Şimdi Ara

Hayır hayır hayır pes etmicem bunu böyle bilin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet tipsiz üstüne fiziksel olarak itici olmama rağmen spora başladım.aynaya her baktığımda dünyam yıkılsa dahi pes etmeyecem. Sporda en zayıfı ve güçsüzü ben olsam dahi pes etmeyecem.su başlarda ağrılar olsa dahi,ne yicem fakirim napcam durumunda olsam dahi pes etmicem.

Evet asosyalim 2 kelimeyi bir araya getiremem özellikle karşı cinsle iletişimde özürlü gibi kekelesem bile pes etmicem.o kizla konuscam.

Evet tembelim yemek yemeye bile üşensem bile,hepsi bana ağır bir yük gibi gelse bile pes etmicem.

Beni dinleyin develer yedi düvele haber salın coni sins pes etmicem!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Mesajlarını dikkate almadığım üyeler: aftermath666, AlfieLowis, alpererez, ankarali0606x, Arkadiusz Milik, Arthur.Morgan, Automatic Gun Fire, b0Ni, BeyazBüyü, Bisikletçi76, denizgoren, derttücarı, EfsaneManx, esdarking, F355 Challenge, FatihTSFC, ferhatakdag4545, fransızee, Guest-1DF3AA226, Guest-225FEBD6D, Guest-7F117DFD2, Gunpower-storm, haydar., Heisenbergin asistanı, Hunyadi Matyas, iaaynaci, iyi birisiydim, Kabus00, KelKodVer, KievKarambolü, kingofbet, Kobe Bean Bryant, KrallŞaplakçı, KYRA C5, Luffy1907, Lynessa, MacGyver., Machoo_, Marangoz Almond, Maraz Alinin Sağ Kolu, MaximillianFoe, meola147of, mkmdesign, mrslimshady, napolyon07, Naughty Dog, Neverwinter81, NurullahHormanci, olishernandez, oMeR24, OnLiNe MaNaGeR, orhanyor, pakaji2, Philipp_Plein, pilotaFerrari, Playstation5, PoisonedPurple, PURECAUCASIANWHITE, QRX, rainy00, RASYONALIST, Reaper87, RichardB, royal_sm, RustinCohleTD, S.T.A.L.K.E.R., SacredDivinity, Scorpioleo, secotti2007, shad0w, Sucuk_Ağacı, Super Meat Boy, TEHET, tekir21, the__executioner__, tonimotto, Toyoda, Traxen, UCL, unraveling, xgrabyourglocks, YigitErkin20, Yılmaz1907, zLucas, Zombie_Benz
  • Çünkü seninde yikikliga baş kaldırdığını gözlemliyorum.ve bu çok manidar

• İyi sana kolay gelsin, spor solanlarına boş yere para verecek değilim. Gider inşaata çalışırım 50kg çimento torbaları ile kas yaparım . Aşırı bozuk tipim kızlarla konuşa bilmeme engel değil, ilk tanışmada yanlış izlenim ön yargı uyandırdığı için sorun oluyor.

• Devam et, içinde küçük bir umut olduğu için belki kas yaparım kızlar bakar diye spora başlıyorsun, bu devamlılığı olacak bir motivasyon değil. Bende yaptım gerçekten fit olmuştum kızların bana bakışı %1 anca değişmiştir, hiç bir etkisi olmadı. Ayrıca dün üniversiteden çıkarken çirkin bir keko gördüm kas yapmış o yüzden kısa kısa dar dar giymiş kasları gözüksün hiç çekici değildi zaten kısa boylu güldüm.

Biz buralardan geçtik gözlerim açık

EĞER TİPİN YOKSA PARAN OLACAK VE SANA GELEN KIZ EVDE KALMA KORKUSU YAŞAMAYA BAŞLAYACAK
    ÜNİVERSİTE SON SINIFLAR SINIFIMIZA GELDİ son sınıftaki KIZLAR BENİ daha cok KESİYO NEDEN ÇÜNKÜ EVDE KALACAKLAR FİLİTREYİ GENİŞLETMEYE BAŞLAMIŞLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F97E00D06 -- 8 Mart 2019; 20:4:58 >
  • Tabi kızlar evde kalma korkusu yaşamaya bile başlamışsa demek ki bir ayağın çukurda ömrün yalnız geçmiş bu saatten sonra haticeyle çıksan nolur hatice bile monoton bir aile hayatı bekliyor bu yaştan sonra ne gençlik aşkı yaşanır ne denesen bile aynı zevk yaşanır.

EN BÜYÜK HAYALIM KIZ ARKADAŞIMI ALIP BÖYLE ARABAYLA PİKNİĞE SAHİLE GİTMEK BÖYLE ROMANTİK SESSİZ SAKİN BİŞİYDİ BU YAŞTAN SONRA ÇOK YAPMACIK VE HİSSİZ OLU, LİSEDE OLACAK ŞEYDİ O
  • Ben çözümü kavga etmekte buldum, gidip merhaba diyip konuşumca, ister istemez bir hal oluyor. Kibarlaşılıyor kısık sesle konuşuluyor filan, valla , gidip bir proplem çıkartıyorum. Yemin ediyorum en doğal haliyle hakaret edip bağırıyorlar bana daha seksi geliyor. Tartıştıktan sonrası daha kolay gidip özürdiyorum , aslında siz haklıydınız öyle demek istememiştim.
    Olmadı ölü taklidi yaparım , kapıdan çıkarken kendimi merdivenlerden aşşa atar bir şekilde ilgisini çekerim.

Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tensegrity

Ben çözümü kavga etmekte buldum, gidip merhaba diyip konuşumca, ister istemez bir hal oluyor. Kibarlaşılıyor kısık sesle konuşuluyor filan, valla , gidip bir proplem çıkartıyorum. Yemin ediyorum en doğal haliyle hakaret edip bağırıyorlar bana daha seksi geliyor. Tartıştıktan sonrası daha kolay gidip özürdiyorum , aslında siz haklıydınız öyle demek istememiştim.
    Olmadı ölü taklidi yaparım , kapıdan çıkarken kendimi merdivenlerden aşşa atar bir şekilde ilgisini çekerim.
    Ben başa gelince senin gibi toplumdan soyutlayacağım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Bana bakma herkese blok atiyorum 350 400 kişi falan oldu liste

Orijinalden alıntı: hamza5806

Bende blokluymussun hocam niye cagirdin beni :D

Bana bakma herkese blok atiyorum 350 400 kişi falan oldu liste
    Yakında seni geçicem

Orijinalden alıntı: kingofpotatoes

Yakında seni geçicem

Alıntıları Göster
    Usta yavasladim bu ara ya bir merhamet var üstümde kiz konusu acanlara daha az blok atar oldum geçebilirsin yani :D

Gercek hayatta istemediğim insanlara cok maruz kaldim hala onları unutmaya calisiyorum bari burda direkt bloklayayim diyorum

YAKARSA DÜNYAYI YIKIKLAR YIKAR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kozmozun delisi

Çünkü seninde yikikliga baş kaldırdığını gözlemliyorum.ve bu çok manidar
    Sizi tanımıyorum niye beni konunuza çağırdınız ?

Eğer 9 canlı olsaydın bile..En fazla 8 kez kaçabilirdin ölümden..Bil ki 7 düvele sultan olsan dahi..Yerin 6 mekan olacaktır sana..En fazla 5 metre kumaş götürebileceksin..Kapatacaksın 4 açsanda gözlerini..Bu dünya 3 günlük ..Azrail'in önünde 2 kat olup yalvarsan nafile..Ecel geldiğinde 1 gün öleceksin..İşte o an herşey 0 dan başlayacak.
  • Kütahyalı 77 kullanıcısına yanıt
    Ben seni iyi tanırım

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.