Şimdi Ara

hayatımda hiç bira içmedim ve içiçi olmak istiyorum nasıl başlamalıyım ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
78
Cevap
1
Favori
8.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Etilden başla, coronanın geçmesini bekle.
  • Bira istiyorsan Bud'un tadı hafif ve güzel. Sarhoş da etmez
    Bomonti köpüklü su gibi, uzak dur. Hafif ama tadı tuzu yok.
    Amsterdam ağır gelebilir ama iyi bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçinizden biri içme haramdir günahtir demiyoda şununiçsin bunu içşin diye vasiyet verip akil veriyo bunlari yazarken kafanizmi güzel sizin.?

• Kırmızı Tuborg iç en güzeli öyle karar ver.Tek seferde şişenin yarısını fondip yapan lazım ama

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • koronadan başla bence dgffgf

• Gidiyorsun içkili bir kanatçıya, masayı donat ve bira getir diyosun ve gerisini düşünmüyorsun. Mezeler, kuru yemişler , derken felaket bir açlık hissediyorsun ve kanatları birer ikişer görmüyorsun. Hızlı içersen bulantı yapar, kusarsın. Yavaş iç. Bu arada, bunları paran varsa yaparsın. Evde de olur ama pek bir şey anlayacağını sanmıyorum. Büyük ihtimalle 1 şişeden sonra gaza gelip 2,3. Şişeyi içersin. Sonrada bi güzel miden bulanır tövbe edersin. 😂😂 o yüzden azar azar iç tadında bırak..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Öncelikle şunu bilmelisin içkilerin tadı şerbete benzemez. Yani ilk içen adam her zaman nefret eder. Çünkü tadı bir değişik gelir.

Örneğin ben. İlk zamanlar yarım bardak birayı zor içiyordum şimdi ise rakıyı şerbet gibi içiyorum. Bunları övünmek için değil olayı anlatmak için söyledim.

Zamanla alışırsın.

Mesela bir anda 2 3 bira alıp içme. 1 taneyi içmeye bak. İyi gelirse bir tane daha alıp içersin.

Ben birayı pek sevmem hamallık gibi geliyor ama ortamda o iciliyorsa ayak uydurur içerim.

Daha çok viski, vodka, tekile vs gibi 2 3 shottan sonra kafası gelicek içkiler favorimdir.

Alkolü zevk için içmek Türkiye'de pek işlemez. Zenginler haric herkes kafası güzel olmak için içer. Çünkü pahalı.

Dışarıda iciceksen kendini önce tanı. Bir mekana oturdunuz içiyorsunuz. Her kadehten sonra biraz bekle. Kafası hemen gelmez çünkü. Mesela 2 kadeh içtin hızlıca. kafası gelmedi diye düşünüp 3.4. kadehi içme. Muhakkak arada bir tuvalete falan git.

Yanında ne yiyecez kısmı zevke göre değişir. Bir kaç tane söyleyeyim

Bira:tuzlu şeyler iyi gider. Şekerli gıdalara bulaşma. Tuzlu fıstık, tuzlu leblebi, patlamış mısır,patates kızartması vs vs

Vodka:enerji ile karıştırma salakligi yapma. Meyve suları ile karıştırıp içebilirsin. Hiç o kolonya gibi tadı gelmesin istiyorsan fanta ile karıştır. Benim tavsiyem sek vodka+salatalık turşusu.

Viski:1 adet buz yada çok azcik su ekle aroması gelsin ve iç gitsin. Ekstra olarak çikolata ve badem iyi gider.

Tekila:tuz+limon

Rakı: şalgam, yanık yoğurt,peynir ve meyve tabağı iyi gider. Tabi et ürünleri ile daha güzel oluyor.

Şarap:köpek öldurenden başka birşey içmedim. Yani ucuzluk Max 50 TL lik şarap içtim. Gazozla iyi oluyor.

Şimdiye kadar bunları içtim.

Herkesin kendine has bir tarzı vardır ben sana genel olarak olanları anlattım.

• quote:

Orijinalden alıntı: cübbeli gandalf

Götü başı dağıtma da kızların yanında seni toplayacak birini zor bulursun

Konuya gelecek olursak tok karna olman en azından aç olmaman iyidir, alkol almadan önce 1-1.5litre su içmek iyidir(gün içinde içmeye yakın mümkünse). Bomonti filtresiz ile carslberg ile heineken ya da becks ile başlayabilirsin yanında çerez olur cips olur midye olur jelibon olur kafana göre. Hızlı içmene gerek yok yavaş içmene de gerek yok içmek istediğin kadar iç bir yudumda kimse kovalamıyor veya ayıplamıyor seni, alkolden üstünlük taslayanın da zekasından şüphe etmek lazım.

Alıntıları Göster
    Miller niye önermediniz hocam o da hafif bir bira ?

• crux07 kullanıcısına yanıt
    Bende rakıya tutuluyorum. Önüme koy 70 lik Jim Beamin %85ini içiyorum ama 35 lik rakıda cortluyorum. Yeni rakı mı kötü yoksa anlamadım anasonu pek sevemedim herhalde. İçerken birşekilde gidiyor da sonrasını ne sen sor ne ben söyliyim :)

• Kaiserslautern34 kullanıcısına yanıt
    Tamamen damak zevki hocam. Kasinti olmaya gerek yok. Rakıyı seviyorum ama anasonlu nargile içemem nefret ederim. Böylede değişik bir adamım.

• İlla biraya şartlı değilsen Jagermeister de önerebilirim. Hafif baharatlı bir tadı var, tatlı tatlı yakar biraz. Ama tadını baya bir seviyorum ben. Alkol oranı da yüksektir biraz. Gin tonik de güzeldir, vodkaya benzer ama vodka gibi sapıttırmaz, tadı da alkol oranı çok yüksek olmasına rağmen daha güzeldir. Tonik yerine meyve suyuyla karıştırıp daha da hafifletebilirsin. Bu ikisini fazla kaçırmamak lazım ama alkole alışık değilsen.

Bira konusunda pek bilgim yok ama içersem eğer ya Tuborg Gold ya da Becks içiyorum. Bomonti'nin içimi ve tadı daha hafiftir, Amsterdam deneme hem pahalı hem ağır kaçar. Miller içmedim hiç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 16 Mart 2020; 3:20:27 >
  • weihenstephaner içebilirsiniz çok iyidir ama tekel biralarina göre pahalı.

Arada bir içiyorsanız içmenizi tavsiye ederim.

• şarap veya şampanya iç
    başka türlü alkole alışman zod

• Duyduğum en saçma şey.

• kortekes kullanıcısına yanıt
    Bitin artık ne olur.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.