Selam herkese ilkokuldan beri sevdiğim bir kız var ama ona söylemedim kanka gibiydik hep(eskiden) aramızdaki ilişkinin bozulmasını istemiyordum hele de aynı sınıf aynı sokak diyim reddederse öyle daha çok acı çekerim her gün okula gitmek başıma bela olur falan diye (reddedilme korkusu değil) hayat bizi ayırdı ortaokulda 2016 senesinin sonunda .Uzun bir 4 5 yıl aradan sonra Sosyal medyasını Buldum araştırdım pandeminin başında söyledim direkt tartıştık reddetti falan 2021 e giricez koronadan daha beter lan bu hala unutamadım olmuyor rüyalarımda yaşıyor. Şu an o anıların geçtiği yerde değilim yoksa her geçtiğim o mahallede anılarım tekrar canlanırdı gerçi hala arada sırada gidiyorum duygulanmamak elde değil neyse nasıl yapcam bir şey söyleyin (dalga geçmeyin her genç her birey yaşamıştır bunu o yüzden yazıyorum) kendimi biraz derslere verdim son zamanlar bir fark olmuyor izi var ve daima kalacak. |
GEÇMEYEN PLATONİK AŞK ACISI

-
-
Aşktan daha önemli olan şeyler var hocam aileniz geleceğinizin planı hayatı iyi geçirmek çalışmak bunlar önce gelmeli bende hoşlandığım bir kız vardı ben direk söyledim ismimizi bile bilmiyorduk
Keşke zamanında söyleseydim şöyle yaptım diyeceğime direk söyledim olmaz dedi bende rahatsız ettim kusura bakmayın dedim bir dahada aklıma gelmiyor knk boşver zamanla aşk işinin
Ne kadar boş olduğunu anlıcaksın iyi akşamlar -
Aynen çok boş bir şey bence de zaten hele şu sevgili olaylarından hiç haz etmiyorum belki ona verdiğim değeri anlar diye söylemek istemiştim amaç o değildi zaten bu zamana kadar kimseye yüz vermedim vermem de .Tek bildiğim bu duygu çok güçlü insana her şeyi yaptırır.
-
Ben de 1 yıl hoşlandım 4-5 ay önce de hoşlandığımi söyledim tartıştık artık konuşmuyoruz. Zamanla geçiyor zaten merak etme ilk başlarda ben de unutmam imkansız dedim. Ama şuan ara ara aklıma geliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4 - 5 yıl unutamadıysan sana şimdiden geçmiş olsun demek zorundayım.
Bende geçmişte red yedim diye 11 yıl aşk acısı çektim (2001 - 2011 dönemi) ve unutmak hiç kolay olmadı. Kız iki yıllık sınıf arkadaşımdı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quantum Limit -- 29 Aralık 2020; 22:5:51 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
zaman en iyi ilactir ama 10 ama 20 birbakmissin sen bile farkinda olmadan aklindan ve hayatindan cikmis soylemesi kolay demeyin 50;ye merdiven dayamis bir abinizin tecrubesi bu yazdiklarim ama simdi nedesem bos sizin icin bunuda biliyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sigmund Freud ne der " Bir insanı unutabilirsin. Bir insanın sana neler yaptığını da unutabilirsin; ama o insanın sana ne hissettirdiğini asla unutamazsın..."
Şunu da eklemeden geçemicem
"Garip değil mi? Bir insana vazgeçilmez olduğunu hissettirdiğinizde, ilk vazgeçeceği kişi siz olursunuz."
Bunun da altına imzamı atarım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kediçocuk -- 29 Aralık 2020; 23:6:33 >
Aynı şeyleri lisede ben de yaşadım. Aynı sınıftaydık ve aynı mahalledeydik. Bana ilgi gösteriyor gibiydi ama sonradan anladım ki okuldan başka biri ile sevgili. Sevgilisi sürekli bizim sınıfa gelirdi. Onların sürekli sarılmalarını birbirlerini öpmelerini izlerdim. Bu daha çok acı verirdi. Sevgilisi olduğu için ondan vazgeçme kararı aldım. Başka biriyle sevgili olmayı düşündüm olmadı ona da aynı şekilde açılamadım. Sonradan anladım ki ilki gibi olmuyor. İkincisi sadece ilkini unutmak içinmiş. Kısacası sana şunu söylemek isterim, her şey geçecek sadece sabırlı ol. Şimdi sen unuttuğumu düşünüyorsun belki ama hayır onun dinlediği bazı şarkıları şuan ben dinlediğimde o zamanları hatırlıyorum. Unutmuyorsun ama alışıyorsun. Eminim ki sen de alışacaksın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0DB69929B -- 30 Aralık 2020; 0:36:20 > -
Sanırım aynı durumdayız aynı lisedeydik ve iki yıl sınıf arkadaşıydık friendzone yedim yaklaşık 5 yıl oldu.. -
İlerde olurda birileri bu konuya girerse şunu unutmasınlar sevmeyin abi gerek yok insan sevmeden de yaşar biz sevdik de ne oldu kaç yıldır unutmaya çalışıyoruz her yerden sildiğim halde fotoğrafı dahi yoktu ama gene geçmiyor takmayın onsuzda yaşarsınız yaşattırırlar hayat yapar bunu erkekler unutmazlar o kişinin hissettirdiklerini ama kadınlar öyle mi 2 gün sürüyo .Biz daha beter uğraştıkça daha çok canımız yanıyor bırakın salın gitsin belki gün gelir o sizin sevginize muhtaç kalır sizde ona aynı muameleyi yaparsınız (umutlanmayın umut vermiyorum burada) önünüze bakın hayat devam ediyor siz o sevginiz için kavrusanızda ölsenizde fayda etmez kendinizi geliştirmeye bakın daima hayatınıza dokunacak güzel şeyler yapın spora gidin genel kültürünüzü geliştirin sevdiğiniz işi yapın .Bunlar için acıda çekmeyin hormonların aldatısına düşmeyin .Onu düşünmedikçe beyindeki onunla ilgili nörolojik bağlar zayıflar unutursunz ama kalbinizde izi kalır . Esen kalın
-
Dostum er ya da geç unutuyor artık sevmiyor olacaksın. Ama burda önemli olan ne kadar süre acı çektiğin. Bak eninde sonunda unutacaksın, 1 aya unutup yoluna bakmak varken neden yıllarca o kişinin acısını çekeceksin? Kendine zarar dostum. Üzgün olmak, her anlamda insanı olumsuz etkiler.
Ayrıca yıllarca aynı kişide takılı kalmak sana hiçbir şey kazandırmayacak aksine çok şey kaybeddirecek. Kızlara bakış açın değişecek, özgüvenin düşecek, elindeki flört ve sevgili fırsatlarını asla değerlendiremeyeceksin. Kendini bu konulara kapatacaksın bu berbat bir şey. Diğer insanlar gibi hayata karışmalı vazgeçmelisin. O kişi özel değil, sadece sana öyle geliyor. Muhtemelen sen onu görmek istediğin kişi gibi görüyorsun ama o öyle biri değil dostum, bunu kabul etmelisin. Bırak onu ve hayata karış. Başka kızlardan hoşlan, sohbet et flört et. Hayata bir kere geliyorsun bir kız için yıllarını heba etmeye bu işlerden elini ayağını çekmeye değer mi? En sonunda unutup vazgeçip bu günlerine söveceksin. Ben kendimi niye bu kadar üzdüm, niye yeni kişilere kapattım diye. Çok geç olmadan hayata karış dostum. Ülkede kaç milyon kız var. Birine saptanıp kalmanın bir anlamı yok, kendine zarar vereceksin ama anladığında çok geç olacak.
-
Aynı durumdayız ama benim durum az farklı kız zengin olduğu için ben konuşmaya dahi cesaret edemiyorum.
Korkma söyle ne olursa olsun gerek yok cidden ben kaç yıl içimde tuttum bir faydası yok kendine acı çektiriyorsun sadece söylersin arkadaş olarak görüyorum der en fazla peki dersin yoluna bakarsın statü farkı varsa vardır olabilir ama illa paran yok diye bunu bahane etme kaçış olarak görme bunları
-
yanlış yapmışsın bence, direkt söylersen zaten reddeder
-
Tutamadık içimizde olmuşla ölmüşe çare yok -
hocam bendede böyle bişey değil benzeri bişey vardı saplantıdan başka bişey değil bi nevi düşünmek istedikçe düşündükçe kafaya takıyosun gibi bişey 3 milyar tane kız var tamamen hastalıklı bi durum duymak istemesenizde ne kadar hastalıktan başka bişey değil ileri seviyede kafaya takma bu . bendede bu özellik var bişeyi saplantı haline getiriyorum çok dandik bişey dahi olsa . sebebini bilmiyorum çocukluktan kaynaklı bi sıkıntı galiba.
-
Bir nevi alıştım zaten onsuzluğa alışıyo insan bir zaman sonra -
başka kız bulun unutuluyor
garantili yöntem
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X