Şimdi Ara

HD 4870 mi GTX 260 mı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
2.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: leop

quote:

Orjinalden alıntı: evohan

arkadaşım o testlerin çoğunda nvida optimize driverlar kulanılmadan yapılmış ..
    zaten bu testde bile crysis de düz 4870 in geçlildiğini görüyoruz.... oc olayıda devreye girince o fark aratıyor gtx 260 lehine
    zaten test verip durmanın bir anlamı yok aynı ayarlarda aynı testleri bende sana gtx 260 önde olarak vereyip napacaz ozaman..
    hayır birde bioshock , cod 4 testlerini falan niye veriyosun zaten en düşük 80 almış bu kartlar daha ne alacak 100 alsa ne oluyoki :)

- bide anlmadığım neyi yannış yönlendirecem elimdeki kartlan crysis hariç tüm oyunları full detayfda 60 fps ortalama ile oynuyorum , kart çok iyi oc oluyor driver per. ortada ve 305 dolara satılıyor.. neden önermeyim allah aşkına 15 dolar ucuz olan 4870 i mi önermem gerekiyor bir ton sorun çıkaran ve daha kötü oc kabileyiti olan bir kartı.. ayrıca stalker ve crysis per.daha kötü olan bir kartı

yukarda yazdıgım fıyatlar mavi bilgisayarın fiyatları 15 dolar değil 70 ytl fark var 2 kart arasında.
    4870 lerin standart soğutmalı olmayanları da mükemmel oc oluyor. sanki sen gtx i oc liyorsun da biz 4870 lerimizi ocleyemiyoruz.
    full detayda aa ile yavaş oyna elinde kartla o fps de.
    sen durmadan tırtık tırtık crysis ve stalker oynamaya devam et o zaman. kolay gelsin umarım baymassın o 2 oyundan. crysisteki 5 fps fark için o kartı almışsın herhalde.

80 yerine 100 alsa ne oluyor biliyormusun ? sen daha çok paraya daha eski ve daha yavaş kartı almış oluyorsun. bir de üstüne anti aliasing açamıyorsun.
    ayrıca ver bakalım gtx260 ın 4870 den önde olduğu testleri. inceleyip konuşalım. ben belgeyle konuşuyorum. kötülediğin belgelerde tomshardware ve donanımhaberın belgeleri.

ayrıca acaba crysis daha ne kadar optimize edilebilir nvidia için merak ediyorum.
    bunların yanında daha yukarda da belirttiğim gibi 48xx serisinin bir sorunu yok. yüzde 99 kullanıcı hatası. eğer kart sorun cıkarıyorsa veririsin garantiye değiştirirsin.

saygılar.

470YTL ye gtx260 var adam hala daha pahalı dio

• quote:

leop @

arkadaşım ben 4870 li makineleride kullandım ve forumda bir çok kez karşılaştırma fırsatı buldum ( kendi test ettiğim ayarlarda karşılaştırdım tabi dx9 falan diye yazmana gerek yok ben zaten dx10 da olduğunu idda etmedim ) zaten üstte de yazıyorum ama sen malesef olaya şartlanmışsın , ve halen test verip duruyosun birkaç mesaj önce yazdığın testlerde ise gtx 260 düz 4870 i geçmiş ee hangisine inanalım kendi verdiğin testler bile çelişiyor sen ara daha çok çelişen test bulursun hatta 4870 in geçtiği testler bile bulursun...
    göz algılaması ve fps üzerine yorumların ise tam bir felaket..

hem 24 fps üzerini göz algılamz diyosun hemde 60 fps ile 100 fps arsında fark olur falan diyosun :) zaten benim söylediğim şeyler 60 fps üzerindeki değerler içindi yani 80 ile 100 bunu bile saptırmışın malesef

senin 24 fps diye bahsettiği standart kayıtlar, video görüntüleri içindir grafik konusuna gelince iş değişiyor .. sen benim tanıdığım 80 fps ile 100 fps arasındaki farkkı gözle görebilen ilk insansın teprik ediyorum seni :)

- bu arada sen hatalarını düzeltmeye devam et kartlar arasında 70 ytl fark da yok 15 dolar var..

HD 4870 - 290 dolar
    GTX 260 - 305 dolar

buyur bunlarda vatan ın en düşük fiyatları... iki kart içinde

GTX 260 GDDR3 896MB 448BIT EKRAN KARTI 487,83 YTL + KDV
    HD4870 GDDR5 512Mb 256Bit Ekran Kartı 466,30 YTL + KDV

fark 21 ytl

şimdi bunlar hemen hemen denk kartlar evet.. ama burda nvidianın oyun optimizesi , driver başarısı , kartın oc kapasitesi , ve özellikle stalker , crysis gibi zorlayıcı oyunlardaki üstünlüğünü koyunca.. gidip sorun abidesi olmuş 4870 i önermek hangi mantığa sığıyor ben anlamış değilim halen

leop un bahsettigi fps olayini anlamamissin. tekrar tekrar okuyup anlamaya calismani oneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cakemos -- 14 Kasım 2008; 23:40:55 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Ademsx1

quote:

quote:

arkadaşım o testlerin çoğunda nvida optimize driverlar kulanılmadan yapılmış ..
    zaten bu testde bile crysis de düz 4870 in geçlildiğini görüyoruz.... oc olayıda devreye girince o fark aratıyor gtx 260 lehine
    zaten test verip durmanın bir anlamı yok aynı ayarlarda aynı testleri bende sana gtx 260 önde olarak vereyip napacaz ozaman..
    hayır birde bioshock , cod 4 testlerini falan niye veriyosun zaten en düşük 80 almış bu kartlar daha ne alacak 100 alsa ne oluyoki :)

- bide anlmadığım neyi yannış yönlendirecem elimdeki kartlan crysis hariç tüm oyunları full detayfda 60 fps ortalama ile oynuyorum , kart çok iyi oc oluyor driver per. ortada ve 305 dolara satılıyor.. neden önermeyim allah aşkına 15 dolar ucuz olan 4870 i mi önermem gerekiyor bir ton sorun çıkaran ve daha kötü oc kabileyiti olan bir kartı.. ayrıca stalker ve crysis per.daha kötü olan bir kartı

yukarda yazdıgım fıyatlar mavi bilgisayarın fiyatları 15 dolar değil 70 ytl fark var 2 kart arasında.
    4870 lerin standart soğutmalı olmayanları da mükemmel oc oluyor. sanki sen gtx i oc liyorsun da biz 4870 lerimizi ocleyemiyoruz.
    full detayda aa ile yavaş oyna elinde kartla o fps de.
    sen durmadan tırtık tırtık crysis ve stalker oynamaya devam et o zaman. kolay gelsin umarım baymassın o 2 oyundan. crysisteki 5 fps fark için o kartı almışsın herhalde.

80 yerine 100 alsa ne oluyor biliyormusun ? sen daha çok paraya daha eski ve daha yavaş kartı almış oluyorsun. bir de üstüne anti aliasing açamıyorsun.
    ayrıca ver bakalım gtx260 ın 4870 den önde olduğu testleri. inceleyip konuşalım. ben belgeyle konuşuyorum. kötülediğin belgelerde tomshardware ve donanımhaberın belgeleri.

ayrıca acaba crysis daha ne kadar optimize edilebilir nvidia için merak ediyorum.
    bunların yanında daha yukarda da belirttiğim gibi 48xx serisinin bir sorunu yok. yüzde 99 kullanıcı hatası. eğer kart sorun cıkarıyorsa veririsin garantiye değiştirirsin.

saygılar.

470YTL ye gtx260 var adam hala daha pahalı dio

o adi sani duyulmamis karti ve adi sani duyulmamis firmadan o karti almaya cesaret eden var mi ?
    varsa soyleyin de bilgilenelim. o firma bir istisna. gtx 260 in fiyati ortalama 580 - 620 ytl dir.

sizin postunuzu okuyan 470 ytl ye satiliyor zannedicek. oyle bisi yok.

firmanin websitesinde gtx260 tan eser yok zaten. post atmak kolay ama dogru, gecerli bilgi vermek o kadar kolay olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cakemos -- 15 Kasım 2008; 0:39:28 >

• yahu amma uzadı fiyat konusu arkadaşlar çokmu zor siteleri araştırmak kaç kere yazdık .. araştırmadan yok şukadar pahalı yok bukadar pahalı..

daha yeni yazdım
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=34603
    kdv dahil 520 liraya GTX 260 mevcut, markada MSI

Orjinalden alıntı: 865pe

GTX 260 (216) neden çıktı. bazılarının halen haberi yok galiba

düz GTX260 ı, 4870 bir çok oyunda geride buraktığı için, Nvidia da bu durumu kabullenimiş ki, 216 GTX 260 ı sürdü piyasaya.

tıpkı 4850 nin performansını görüp, 9800gtx i modifiye ederek 4850 nin karşısına 9800gtx + yı oturtuverdiği gibi,

Nvidia bile anlamış, ama aramızda anlamıyanlar olacaktır doğal olarak

bu durumda en mantıklı seçim 1 GB 4870 olacaktır. nokta koyuldu. uzatmayın

aynen ama şu duurm var nvıdıa driver optimizasyonu ile %35 daha iyi fps vericek sözünü verdi:)
    bu durumda ben gtx 260alırdım tercihimi herzaman nvıdıdan yana yaparım nedeni çok bunun

• ortalık gene karışmış yaa 4870 in sorunu olsa bile garantisi olan bi kart yolla kartı yenisi gelsin sanki millet garantisiz kart almış gibi ortada kaldı ztn sorunların çogu kullanıcı hatalı ati sürücülerde zayıf kabul etmek gerekir ama kalkıpta yerden yere vurmakta biraz yersiz olacaktır

quote:

Orjinalden alıntı: RealGangsta

quote:

quote:

sorun abıdesı mı ?

bilgisiz kullanıcı diyelim.

sorunu olan kartı garantıye yollayın.

bilgisiz kullancılarda hep 4870 e yöneliyo sanırım :) bunları da yüz bin kere konuştuk gidip 48xx sorunlarının toplandığı topiğe bir bak istersen

forumda kaç tane 260 kullanan var ve kaç tane 4870 kulanan? arada büyük bir uçurum var 4870 sahiplerinin sayısı gtx260 sahiplerinin sayısı 10 katından dahada fazladır. bu kadar çok kullanıcı bu kadar çok sorun demek.

ben 4850 crossfıre 4870 crossfıre ve 4870x2 kullandım. 4850 ler sapphıre dı. 4870 ler 2 side farklı markalardı. Her şekilde de sistemim taş gibiydi. 48xx serisi kartlardaki sorunlar yüzde 99 bilgisiz okumadan araştırmadan bir şeyler yapmaya çalışan insanlar yüzündendir. boşuna 48xx serisini kötülemeye çalışmayın. daha güçlü olana boyun eğin sadece.

KESİNLİKLE aynı fikirdeyim

• 2 yıl götsün istiyorsan gtz280 sli veya 4870 crossfire yapman lazım diğerleri bunu sağlayamaz

Orjinalden alıntı: demircibu

quote:

Orjinalden alıntı: 865pe

GTX 260 (216) neden çıktı. bazılarının halen haberi yok galiba

düz GTX260 ı, 4870 bir çok oyunda geride buraktığı için, Nvidia da bu durumu kabullenimiş ki, 216 GTX 260 ı sürdü piyasaya.

tıpkı 4850 nin performansını görüp, 9800gtx i modifiye ederek 4850 nin karşısına 9800gtx + yı oturtuverdiği gibi,

Nvidia bile anlamış, ama aramızda anlamıyanlar olacaktır doğal olarak

bu durumda en mantıklı seçim 1 GB 4870 olacaktır. nokta koyuldu. uzatmayın

aynen ama şu duurm var nvıdıa driver optimizasyonu ile %35 daha iyi fps vericek sözünü verdi:)
    bu durumda ben gtx 260alırdım tercihimi herzaman nvıdıdan yana yaparım nedeni çok bunun

yapmayın arkaslar gtx260 ve 4870 denk kartlardır..Bunu herkes bili bazen 260 bazende 4870 onde oluo..

216 shaderli çıkartıldı 4870den daha iyi ve gtx280e gore fiyat açısından daha gsl bir alternatif çıkartmak için..

Hız aşırtılmıs 216 gtx280i bile geride bırakabiliryor bunun testleri bile vardı

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.