Şimdi Ara

MacBook mu ? windows mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1 hafta önce MacBook Air m2 15 inc aldım 8 gb 256 gb ssd özellikli ama sanki biraz pişman oldum sırf apple diye hevesten aldım,oyun oynayamıyorum,tarayıcıdan 5 veya 6 sayfa açınca kasmaya başlıyor,ben böyle beklemiyordum,sizce satıp bundan daha iyi windows mu almalıyım yoksa Mac da kalmalımıyım ?




  • hata etmişsin.. oyun oynayacaksan net windows.

  • Bilgisayardan beklentine göre sorunun cevabı farklılık gösterir. İş bilgisayarım işim gereği windows. Ama şahsen mac kullanıcısıyım.

  • Bozo Luluk B kullanıcısına yanıt

    ben özgür kullanmayı seviyorum bilgisayarı maclarda gözlemlediğim kadarıyla crack mevzusuda yok herşey her program parayla satın almak zorundasın

  • Çevremde Windows'tan Mac'e geçen arkadaşlarıma söylediğim ilk şey "Mac'i Windows gibi kullanmaya çalışma" oluyor. Çünkü laptopu alınca yaptıkları ilk iş Windows'ta kullandıklarına yakın dosya yöneticisi yüklemek, Windows'ta kullanmaya alıştıkları uygulamaların Mac için yapılmamış, düzgün çalışmayan sürümlerini kullanmak oluyor. Eğer öyle bir şey yaptıysan değiştirmeni tavsiye ederim. Fakat oyun konusuna bir çözüm yok...


    İş için Macbook Air M1 kullanıyorum örneğin, 8gb ram ve 128gb depolama. Açık uygulamalar bu şekilde ve en ufak bir kasma yok. Edge'de iş için 10 küsür sekme açık, Safari'de kişisel kullandığım Facebook, Instagram, Whatsapp, Messenger ve forum açık. Arkada müzik çalıyor, WiFi hoparlörlere bağlı.

    MacBook mu ? windows mu ?




  • Cahillik...

    Sırf Apple diye alman ve söylemen hoşuma gitti ama...

    Sen son kullanıcısın. İşine ne yarıyorsa onu alacaksın dostum. Yazılımcı değilsen, edit yapmıyorsan boşa para vermektir Apple.
  • Batarya 10 saat gittiği için macbook ancak diğer her şey için windows
  • Tarayıcıdan 5, 6 sayfa açınca kasmaya başlıyor demen de nasıl bir sallamasyon öyle. Millet seviyor gerçekten şu trollüğü.
  • trkgncr kullanıcısına yanıt

    hocam niye trollüyeyim,gerçekten böyle birşey var,acaba 8 gb ram den dolayı mı diye düşünüyorum

  • dertliadamınkabusu D kullanıcısına yanıt
    Ben de kullanmasam inanacağım yani. Lüzumu yok o kadar trollemeye. Şarja takılı değilken oyun oynadığımda bile kasmıyor makine.
  • dertliadamınkabusu D kullanıcısına yanıt

    Macbookta chrome çok kötü safari kullan sebep bu olabilir

  • 16 gb ram şart. Daha aşağısı kurtarmaz. Hatta uzun vadeli kullanmak istersen 24/32 gb seviyeleri ideal şu anda.

  • 5-6 sekme ile m2 kastırmak yetenek ister yalnız :D

    2019 i7 mbp 3 tarayıcı 15 sekme ile falan anca kasıyor

    biraz sallamışsın gibi geldi

  • 5-6 sayfa ile kasması mümkün değil.

  • Windows
    Android

    Ben bunlan geldim bunlan giderim gardaşım

    İpad kullanirken iose maruz kalmak resmen asansörde sıkışma hissi yaratıyor ayni hissi pcde yasasam kafayi yerim zamanında ucretli abonelikli uygulamalari bile hackleyen adamım omg appleın insanı inatla bastirmasi ile mi ugrasacam
  • Command a ile tüm uygulamaları seçip açıp açtığımda açılması 1dk yı geçmiyor ve hala daha kullanmaya devam ediyorum. Ki cihaz m1 air. Troll değilse servise gönderin mümkün değil böyle bi durum
  • Aynı cihazdan bende de var. Resmen hayatımın bir parçası oldu. Apple havası var. Bunun yanında fan sesi olmaması, kibarlığı beni benden alıyor. Ben yıllarca windows kullandım. Hele bir pc vardı bende fan sesinden memleket ayağa kalkardı. Macbookların bazı zorlukları var. En önemlisi klavyeye ve sisteme alışmak zor. Ama alışınca vazgeçilmiyor. Mesala normal bir flash takılmıyor. Ama dönüştürücüler var. Program yüklemek zor, ama sosyal medyada bir çok programı ücretsiz yükleme yapacağın gruplar var. Crack yapmak mümkün. Ha oyun olayına gelince evet bunlar oyun için uygun değil. Oyun için bende HP Victus var onu kullanıyorum. Onun dışında windowsu açmaz oldum. Kasma konusunda ise, safari kullanmanı öneririm. Bende böyle bir olay olmadı. Kasma devam ederse yetkili servisle görüş derim. Ben gazete veya dergi okuyorum, aynı anda dergi ve gazetelerimdeki konuları araştırıyorum. İnternet gezgininde yeri geliyor ona yakın sekme açık oluyor. Maillerde bir taraftan açık. Ama şu ana kadar kasılma yaşamadım.





  • Saygın Üye kullanıcısına yanıt

    m1 air var m1 air var sizdeki 16 ramli ise normal zira 8 ram artık yetersiz windows 11 için zaten çok yetersiz mac içinde sınırlarda. Bir sayfa arayüzü ramde korkunç yer kaplıyor artık. 7 sekme sayfalar yüksek çözünürlüklü görsel gif içeriyorsa gayet normal. Apple sırf ram cimriliğinden dolayı bile alınmaz. Adam eşşek yüküyle para veriyor windowsta artırılabilir ram seçenekli cihazlardan feragat ediyor senin anakarta lehimli 8 gb ramli cihazını alıyor yükseltme imkanı yok başta ne aldıysan o hafızada aynı. Rezillik şekil bulsa apple olurdu herhalde. Ram kaç para ki 8 daha koymuyorsun ya da hafıza ne kadar para da o kadar fiyat çekiyorsun senin koyduğun ram ddr 7de bizim mi haberimiz yok senin koyduğun ssd gen 7 ssd mi saçma sapan fiyat çekiyorsun ama appleperestlere müstehak böyle böyle akıllanacaksınız.

  • Heisenbergin asistanı H kullanıcısına yanıt

    Kullanmayan adamlar sallıyor böyle, yok o yetmez yok bu yetmez, okuyan da ciddiye alıyor...

  • Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt

    Mesele yetip yetmemesi değil, 8 gb rami sana appleın 64 gb ram parasına itelemesi ama memnunsan devam.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heisenbergin asistanı -- 18 Mart 2024; 19:6:29 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.