|
babasının fabrikasında kolpadan çalışan elemanla 1 2 gün geçirmiştim adam beni depresyona soktu hayat çok adaletsiz |
|

1 Mobil
|
babasının fabrikasında kolpadan çalışan elemanla 1 2 gün geçirmiştim adam beni depresyona soktu hayat çok adaletsiz |
|
tipi de iyi peşinde birsürü kız var adam kız beğenmiyor elinin tersiyle itiyor ailesiyle havuzlu villada kalıyor eski evleri rezidansta boş kızları oraya atıyor g22si var paso gezmelerde arkadaş ortamı gırla zaten |
|
|
Bu durumları böyle kafaya takar sorgularsan zaten işin içinden çıkamazsın. Hayatın kendisini bir ödül olarak görmek lazım. Sağlığın yerindeyse en zengini sensin zaten. Bunun kıymetini bilmek gerekiyor. Diğer zırvalıklar gelip geçici. |
|
|
|
|
Sayın hocam söylediklerinizin tam tersi geçerli aslında. Şöyle ki babasının fabrikasında kolpadan çalışan,parayla neredeyse sorunu olmayan ve size göre kızlarla gezip tozması da çok olan biri asıl depresyona girecek kişidir. Davulun sesi uzaktan hoş gelir. Hayatta bize verilen değerlerin kıymetini bilmemiz gerekir. Bizler bir eşya alacağımız zaman,tutarına göre taksitle alırız,birikim yaparız veya öncesinde ama bu kadar çabadan sonra aldığınız şey size çok değerli olur.Babasının parasını yemekle uğraşan kişi kadar şanssız birisi yoktur hayatta. Bugün depresyonda olan insanlara bakın,çoğunlukla çok zengin olan ve dilediği gibi gezen kişilerdir.Zorluk nedir bilmeden büyümüş,her istediği yapılmış kişiler hayatta çok zorlanır. Dinen evlilik dışı ilişki zaten haram. İmrendiğiniz kişi 100 kızla beraber olsa ondan sonra ne olacak?Cehenneme ateş biriktirmesinin dışında kendisine çok büyük kötülük yapmış olur zira evlilik hayatından da zevk almaz hale gelir.Zaten evliliği pek düşünmez bu tür kişiler ama Allah bir şeyi haram ettiyse mutlaka bizler için orada ibretlik şeyler vardır. Cinsellik adeta sıradanlaşır,çevresinde para için üşşen kızların boş olduğunu o kişinin kendisi de farkındadır ama itiraf etmek istemez.İçten içe çok yalnızlık çeker o kişi.Parası olmadığı anda kendisinin ciddiye alınmayacağını bilir. Hayatta mutlu olmak için sahip olamadıklarımıza değil,sahip olduklarımıza odaklanmalıyız.Aksi halde mutlu olamazsınız.Siz çok paranız olunca anında dopamin patlaması yaşayacağınızı düşünüyorunuz oysa gerçek hayat öyle değil hocam. Bakış açınızı değiştirin lütfen. Mutluluk parayla veya malmülk almakla olmaz. Tabii meteliğe kurşun atmak da inanılmaz mutsuz eder insanı ama ihtiyaçlarınızı karşılayacak biriyseniz beyhude yere üzülmeyin değerli hocam. |
|