Şimdi Ara

Hayatımın Aşkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaz tatilinin ilk günüydü ve o sene Antalya 'ya gidecektim. Her yaz bizim sitemize illa ki taşınan birileri olurdu.
    Fakat bu sefer taşınanlardan gerçekten farklıydı. Güzeller güzeli sarışın, ela gözlü yaklaşık 1.70 boylarında benden bir yaş küçük bir kızdı.
    Onunla tanışıp konuşmak istiyordum fakat her havuza veya siteye indiğinde ailesinden biri illa ki yanında oluyordu ne yazık ki. Fakat kızla
    her havuza indiğimde, her bisiklet sürmeye çıktığımda karşılaşıyorduk ve üstüne üstlük göz göze geliyorduk.
    Ben gene bir sabah bisikletimle dışarı çıkarken kız da arkamdan köpeğini gezdirmek için çıktı gene göz göze geldik fakat ikimizde çekinip
    bir şey diyemedik. Bisikletimi sürdükten sonra havuza girdim ve günlük antremanımı yapıyordum mola verip şezlonga uzandıktan sonra
    o kız gene o kız bikinisiyle birlikte gelip 1 şezlong yanıma havlusunu koyduktan sonra havuza atladı. İçim içimi yiyordu onunla tanışmak için
    dayanamayıp bende havuza atladım ve yüzmeye başladım o havuzun bir ucundaydı ben diğer bir ucunda aynı anda yüzmeye başladık ben
    ilk turumu bitirip aynı yerime döndüğüm zaman gözlerim onu aradı. Fakat yoktu hiç bir yerde yoktu ne şezlongta ne çardakta ne de havuzda
    daha sonra havuzun dibinde birinin bayıldığını fark ettim. Bu oydu anında onu havuzun dibinden çıkarıp kenara çektim. Fakat sanırım geç kalmıştım
    nefes almıyordu karnına bastırdım ve büyük bir miktar su tükürdü fakat genede nefes almıyordu. Sağlık dersinde gördüğümüz suni tenefüs çalışmaları
    aklıma geldi ve denemek zorunda olduğumu fark ettim. Fakat çekiniyordum, daha önce konuşmadığım bir kız. Zorunluluktanda olsa öpmek zorundaydım
    o güzel dudaklarıyla yerde baygın bir şekilde yatıyordu ve tam ona yaklaştığım sırada uyandı. O an sanırım bir kaç dakika sadece o şekilde bakıştık.
    Sanırım kendine gelmiş olmalıydı ki anında yerden kalktı ve havlusuna sarınarak evine kaçtı. Ben ise utancımdan kala kalmıştım.

2. Bölüm

Aynı günün akşamı arkadaşlarımla sahile çıkmak için hazırlanıyordum ve telefonumda bir mesaj gördüm. Söyle yazıyordu "Teşekkürler :)." ilk başta
    anlam veremedeğim ve kimden geldiğini bilmediğim bu mesaj bir kaç dakika sonra anlam kazanmaya başladı. Peki numaramı nerden bulmuştu bu benim
    için hala bir soru işaretiydi. Siteye indim ve arkadaşlarımı güvenliğin orada bekliyordum. Akşamcı güvenlik Recep abi bana yanaştı espriyle karışık
    "Gene şanslısın, Gizem Hanım numaranı istedi" dedi. Adını öğrenmiştim artık o güzelliğin ismini öğrenebilmiştim şans eseri olsada. Kafamda ki
    soru işaretlerinin bir kısmı yok olup gitmişti. Fakat neden o anda kaçmıştı benden. Sanırım utancındandı. Arkadaşlarım geldikten sonra sahile
    doğru yürümeye başladık. Bu durumu arkadaşlarıma anlattım ve mesajı cevaplamam gerektiğini söylediler. Telefonu elime aldım fakat ne yazacağımı
    bilmiyordum bile çok heyecanlıydım, ellerim heyecandan titriyordu. Labaliliğe kaçmadan "Kim olsa aynısını yapardı." şeklinde basit ve klasik
    bir mesaj ile cevapladım. Daha sonra aramızda geçen mesajlar klasik bir tanışmaydı.

G:Merhaba ben gizem.
    B: Merhaba bende X.
    G: Tanıştığıma memnun oldum.
    B: Bende :) .
    G: Özür dilerim bugün teşekkür etmeden kaçar gibi gittiğim için.
    B: Önemli değil.
    G: Napıyosun.
    B: Bizim siteden arkadaşlarla sahile gidiyorum.Sen ?
    G: Hmm...
    B: Daha sonra konuşalım olur mu ?
    G: Tabi neden olmasın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LongIsland -- 15 Ocak 2014; 18:41:22 >

• kendi aşkını anlatsana hayatının aşkını neden anlatıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: VVISDOM

kendi aşkını anlatsana hayatının aşkını neden anlatıyorsun

Peki yorumunu yazdıysan yer kaplama. Rahatladıysan çık.
  • CSB

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Hayatımın Aşkı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sánchez

CSB

Abartı var fakat uydurma değil dostum.
  • Nefes almıyor daha sonra aniden uyanıyor csb gibi geldi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Geçmişi Unutamamak..
    13 yıl önce açıldı
    GEÇMEYEN PLATONİK AŞK ACISI
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2. Bölüm eklendi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.