Şimdi Ara

hayatımda hiç bira içmedim ve içiçi olmak istiyorum nasıl başlamalıyım ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
78
Cevap
1
Favori
8.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İçme boşver. Miden bulanmasın istiyorsan fındık fıstık cips falan yemen lazım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hiko.

İçme boşver. Miden bulanmasın istiyorsan fındık fıstık cips falan yemen lazım.
    yanında bir şey yersek bulanmaz mı yani midemiz

Orijinalden alıntı: Hiko.

İçme boşver. Miden bulanmasın istiyorsan fındık fıstık cips falan yemen lazım.
    tadı en güzel bira hangisidir? kırmızı tuborg u zor bela cipsle içebildim ilk olduğu içindir belki. yarın birde amsterdam ı deneyeceğim
    Sen buna inanma kardeş yeni başlıcaksın ve 3 birada hoş olacaksın öyle mi?Valla 3 tane iç yere atarsın kendini hastanelik olursun.Al bir tane kırmızı tuborg böyle devam et ilerki zamanlarda 2 ye çıkarırsın ben böyle başladım hala 2 bira sarhoş eder beni.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk kez içeceksen amsterdam ağır gelir. İçindeki alkol oranı yüksek ve tadı ağırdır.

Başlangıcı bomonti filtresiz ile yapabilirsiniz. Biraz pahalıdır ama tadı bana göre en güzel bira olan weihenstephanerı da tavsiye edebilirim.

Not: Ben sağlam içiyorum ama günahı benim boynuma. Sana tavsiye verdim diye senin kefaretini ödemem :)

• cmpunk01 kullanıcısına yanıt
    zaten kendini yerlere atmayacaksa neden içiyor ki

• Bira sarhoş yapmaz içindeki alkol oranı düşüktür.

Orijinalden alıntı: Avatarım Ağır Çekim

Ben de hiç içmedim sap erkek arkadaşlarla değil eğlenebileceğim kız arkadaşlarla ilk deneyimi yaşamak isterim
    Götü başı dağıtma da kızların yanında seni toplayacak birini zor bulursun

Konuya gelecek olursak tok karna olman en azından aç olmaman iyidir, alkol almadan önce 1-1.5litre su içmek iyidir(gün içinde içmeye yakın mümkünse). Bomonti filtresiz ile carslberg ile heineken ya da becks ile başlayabilirsin yanında çerez olur cips olur midye olur jelibon olur kafana göre. Hızlı içmene gerek yok yavaş içmene de gerek yok içmek istediğin kadar iç bir yudumda kimse kovalamıyor veya ayıplamıyor seni, alkolden üstünlük taslayanın da zekasından şüphe etmek lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Booker DeWitt kullanıcısına yanıt
    İslam dininden haberin yok mu ? İçki tüm kötülüklerin anasıdır.

• cmpunk01 kullanıcısına yanıt
    hayat da berbat hocam ne yapalım

• Kardeş 3 ayda Corona virüsünden 5900'e yakın insan hayatını kaybetti, senin düşündüğüne bak Cehennem ve Ölümü asla aklından çıkarma
    Eğer 9 canlı olsaydın bile..En fazla 8 kez kaçabilirdin ölümden..Bil ki 7 düvele sultan olsan dahi..Yerin 6 mekan olacaktır sana..En fazla 5 metre kumaş götürebileceksin..Kapatacaksın 4 açsanda gözlerini..Bu dünya 3 günlük ..Azrail'in önünde 2 kat olup yalvarsan nafile..Ecel geldiğinde 1 gün öleceksin..İşte o an herşey 0 dan başlayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcdaly

Alıntıları Göster
    Ne alaka ?
    Eğer 9 canlı olsaydın bile..En fazla 8 kez kaçabilirdin ölümden..Bil ki 7 düvele sultan olsan dahi..Yerin 6 mekan olacaktır sana..En fazla 5 metre kumaş götürebileceksin..Kapatacaksın 4 açsanda gözlerini..Bu dünya 3 günlük ..Azrail'in önünde 2 kat olup yalvarsan nafile..Ecel geldiğinde 1 gün öleceksin..İşte o an herşey 0 dan başlayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kortekes

İslam dininden haberin yok mu ? İçki tüm kötülüklerin anasıdır.
    Aynen dindar kardeşim
  • Carlsberg iç yanındada pringles veya tuzlu fıstık

Orijinalden alıntı: Guest-60C02BD09

Bu mesaj silindi.
    Tuborg gold dediğin bira dümdüz milletin bira denince aklına gelen lager bira işte. Bunu seven her birayı sever zaten.

Trde çok fazla bira yok. Gazlı serinletici bira seviyorsan weihenstephaner, kavruk köpüklü gazsız bira seviyorsan guinness. Benim tercihim guinness oluyor genelde. İyi günüme denk gelirse param da varsa 10 tane götürüyorum. Alkol oranı 4.2 olduğu için sarhoş etmez. Weihen bu konuda 5 küsürle daha ağır basar. Hatta weihen vitus alırsanız %7 küsür oranıyla daha kolay sarhoş olursunuz. Ama yine en kötü 5-6 tane içmeniz gerekiyor. Sonuçta bira bu. IPA de çok güzel bir tür ama fazla örneği yok ülkemizde. Tuborgun ipa diye sattığı bira var. Vasat ama ipa sonuçta. Biraz düzgün ipa isterseniz metro marketlerde brewdog var ama epey tuzludur fiyatı. Geçen yaz 30 küsüre almıştım ben 33lük şişeyi.

Bira uzmanı olmasam da şuradan çevireceğiniz rastgele bir kişiden %90 daha iyi biliyorumdur. Sormak istediğiniz varsa sorabilirsiniz. Bu arada dünyada o kadar güzel biralar var. Gidip içtiğiniz efesi tuborgu filan genel bira tadı sanmayın. Evet dünyada en yaygın bira tipi lagerdır ama ülkede en fazla satan araba da symbol clio tarzı arabalardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slim Charles -- 16 Mart 2020; 1:11:54 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.