Şimdi Ara

çerezlik, eğlencelik her türlü film önerisi istiyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • konuları güzel sci-fi / aksiyon öncelikli, eğlence düzeyi yüksekse gençlik filmi hatta çok eğlenceli ise romantik komedi de olabilir
    final destination gibi aksiyonu bol gerilim olabilir...

son 5-6 yıllık filmler olması önceliğimdir. eski yapımlar bana pek çekici gelmiyor da

çok fazla seçenek sundum tavsiye için. beğendiğiniz bütün filmleri verebilirsiniz
    4-5 film arıyorum bu tarzlarda. seçimimde yıl, imdb puanı ve tabi ki trailer ı etkili olucak

şimdiden tavsiye veren herkese teşekkür ederim

• Yapay Zekanın Yanıtı

Çerezlik Filmler: Eğlenceli ve Rahatlatıcı Sinema Keyfi

Çerezlik filmler, rahatlamak, vakit geçirmek ve hafif bir eğlence arayanlar için mükemmel bir seçimdir. Bu filmler genellikle basit ve tahmin edilebilir olay örgülerine, sevimli karakterlere ve neşeli tonlara sahiptir.

Çerezlik filmler, iş yoğun bir günün ardından dinlenmek veya hafta sonu tembellik etmek için idealdir. Stres atmanıza ve keyifli vakit geçirmenize yardımcı olurlar. Bu tür filmler, beyninizi fazla yormadan keyifli bir deneyim sunar.

Çerezlik filmler, genellikle romantik komediler, aile filmleri ve hafif aksiyon filmlerini içerir. Bu filmler, rahatlatıcı bir akşam için mükemmel bir eşliktir. Çerezlerin tadını çıkarırken veya battaniyeye sarılmış haldeyken izleyebilirsiniz.

Eğer eğlenceli ve rahatlatıcı bir film arıyorsanız, çerezlik filmleri mutlaka denemelisiniz. Bu filmler, yalnız başınıza veya sevdiklerinizle birlikte izlemek için harika bir seçenektir.

Çerezlik Filmlerin Faydaları:

• Rahatlama
    • Eğlence
    • Stres atma
    • Keyifli zaman geçirme
    • Beyni yormama
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 21 Jump Street
    Harika bir komedidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt.135

21 Jump Street
    Harika bir komedidir.

trailerına baktım. güzelmiş
  • Project x
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErotikDomates

Project x

izledim çok güzel film

quote:

Orijinalden alıntı: .Antika.

http://forum.donanimhaber.com/m_64541796/tm.htm

bu başlıkta hangi filmi tavsiye ettin anlamadım pek ama genel olarak psikolojik, gerilim filmler var. + eski yapımlar. nedense mükemmel olmayan eski yapım filmlere bi antipatim var şu aralar

• Superbad
    Easy A
    Kick-Ass
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinergy_05

quote:

Orijinalden alıntı: ErotikDomates

Project x

izledim çok güzel film

quote:

Orijinalden alıntı: .Antika.

http://forum.donanimhaber.com/m_64541796/tm.htm

bu başlıkta hangi filmi tavsiye ettin anlamadım pek ama genel olarak psikolojik, gerilim filmler var. + eski yapımlar. nedense mükemmel olmayan eski yapım filmlere bi antipatim var şu aralar

enteleburger komedi onlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emmesen

Superbad
    Easy A
    Kick-Ass

Easy A yi seçtim

@.Antika.
    anlamadım hacı dediğini. ordaki filmlerin çoğu drama yazıyo zaten. bikaç komedi var. onlar da 90-2000 civarı. ondan dedimdi
    enteleburger ney onu hiç anlamadım film adı mı entel burger falan bana mı bişi diyon yoksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinergy -- 27 Ağustos 2012; 22:58:51 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cpt.135

21 Jump Street
    Harika bir komedidir.

trailerına baktım. güzelmiş

+1 çok iyi film bence de
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Emmesen

Superbad
    Easy A
    Kick-Ass

Easy A yi seçtim

@.Antika.
    anlamadım hacı dediğini. ordaki filmlerin çoğu drama yazıyo zaten. bikaç komedi var. onlar da 90-2000 civarı. ondan dedimdi
    enteleburger ney onu hiç anlamadım film adı mı entel burger falan bana mı bişi diyon yoksa

Kick Ass'i izlemediysen öneririm çok sevmiştim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.