden alıntı: Hayspat
    Ama 1GB HD4870 300 dolar, GTX260 216 376 dolar. Dediğim gibi tam bilmiyorum ancak %90 fark yoktur.

wallahi hiç zorlama bence :D paraya önem veren biriysen az parayla fazlasını istiyorsan :D derin bi araştırma yap ve formdan 2 . el al bence :D daha uygun gelir sıfır ise ozaman 1gb 4870 al tabi :D gecube al daha uygundur
    Mobile: LG G2 16GB | Gear: Kral Puncher Breaker W 58cm yivli namlu 330CC hava haznesi Hawke Eclipse 30 SF 6-24X50 Mil-Dot Drager 6LT 300BAR PC:Intel Core i5 6400 Skylake * MSI B150M Pro * Kingston HyperX Fury DDR4 2133Mhz 16GB * Kinston HyperX Fury 120GB SSD * Sapphire RX470 OC Nitro 8GB GDDR5 256bit*Dark N10 ATX*Aerocool 600W 80 Bronze*Asus VP228HOto:Ford Focus 1.6 GHIA HB
  • quote:

quote:

quote:

sorun abıdesı mı ?

bilgisiz kullancılarda hep 4870 e yöneliyo sanırım :) bunları da yüz bin kere konuştuk gidip 48xx sorunlarının toplandığı topiğe bir bak istersen

forumda kaç tane 260 kullanan var ve kaç tane 4870 kulanan? arada büyük bir uçurum var 4870 sahiplerinin sayısı gtx260 sahiplerinin sayısı 10 katından dahada fazladır. bu kadar çok kullanıcı bu kadar çok sorun demek.

• quote:

Orjinalden alıntı: RealGangsta

forumda kaç tane 260 kullanan var ve kaç tane 4870 kulanan? arada büyük bir uçurum var 4870 sahiplerinin sayısı gtx260 sahiplerinin sayısı 10 katından dahada fazladır. bu kadar çok kullanıcı bu kadar çok sorun demek.

+1

quote:

quote:

quote:

sorun abıdesı mı ?

ben 4850 crossfıre 4870 crossfıre ve 4870x2 kullandım. 4850 ler sapphıre dı. 4870 ler 2 side farklı markalardı. Her şekilde de sistemim taş gibiydi. 48xx serisi kartlardaki sorunlar yüzde 99 bilgisiz okumadan araştırmadan bir şeyler yapmaya çalışan insanlar yüzündendir. boşuna 48xx serisini kötülemeye çalışmayın. daha güçlü olana boyun eğin sadece.

• önceki mesjımda dediğim gibi bu forumda testlerle kanıtlanmış birşey istersen dh hd4870 testine bak hd4870 de aa açınca gtx260 eziyor zaten iki kartın birbirine geçildiği oyunlar var ikisininde performansı eşit denebilir
    D750 + Bower 14mm f2.8 + 20mm f2.8d + 35mm f2d + Sigma 50mm f1.4 art + Rokinon 85mm f1.4 + Tamron 90mm f2.8 Macro + 300mm f4d + tc 14 ii + 24-120 f4g Manfrotto 190xprob + Manfrotto 322rc2 + KS-0 Ball Head + Mefoto GlobeTrotter

Nikon fm2n

Lenovo Y50 4k
  • quote:

quote:

quote:

quote:

sorun abıdesı mı ?

@evohan
    sanki hiç gtx260'ta sorun çıkmıyor.

@realgansta
    sana katılıyorum.

• yahau halen 4870 , gtx 260 dan güçlü falan gibi safsata şeytlere inananlarmı var , hangi oyun da geçiyor bu kartı bir söylermisinz acaba..

zaten şuan piyasada ikisini zorlayabilcek iki oyun var stalker ve crysis ve ikisnidede nvida üstün gtx 260 da 4870 i geçiyor.. daha neyin tantanası yapılıyor acaba ..

evt forumda çok 4870 sahibi var haliylen sesleride fazla çıkıyor tabi ama malesef çok bağıran haklı olacak diye bir kaide yok nvidia nın üstün performansı ile gtx260 ın daha iyi ve kullanışlı olduğunu kabul etmek gerekiyor bence

gtx 260 da sorun çıktığınada ben daha rastlamadım buyrun size onun da topiği
    http://resim.donanimhaber.com/m_26710856/mpage_1/key_gtx%2C260%2Cgtx%2C280/tm.htm

buda 48xx in topiği buna bakınca bile çözülmeyen sorunlarla dolu olduğu görülüyor sorun abidesi demeyemde napayım 20-30 dolar için neden kandizinizi kastırıyonuz anlamak mumkun değil ..
    http://resim.donanimhaber.com/m_25905484/mpage_1/key_4870%2C4850/tm.htm
    neden bu kartın kullanıcısı fazla biliyonuzmu millet hep böyle yalan yannış önerdide ondan ...
    hem ucuz hem hızlı diye halbüki 20-30 dolardaha fazla verip gtx 260 alsa burdaki vatandaşlarda böyle forumlarda sorunumu çözün diye cebeleşmeyecekti ve zaten iyi bir işlemciside varsa her oyunu hiç kasmadan oynayabilecekti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 12 Kasım 2008; 18:55:20 >

• quote:

yahau halen 4870 , gtx 260 dan güçlü falan gibi safsata şeytlere inananlarmı var , hangi oyun da geçiyor bu kartı bir söylermisinz acaba..

zaten şuan piyasada ikisini zorlayabilcek iki oyun var stalker ve crysis ve ikisnidede nvida üstün gtx 260 da 4870 i geçiyor.. daha neyin tantanası yapılıyor acaba ..

evt forumda çok 4870 sahibi var haliylen sesleride fazla çıkıyor tabi ama malesef çok bağıran haklı olacak diye bir kaide yok nvidia nın üstün performansı ile gtx260 ın daha iyi ve kullanışlı olduğunu kabul etmek gerekiyor bence

http://resim.donanimhaber.com/m_26710856/mpage_1/key_gtx%2C260%2Cgtx%2C280/tm.htm

buda 48xx in topiği buna bakınca bile çözülmeyen sorunlarla dolu olduğu görülüyor sorun abidesi demeyemde napayım 20-30 dolar için neden kandizinizi kastırıyonuz anlamak mumkun değil ..
    neden bu kartın kullanıcısı fazla biliyonuzmu millet hep böyle yalan yannış önerdide ondan ...
    hem ucuz hem hızlı diye halbüki 20-30 dolardaha fazla verip gtx 260 alsa burdaki vatandaşlarda böyle forumlarda sorunumu çözün diye cebeleşmeyecekti ve zaten iyi bir işlemciside varsa her oyunu hiç kasmadan oynayabilecekti

evohan crysis ve utt haricinde HER OYUNDA GECIYOR. crysis te fark 1-2 fps. yeterli mi ?
    link bu :http://www.thgtr.com/graphic/20080709/ati_radeon_hd_4870_inceleme-16.html
    Makalenin adı : Radeon HD 4870: GeForce GTX 260'tan Daha İyi!
    THGTR den direk copy paste :
    Radeon HD 4870 hakkındaki kararımız basit: Mükemmel bir ileri seviye ekran kartı! Aynı mimari ve Radeon HD 4850'nin güçlü olduğu noktaları da bünyesinde barındırıyor, başarım ve fiyat açısından da bir üst seviye pazarı hedefliyor. Sonuç cümlesi: GeForce GTX 260'tan ortalama %6 daha hızlı olmasına rağmen ondan çok daha ucuza satılıyor! Ayrıca iki kartı kadar belleğe ve daha fazla transistöre sahip olan GeForce GTX 280 gibi bir karta da başarım açısından çok uzak değil. Fiyatı neredeyse iki katı kadar olmasına rağmen başarım açısından Radeon HD 4870'ten sadece %13 daha hızlı.

ayrıca 2 kart arasında dediğin gibi 30 dolar değil 85 lira fark var. yüzde 6 daha yavaş bir karta 85 lira daha fazla vermek ... ne diyeyim bu forumlar bu yuzden var. senin düştüğün hataya başkaları düşmesin diye.

gtx260 kendinden daha ucuz olan kartın gerisinde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leop -- 13 Kasım 2008; 1:39:14 >

• quote:

quote:

yahau halen 4870 , gtx 260 dan güçlü falan gibi safsata şeytlere inananlarmı var , hangi oyun da geçiyor bu kartı bir söylermisinz acaba..

evohan kendini kandırmaya devam et.
    link bu :http://www.thgtr.com/graphic/20080709/ati_radeon_hd_4870_inceleme-16.html
    Makalenin adı : Radeon HD 4870: GeForce GTX 260'tan Daha İyi!
    THGTR den direk copy paste :
    Radeon HD 4870 hakkındaki kararımız basit: Mükemmel bir ileri seviye ekran kartı! Aynı mimari ve Radeon HD 4850'nin güçlü olduğu noktaları da bünyesinde barındırıyor, başarım ve fiyat açısından da bir üst seviye pazarı hedefliyor. Sonuç cümlesi: GeForce GTX 260'tan ortalama %6 daha hızlı olmasına rağmen ondan çok daha ucuza satılıyor! Ayrıca iki kartı kadar belleğe ve daha fazla transistöre sahip olan GeForce GTX 280 gibi bir karta da başarım açısından çok uzak değil. Fiyatı neredeyse iki katı kadar olmasına rağmen başarım açısından Radeon HD 4870'ten sadece %13 daha hızlı.

ayrıca 2 kart arasında dediğin gibi 30 dolar değil 115 lira fark var. yüzde 6 daha yavaş bir karta 100 lira daha fazla vermek ... ne diyeyim bu forumlar bu yuzden var. senin düştüğün hataya başkaları düşmesin diye.

gtx260 crysis ve utt motoru haricinde kendinden çok daha ucuz olan kartın gerisinde..

internette bu konular hakkında 1500 tane makele yayınlanıyor herbiri aynı yorumu mu yapıyo sanıyosun, bu kartlar birbirne çok denk kartlar olduğu için her test de aynı sonuçları vermiyo bunu anlamamak için diretmeyin artık.. forumda bir kullanıcılara bak git oynadıkları oyunlara bak oyun bölümüne falan bak 2 aydır gtx 260 kullnıcıyım hiç bir 4870 kullanıcısı görmedimki benim oyunlardan aldığım fps den daha fazla alsın.. hatta dediğim gibi crysis ve stalker da baya baya fark atıyor 4870 e zaten başka bir oyundada fark atmasına gerek yok şuan .. ben bu konuda kartlan bir çok test yaptım ve 4870 kullanıcıları ile karşılaştırdım yani kendimi falan kandırmıyorum

ayrıca 115 lira farkı nerden çıkarıyosun

4870 modelleri fiyatıları 290-330 dolar arası değişiyor ...
    ve 305 dolara ise gtx 260 bulmak mumkun ben arada 115 lira gibi bir fark göremiyorum
    http://novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=3483

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 13 Kasım 2008; 1:44:23 >

• ben de yazdıktan sonra hata yaptıgımı anlayıp mesajından once duzelttım zaten.
    HD4870 620 YTL
    GTX 260 690. YTL

tomshardware 5 seneden beri takip ettiğim ve en çok güvendiğim sitelerden birisi.

bakalım crysiste senin deyimine gore ezilen karta
     HD 4870 mi GTX 260 mı?

HD 4870 mi GTX 260 mı?

HD 4870 mi GTX 260 mı?

HD 4870 mi GTX 260 mı?

HD 4870 mi GTX 260 mı?

HD 4870 mi GTX 260 mı?

tomshardware i kotuledin. dh video da doğru değil sana göre.

gtx260 4870 i sadece aa kapalıyken cuzi bir farkla sadece 1 2 oyunda geçebilir. acıkcası daha fazla para verıp daha yavaş ve tırtık tırtık oynamak istemem. sen memnunsan sorun yok. ama insanları yanlış yönlerdirme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leop -- 13 Kasım 2008; 2:02:21 >

• http://forum.donanimhaber.com/m_27755229/tm.htm nvidia gtx 200 serisi hakkında günah çıkarmış zaten haberde
    hayır birde bioshock , cod 4 testlerini falan niye veriyosun zaten en düşük 80 almış bu kartlar daha ne alacak 100 alsa ne oluyoki :)

- bide anlmadığım neyi yannış yönlendirecem elimdeki kartlan crysis hariç tüm oyunları full detayfda 60 fps ortalama ile oynuyorum , kart çok iyi oc oluyor driver per. ortada ve 305 dolara satılıyor.. neden önermeyim allah aşkına 15 dolar ucuz olan 4870 i mi önermem gerekiyor bir ton sorun çıkaran ve daha kötü oc kabileyiti olan bir kartı.. ayrıca stalker ve crysis per.daha kötü olan bir kartı
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.