Şimdi Ara

hayatımda hiç bira içmedim ve içiçi olmak istiyorum nasıl başlamalıyım ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
1
Favori
8.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu sahibi kafa bulmak için yanlış yönden ilerliyor. 4 biranın yaptığını 2 shot votka veya viski yapabilir. İçimi de zevkli oluyor içmesini bilene. Veyahut tadı da güzel olsun diyorsan Malibu, Jagermeister, baileys tarzında likör de düşünebilirsin.

İlla biraya alışmak istiyorsan, guinnes miller bomonti filtresiz/fabrika carlsberg Corona cerveza vb biralardan başla. Gidip ilk içimde Tuborg Special içersen nefret edersin tabi.

Kafa yaşamak istiyorsan, yani hayattan biraz uzaklaşıp eğlenmek istiyorsan birayla olmaz. Bira sürekli işetir ve benim kanaatimce keyif içkisidir. Kafa için minimum %14 alkol oranından başlamalısın alışmaya. 8lik amsterdamla, 7.5luk tuborg specialle olacak iş değil :))

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Demiş ya adam üstte, okumadan dalmışsın direk.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Biraya başlamak isteme sebebin nedir?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bud tavsiye ederim lezzet olarak ilk biran için uygun olduğunu düşünüyorum. İlk seferin için 1 litreyi geçmeden deneyimle hatta 2 tane 33lük en iyi doz olacaktır. Benim bira yanında favori atıştırmalıklarım tuzlu fıstık, patates kızartması ve bol limonlu salatalık. Yemek olaraksa deniz ürünleri ve burger yanında bira tercih ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: rasputin in alive

Miller niye önermediniz hocam o da hafif bir bira ?

Alıntıları Göster
    Hafif bira ile başlamanın pek bi anlamı yok normalde içeceğin şeylere alışırsın diye bunlardan başlamanı tavsiye ettim. Miller varım vs tadı yok bence o biraların haa corona ya da soul u limonla filan içebilirsin ama bira gibi değil pek. Guiness dene istersen içimi rahattır harbiden de güzel biradır çok kalitelidir. Başlayacaksan güzel bir şeyler iç diye öneriyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alkol bu kadar pahalıyken başlama. İlla iççem diyorsanda 2 tane Tuborg kırmızı iç yeterli olur. Olmazsa bir tane de şarap bazlı volim,14.4 vs lerden iç kesin yamulursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: cübbeli gandalf

Hafif bira ile başlamanın pek bi anlamı yok normalde içeceğin şeylere alışırsın diye bunlardan başlamanı tavsiye ettim. Miller varım vs tadı yok bence o biraların haa corona ya da soul u limonla filan içebilirsin ama bira gibi değil pek. Guiness dene istersen içimi rahattır harbiden de güzel biradır çok kalitelidir. Başlayacaksan güzel bir şeyler iç diye öneriyorum.

Alıntıları Göster
    hocam guiness her yerde bulunuyor mu ?
  • Guinness migroslarin cogunda oluyor ama baslangic icin siyah bira onermem. Tuborg gold bence ideal bir baslangic birasi. İki tane alirsin baktin hosuna gitti iki tane daha alirsin

• Hangi tür birayı içmeyi seviyorsan önce onu bul sonra marka seçmen kolay olur.
  • Corona isimli birayı tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Aurorax

Guinness migroslarin cogunda oluyor ama baslangic icin siyah bira onermem. Tuborg gold bence ideal bir baslangic birasi. İki tane alirsin baktin hosuna gitti iki tane daha alirsin
    sence tadı en güzel olan bira hangisi yani en az acı olan gibi tabi hepsi acı ama

Miller nasıldır başlangıç için

• biraderim heralde kendine iş arıyorsun sen? yabancı dil filan öğren faydalı birşey yap. Ne güzel hiç içki içmedim diyorsun, içme zaten bağımlısı olup ne yapacaksın ne gereği var? Dediğimi yabana atma. Gerçi bizim insan ne dersen tersini yapar. İç kardeşim iç. Dibine kadar iç. Fıçı gibi ol. o kadar diyorum sana. tamam mı? mutlaka iç . hepsinden iç. bağımlısı ol. her sabah 2 tek atarak uyan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iychan -- 16 Mart 2020; 19:16:11 >
  • quote:

hocam guiness her yerde bulunuyor mu ?

Alıntıları Göster
    Tekellerde büyükşehirlerde olur genelde yoksa büyük marketlerde vardır hocam. Türkiye’de bulabileceğin en güzel kaliteli bira olabilir. Köpüğü biraz vanilyalı gibidir yiyebilirsin belki seversin. Firmanın geçmişini biraz oku istersen öğrenince daha zevkli geliyor bira.

• quote:

sence tadı en güzel olan bira hangisi yani en az acı olan gibi tabi hepsi acı ama

Miller nasıldır başlangıç için

Alıntıları Göster
    Efesin buyuk cogunlugu aci, benim hosuma gittigi icin efes tombul sise icerim. Miller hafiftir, aci degil baslangic icin uygun. Sadece tat icin icilecekse ahududulu bogurtlenli saraplarin da hos aromasi var.

• crux07 kullanıcısına yanıt
    Neresi saçma biradaki alkol oranı yuzde 3 ile yuzde 5 arasinda degisir bu düşük bir orandır.Rakı,viski,konyak yüksek alkollüdür alkol oranı yüzde 40 ile yüzde 50 arasına değişir.Bira keyif içeceğidir birayla sarhoş olmaya çalışmak ağır ameleliktir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plato. -- 16 Mart 2020; 20:34:26 >
  • Ağzını aç ve içine dök, yarasın

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.