Şimdi Ara

Hayvanlara dair korku filmleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
4.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayvanlara dair korku filmleriKurtlar,aslanlar,timsahlar vb. hayvanlarla ilgili izlediğiniz korku filmleri nelerdir ?

Hepimiz aynı televizyon programlarıyla büyüdük. Sanki hepimize aynı suni hafıza taklımış... Hepimizin belli başlı hedefleri aynı. Hepimizin korkuları aynı. Gelecek parlak değil... Çok yakında aynı anda aynı şeyleri düşünmeye başlayacağız Mükemmel bir uyum içinde olacağız. Senkronize. Birleşmiş. Eşit. Kati. Karınclar gibi. Böcekler gibi. Koyunlar gibi
    En son modaya uygun olarak evinizi donatırsınız, sonra o güzel yuvanıza kısılıp kalırsınız. Bir zaman sonra sahip olduğunuz şeyler artık sizin sahibiniz olur.
    Akıllı bi yalnızlık aptal bi ilişkiden iyidir. Ya kralın yanında kraliçe olursun, ya da soytarının yanında maskara.Tercih senin.
    Gerçekleri öğrendim ve artık geri dönüşü yok. Cahillik bir zamanlar sonsuz mutluluktu.
  • "Pet Sematary" , "The Fly" falan var ama tam aradığın bu tarz değil herhalde ... dediğin tarz genelde 2. 3. sınıf tv veya video filmlerinde çok oluyor ama "The Ghost and the Darkness" a bakabilirsin yaşanmış bir hikayeden alıntılanmıştır yada "The Black Cat" ( 1981 ) , "Slugs: The Movie" ( 1988) de fena değildir ... "Eight Legged Freaks" , "Mimic" , "Razorback" , "Anaconda" , "Snakes on a Plane" , "Infested" ,"Lake Placid" ... bunlarda olbilir

bazı klasikleri yazmadım The Birds , Jaws vs.
  • Faces of Death hayvan insan ne ararsan var

He was Tony Montana.The world will remember him by another name..
    SCARFACE
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

kurtlarla ilgili korku olarak kurtadam filmi olur ama köpeklerle ilgili korku filmleri var bir kaç tane

vahşi ırk gibi varsa nedn olmasn yazarsan sevinirim
  • ilk aklıma gelenler "Cujo" ( S. King uyarlaması ) , "Man's Best Friend" , "Wilderness" ... "The People Under The Stairs" vardı birde ana konuda köpek yok ama filmde tam baş belası bir köpek vardır

Atv de vermişti bu filmi.

Külahin } sat yine } lakin yokuncul } olma nâmerde
    Yeter ki } kelle sag olsun } külah lazim degil } merde
    Basimizdan hiç } hevâ-yi } zülf-i yâr } eksik degil
    Pek yüce yerdedir } onun için, } rûzîgâr } eksik degil
    Sultan III: Ahmed ve Sultan III. Mustafa

MCP { MCSA { MCSE { CCNA
  • Madem kurt olsun ama film beş para etmese de olur diyorsun bad moon izle bir de frozen izle frozen tamamen kurtlar üzerine kurulu değil ama kayak merkezinde mahsur kalan tipler var işte... ormandada kurtlar var. gerisi çok spoiler olur bağı kur sen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

ilk aklıma gelenler "Cujo" ( S. King uyarlaması ) , "Man's Best Friend" , "Wilderness" ... "The People Under The Stairs" vardı birde ana konuda köpek yok ama filmde tam baş belası bir köpek vardır

arkadaşında dediği gibi benım de ilk aklıma gelen kujo oldu,
    arılarla ilgili korku filmleri var,hatta bi tanesi aklımda,eleman arı yuvalarını pompalı ile vuruyordu,arılar evi sarıyordu falan...
    aklıma gelmedi adı,ama baya sarıyordu tabi o zamanlar
  • çok film var aslındada hepsnin ismi kalmıyor akılda ... "Arachnopobia" yı unutmuşuz mesela iyidir baya Jeff Daniels oynuyordu , "Earth vs. The Spider" var "The Fly" çakması :)

eski arılı filmlerde var baya ama artık izlenmez ya onlar

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

Hayvan mezarlığı

Bende bunu yazmak için girmiştim

Orijinalden alıntı: olizvel

he bide Anaconda vardı

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.