Şimdi Ara

Film gurmeleri konuya - bu filmi bilene şapka çıkartırım [zor] [FİLM BULUNDU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. Yaş olarak hatırlamıyorum ama büyük ihtimal ortaokul lise zamanlarıma denk gelen televizyonda oynamış 1 tane filmin bazı sahneleri aklımda ve şu yaşıma geldim yüzlerce film izledim hala o filmi bir daha izleyememenin yarasıyla yaşıyorum. Arşivine ve kültürüne güvenen varsa filmle ilgili ayrıntıları paylaşmak isterim.

-Büyük ihtimalle 2005-2011 arasında yayınlanmış bir film(2005 öncesi düşük ihtimal ama olabilir)

-Filmde CIA veya FBI gibi kuruluşların rolde olduğu bir film, bir suç çetesini çökertmekle alakalı konu işleniyor

-Filmle ilgili enteresan şey şu; CIA veya FBI dediğimiz kuruluş maddi durumu iyi olmayan Siyahi bir adamla işbirliği yapıyor çünkü suç çetesinin elindeki bilgileri açabilen tek kişinin o olduğunu (kısacası casusluk yapabilecek) hatırlıyorum. Başrol oyuncusu büyük ihtimalle zaten bu adam. Suç çetesiyle ilgili bilgi almak için bu adamı suç çetesinin içine bilerek sızdırıyorlar

-Filmde hatırladığım 2 sahne var (2ncisi en net hatırladığım ayrıntı);
    1)Bu siyahi adamı sabahın 5 inde yatağında uyurken 4-5 tane takım elbiseli CIA veya FBI adamları evine zorla girip operasyonu harekete geçirmek için bi sürahi koca soğuk suyu bu adamın yüzüne döküyolar ve adam sabahın bu saatinde kaldırıldığına inanamıyor

2)Suç çetesinin olduğu terkedilmiş depo gibi bir yere bu siyahi adam götürülüyor bir masaya oturtuluyor. Depo gibi bu yerde sanatçıların ünlülerin magazin çekimleri için poz verdiği spot ışıklar, yüksek ışıklar var depo içerisinde. Depo veya terkedilmiş bina gibi hatırladığım ayrıntı bu

suç çetesinin elinde bir laptop var(veya cihaz) ve bunun içerisindeki hassas bilgiler bir tek bu siyahi adamın gözüyle açılıyor. Yani suç çetesinin amacı bu siyahi adamın gözünü açtırıp laptopa bakmasını sağlamaya çalışmak. Bu siyahi oyuncumuz laptopun ekranına bakmamak için baya bi diretiyor. En sonunda bu suç çetesi kafasını zor kullanarak laptop ekranına baktırıp adamın göz kapağını neşterle kesiyolar. Neşter vurulduğu anda adamın gözü açılıyor ve cihaza giriş yapılıyor. Sonrasında cia veya fbi baskın yapıyormu çeteye bilmiyorum

Bildiklerim bunlar. Bulabilen tarif edemeyeceğim bir sevaba girecektir bütün uğraşı bırakıp bir gece bu filmi soluksuz seyredeceğim

Edit: @sirtayfun ve @obili filmi direkt bulmuştur arkadaşlar. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Gece başlasın 🍿

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 21 Kasım 2025; 23:49:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Filmi izlediğimi sanmıyorum. YZ'ye sordum. Neşterle kesilen sahne kısmından dolayı 2 film söyledi ama o tarife tam uymuyor dedi.

ımdb
    The Spook Who Sat by the Door (1973) ⭐ 7.2 | Action, Drama, Crime
    https://www.imdb.com/title/tt0070726/?ref_=ext_shr

ımdb
    The Throwaways (2015) ⭐ 4.6 | Action, Comedy, Thriller
    https://www.imdb.com/title/tt4076980/?ref_=ext_shr

Sanırım bunların alakası yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

AMD Ryzen 7 5800X3D Msi RTX 3080 Suprim X 10G Msi B550 Tomahawk G.Skill Trident Z Neo RGB 32GB 3600Mhz CL16 (16.16.16.36 Samsung B-Die) DeepCool LS520 WH 240MM WD Black SN770 1Tb Gen4 WD Blue SN570 1Tb Gen3 Samsung 870 Evo 1Tb Samsung 860 Evo 500Gb Seasonic Prime Snow Silent 650W 80+ Platinum CM TD500 Mesh V2 ARGB Beyaz Viewsonic Omni XG2431 24" 240Hz IPS
  • MeGaDave06 kullanıcısına yanıt
    Film Bad Company (2002) filmi olmalı. Bizde gizli ortak adıyla yayınlanmış

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Bad Company (2002) When a Harvard-educated CIA agent is killed during an operation, the secret agency recruits his twin brother. Director: Joel Schumacher Writers: Gary M. Goodman (story), David Himmelstein (story) Stars: Anthony Hopkins, Chris Rock, Peter Stormare
    https://youtu.be/eRX7Cjfc0no?t=58

İŞTE BU!

Filmin 2002 olması daha şaşırtıcıymış

BULDUNUZ. KOCAMAN BİR TEŞEKKÜR. MİNNETTARIM. Iban bırakırsanız maaşımı aldığımda sinema bileti ücreti göndermek isterim 🎩

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 21 Kasım 2025; 23:50:54 >
  • obili O kullanıcısına yanıt
    Sizinde emeğinize sağlık hocam sizde bulmuş sayıldınız bilmiyorum üstteki arkadaş önce yazmış ama

Canı gönülden tebrik ediyorum harikasınız Allah istediğinize göre gani gani versin size de yollayabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 21 Kasım 2025; 23:54:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MeGaDave06 kullanıcısına yanıt
    Yardımcı olduysam ne mutlu bana. Değerli teklifiniz için de teşekkür ederim lakin hiç gerek yok. Size iyi seyirler tekrardan 🍿

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Teşekkür ederim . Hiç gerek yok, amaç yardımcı olabilmek . Olabildiysek ne mutlu bize. İyi seyirler diliyorum.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.