Şimdi Ara

Hayatım Kaydı Ne Yapıcam Ben Simdi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
7.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba ! , şunu söylemeliyimki ben bir aptalım kendi hayatımı kendim kararttım ve şimdide(büyüklerin dediği gibi kafamı duvarlara vuruyorum)ve pişmanım zamanında bana verilen hakkı ve şansı değerlendiremedim gittim okulu bıraktım ne güzel PC bölümünden geçtim başka dandik bir liseye(ismini söyemek istemiyorum)ondan sonra oraya 1 gün gittim ve bıraktım atıldım , oradakilerde beni okumucak sanıp kaydımı yapmamıslar , diğer okulda oradan ayrıldığım için kaydımı silmiş ve şimdide diyolar eğer bilgisayada bu cocugun kaydı varsa ona göre yapıcaz ama yok yok böylece okul hayatm sona erdi daha lise 2 idim.Bu sen 3 e gecicektm, ne olursa olsun bu zamandan sonra kendimden nefret ediyorum artık öğrendim okumazsan bu devirde ya da bu ülkede adam olunmucağınışimdilik sadece tek bir umudum kaldı oda açık öğretim oradan meslek okucam fakat açık öğretim hakkında çok fazla bi bilgim yok.Artık işim şansa kalmış zamanında büyüklerimin sözünü dinlemedim ve dedikleri gibi artık kafamı duvarlara vuruyorum ve gerçekten üzülüyorum içime döküyorum belki ağlıyorum ama sunu öğrendimki bu hayat gerçkten zor bunu bir hata yapınca anlıyorsunuz gerçekten belki halimi anlamayanlar vardır ama eminim benim gibi yapıpta çok pişman olan vardır malesefki çocuk aklına uyduk şmdi çeicem o çileleri

Nese arkadaşlar çok sıkmim ben sizi konuyu açma sebebim içimi dökmem sizden baska kimseyle bu konuşmayı yapamam.

• git kendini uçurumdan at
  • Bende adam gibi okusaydım şimdi üniversiye girmiş olucaktım

Olmadı ne yapalım,öldük mü? hayır.

Ben yaşıtlarım gibi yarış atı olmadığım için mutluyum.

Bende açık öğretimden bitiricem bakalım nasıl olucak görücez.

Kendini mutlu edicek şeylere bak,ben mesala köpek alıcam
  • adam yazmayın demiş :D :D
  • Valla hacı hayat zor okulu bırakarak hayatının hatasını yapmışsın.Eskiden böyle bir konu açmış mıydın hatırlıyo gibiyim sanki
    Geçmiş olsun
  • @nickimi değiştirdim:Evet haklısın ölmedik , mecur bizde öyle yapıcaz

@seF[0]:Saol hacı , evet açmıştım
  • Dur bir sakin ol hemen paniğe kapılma. Benim de yakın bir arkadaşım, annesi babası öğretmen lise 2 de okulu bıraktı okumayacağım diye. 2 sene gitmedi. Sonra açıktan liseyi bitirdi. Hem de Türkiye çapında çok yüksek bir puanla bitirdi. ÖSS'ye girdi şimdi İstanbul ünv. Gazetecilik bölümünde. Hemen korkma yani. Çareler tükenmez (:
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bugün Dinlenicem Ne Yapayım?
    7 yıl önce açıldı
    sizce ben ne zaman evleneceğim?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickimi değiştirdim

Bende adam gibi okusaydım şimdi üniversiye girmiş olucaktım

bende iyi tarafından bakıcam ben lise 3 e geçtim iyi kötü okuyorum ama bak adama oda öyle yapmış ama şu anda öyle kötü ve mutsuz bi hayatı yok 3 günlük dünya koyver gitsin
  • Keşkeler çok kötüdür.
  • herkes okuyacak diye bir kaide yok.
    herkesin yetenekleri farklıdır.
    bu ülkede doktora, avukata, mühendise de ihityaç var; çöpçüye polise temizlikçiye de ihtiyaç var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teodorr -- 10 Eylül 2009; 16:37:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teodorr

hwekwa okuyacak diye bir kaide yok.
    bu ülkede doktora, avukata, mühendise de ihityaç var; çöpçüye polise temizlikçiye de ihtiyaç var.

Babam oks'yi kazanamadığımda böyle demişti.
    Allah yardımcın olsun , belkide böylesi daha hayırlı olcak senin için.
  • açıköğretimi bitir sonra ben görürüm seni.......

efendim iş güç varmı?

okuduk ama bir işe yaramadı galiba kriz var efendm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat882 -- 10 Eylül 2009; 16:35:42 >
  • Sein adına üzüldüm umarım başarırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: jedi41

Arkadaşlar öncelikle merhaba ! , şunu söylemeliyimki ben bir aptalım kendi hayatımı kendim kararttım ve şimdide(büyüklerin dediği gibi kafamı duvarlara vuruyorum)ve pişmanım zamanında bana verilen hakkı ve şansı değerlendiremedim gittim okulu bıraktım ne güzel PC bölümünden geçtim başka dandik bir liseye(ismini söyemek istemiyorum)ondan sonra oraya 1 gün gittim ve bıraktım atıldım , oradakilerde beni okumucak sanıp kaydımı yapmamıslar , diğer okulda oradan ayrıldığım için kaydımı silmiş ve şimdide diyolar eğer bilgisayada bu cocugun kaydı varsa ona göre yapıcaz ama yok yok böylece okul hayatm sona erdi daha lise 2 idim.Bu sen 3 e gecicektm, ne olursa olsun bu zamandan sonra kendimden nefret ediyorum artık öğrendim okumazsan bu devirde ya da bu ülkede adam olunmucağınışimdilik sadece tek bir umudum kaldı oda açık öğretim oradan meslek okucam fakat açık öğretim hakkında çok fazla bi bilgim yok.Artık işim şansa kalmış zamanında büyüklerimin sözünü dinlemedim ve dedikleri gibi artık kafamı duvarlara vuruyorum ve gerçekten üzülüyorum içime döküyorum belki ağlıyorum ama sunu öğrendimki bu hayat gerçkten zor bunu bir hata yapınca anlıyorsunuz gerçekten belki halimi anlamayanlar vardır ama eminim benim gibi yapıpta çok pişman olan vardır malesefki çocuk aklına uyduk şmdi çeicem o çileleri

Nese arkadaşlar çok sıkmim ben sizi konuyu açma sebebim içimi dökmem sizden baska kimseyle bu konuşmayı yapamam.

sanki yaşın 95 yapacak bir eşy kalmamış gibi yazmışsın... liseyi de bitirirsin üniversiteye de gidersin her şey zamanla yoluna girer. insan ümit ettikçe yaşar umudunu hiç bir şekilde kaybetme yaşama sevinci elinden giderse insana bir şey kalmaz. bu kadar karamsar olma çare ara mutlaka bulacaksın.
    yapamam edemem düşüncesini sil kafandan .

• okumak istiyosan git 100 200 lira uçur müdüre kaydını yapsın oku.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sçsb -- 10 Eylül 2009; 16:37:17 >
  • İki yıl (eğer paranız varsa) bi özel okulda okuyup ya da açık öğretimde okuyup bitiremezmisin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teodorr

hwekwaokuyacak diye bir kaide yok.

parmaklarının resmine bakabilir miyim
  • senin ne suçun var? karışıklık olmuş, arada kaynamışsın. ilk okuluna git diğer okulu arasın veya bi yazı göndersin. hemen ağlayıp, sızlamak için yer arıyosunuz yav ayrıca ordakiler beni okumayacak sanıp kaydımı yapmamışlar ne demek yahu, yöneticilerin böyle hakları yok. gittiğin gibi kaydını yapmak zorunda, orda oturma sebebi bu zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickimi değiştirdim

Bende adam gibi okusaydım şimdi üniversiye girmiş olucaktım

Yarış atı?

atlar yarışı kazanınca bişey kazanmaz jokerler kazanır bunu bil...
  • @injection:inşallah bende o arkın gibi olurum.

@|Selç|: aman dikkat et sende benim yapma adam gibi oku

@Ottoman_PoweR: malesefki doğru

@Teodorr: baban doğru sölemiş aslında

@Lordmaster: saol kardeşim , inşallah

@swat882:tabi bir de o var.

@frkn55: sende sağol hacı

@GODIVA:evet sende haklısın bi an için öyle sandım işte

@mercan2021:bu parayla olucak iş de deil be kardeşim

@***father*** :özel okul değilde aık öğretim okucam , inşallah saol

@nickimi değiştirdim:bu zamnda bile güldüm yani yazını görünce

@Vanilla__ : artık umudum kalmadı , ama denemkten zarar gelmez sende sağolasın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.