Teğmen
06 Kasım 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 72 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Merhaba arkadaslar, ben fabrikada calisiyorum. Kalite kontrol sorumlusuyum. Fabrika %100 yurt disi ithalati yapiyor. Musterilerden paralari biraz zor aliyorlar. Bu da bizim maaslarin gec yatmasina sebep oluyor. Bu ayin maasini alamadik hala. 6 aydir durum boyle simdi ihtar cekip tazminatimi alabilir miyim? 4.200 brut ucretim haziran ayinda 3 yilim doluyor.
İyi aksamlae arkadaslar. 25.11.2017 tarihinde babami kaybettim. Hayattayken 3 yil once konut kredisi ile bana ev aldi. Alirken hayat sigortasi yaptirdi. Sanirim yeni sistemde konut kredisinde hayat sigortasi yillik yapiliyormus. Babamda her sene yenilendi herneyse biz 06.12.2017 tarihinde bankaya basvurduk olum belgesini verdik. 1 hafta sonra banka Epikrix belgesini istedi onu da hallettik. Ayin 24 ne kadar sonuclanma ihtimali varmidir? Birde geri odedigimiz miktari alabilirmiyiz ? Bu konuda bilgisi olan var mi ?
Arkadaslar merhaba
Xtream codes yani ip tv uyeligim var bir panelden cep telefonumdan cok rahat izleyebiliyorum ancak bunu windows 10 yuklu bilgisayarimda izleyebilirmiyim ? Bir uygulama yada web sitesi var mi ?
Hakkında
Konum: Bursa,Yıldırım
Sistem ve Tercihleri
Mobil cihaz
iPhone
Operatör
Vodafone
ISS
Uydunet
Oyun Platformu
PS3
Takım
Fenerbahçe
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Mesaj Sayısı: 167
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 697
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 1.248 (Bu ay: 58)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 692 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.