Şimdi Ara

Hayvanlar Ölünce Ne Oluyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
3.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diğer tarafta hesaba çekilmeyecekler orası tamamda onlarda diğer tarafta yaşayacaklarmı? nette araştırdım çelişkili şeyler var

• peygamberimizin devesi var bide bisey daha vardi onlar disinda cehennemlik diye biliyorum sonra ahirette bizim gibi dirileceklerini tahmin ediyorum gerisi allaha kalmis..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Torpak olcaklar.

• Şeytanın ordusu olacaklar.

• petrol

• Müdür biz ne olacaz boşverin hayvanları ...
  • ruhları olmadıgı ıcın ahırette yok olacaklar dıye bılıyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de ne cennete nede cehenneme gitmezler diye biliyorum.Arafta kalcaklar diye duymuştum
  • Burak harıc (peygamberımızın atı) hepsı yok olacak

• cennette her istediğimizi veriyolar, ben köpek isteyince bana "yok sana köpek falan " mı dicekler , bizle geliyorlar yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

Müdür biz ne olacaz boşverin hayvanları ...

sevap pointe bakıyor o
  • HAYVANLAR ÖLÜNCE ÖBÜR DÜNYADA BİZ İNSANLAR GİBİ DİRİLMEYECEKLER SADECE KURBAN BAYRAMINDA KESİLEN KURBANLAR CENNETE GİDECEK VE İNSANLARA BİNEK OLACAKMIŞ DİYE BİLİYORUM
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAHRAYICEDİTLİ

HAYVANLAR ÖLÜNCE ÖBÜR DÜNYADA BİZ İNSANLAR GİBİ DİRİLMEYECEKLER SADECE KURBAN BAYRAMINDA KESİLEN KURBANLAR CENNETE GİDECEK VE İNSANLARA BİNEK OLACAKMIŞ DİYE BİLİYORUM

Cennet orası la ferrari, lamborghini varken kim binicek bunlara.
  • Dünyadaki Gibi Değil Orada Belki Daha Farklı Şekilde Yaratılırlar Hele Bir Cennete Gidelimde Diğerleri Tefarruat
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3ndorfin

quote:

Orijinalden alıntı: SAHRAYICEDİTLİ

HAYVANLAR ÖLÜNCE ÖBÜR DÜNYADA BİZ İNSANLAR GİBİ DİRİLMEYECEKLER SADECE KURBAN BAYRAMINDA KESİLEN KURBANLAR CENNETE GİDECEK VE İNSANLARA BİNEK OLACAKMIŞ DİYE BİLİYORUM

Cennet orası la ferrari, lamborghini varken kim binicek bunlara.

entry-imza uyumu

• quote:

Arkadaş diyor ki, ben bölüm yetkilisiyim, konu kontrolüm altında, adam olun diyor. O yüzden mesaj yazmış konuya. Tartışma çıkarsa konuyu kilitlerim, size de 4'er gün kilitlerim diyor. Bilmiyorum ben mi yanlış anladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aky29

quote:

Arkadaş diyor ki, ben bölüm yetkilisiyim, konu kontrolüm altında, adam olun diyor. O yüzden mesaj yazmış konuya. Tartışma çıkarsa konuyu kilitlerim, size de 4'er gün kilitlerim diyor. Bilmiyorum ben mi yanlış anladım.

Alakaya bak .. Şaşırdım hayal gücünüze ... Kim görmüş benim konu dışında konu kilitlediğimi falan ?
    Baya etki bırakmış arkadaşlar sizin üzerinizde anladıgım kadarıyla ..

Burası benim yetki alanım dışında .. En fazla kural dışı bir durumda sizin gibi şikayet edebilirim ..

• quote:

Orijinalden alıntı: acerenes

peygamberimizin devesi var bide bisey daha vardi onlar disinda cehennemlik diye biliyorum sonra ahirette bizim gibi dirileceklerini tahmin ediyorum gerisi allaha kalmis..

o nası bi saçmalık öyle hayvan cehenneme mi gider!
  • Konunun linki güzelmiş
  • Hayvanların ruhları yok dolayısıyla yok olacaklar. Ancak sen hesaba çekilirken zulüm ettiğin hayvanlar birer birer dirilip sana hesap soracak. O yüzden hayvanlara höt bile demeyin, merhametli olun.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.