Şimdi Ara

Hardline Pro gainer kullananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
59.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bu üründen kullanan oldumu hiç aranızda etkilimidir ?



  • Ben kullandım.Parasına göre orta karar diyelim.Asıl önemli olan beslenmedir.Bunlar sadece ek gıdalardır.Bu işi profesyonelce yapanlar daha ayrıntılı bilgi verirler ama bence kağıt üstünde çok büyük farklar gözüksede teoride gözle görülür bir etkileri yoktur ek gıdların.
  • Ben kullandım. 4 kg kadar aldım sağlam beslenme ve bunla ama yüzümde tek bir sivilce yokken o zamana kadar ondan sonra birden çıkmaya başladı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AcayipKuark kullanıcısına yanıt
    4 kg ne kadar zamanda aldın ? bendekı 1400 gr lık kutu
  • Kullandıgım süre içerisinde miğde ağrısı,gaz,sivilce hazımsızlık vs gibi sorunlara sebep olmadı.İçimi rahat şişnkinlik yapmadan güzel çözülüyor.
    Tabi bünyeden bünyeye değişir.
  • Richard Parker kullanıcısına yanıt
    kiloda bir artış oldumu hocam? ayda 2 kilo vss
  • quote:

    Orijinalden alıntı: büyükhilmi

    4 kg ne kadar zamanda aldın ? bendekı 1400 gr lık kutu

    1 ayda 5 kglık kutu ile.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: büyükhilmi

    kiloda bir artış oldumu hocam? ayda 2 kilo vss

    Hızlı Kilo alımı için kullanmak istiyorsan gainer almalısın.Protein tozu mevcut bünyeye alınması gereken protein miktarını desteklemek için kullanılır.4 kg gibi küçük bir artışı hergün dengeli ve sağlam beslenmeylede asağlayabilirsiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 30 Mayıs 2017; 19:33:6 >
  • AcayipKuark kullanıcısına yanıt
    maşallah
  • Richard Parker kullanıcısına yanıt
    1 aya bellı eder kendını diye düşünüyorum
  • Protein tozlari belli birnsure spor yapmadikca cok gereksiz. Dogru duzgun beslenmeden sirf tozla kilo almayi bekleme. Saglam bir spor hayatin yoksa aldigin kilolar yag da olabilir ve spora devam etmezsen tekrar kilo kaybedebilirsin. Tecrubeyle sabit

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağolasın ama bu ürün protein tozundan ziyade Karbonhidrat olarak geçiyor
  • Hocam bunun mantığı yemeklerle o kaloriye ihtiyacı olup ulaşamayanlara. Siz günde fazla enerji yakmıyorsanız bence bulaşmayın derim. Spor + beslenme programına uygun şekilde kullanırsanız faydasını görürsünüz. Örneğin yaktığınız kaloriyi hesaplarsınız, (1kg 7000 kalori diye hatırlıyorum) ayda 3kg almak istiyorsanız 3x7.000 den 21.000 lik kalori artışını 30 güne dağıtırsınız. Günlük ortalama 700 kalori fazladan alarak 1 ayda da 3kg almış olursunuz pratikte. Yemeklerle 200 kalori eksik çıktıysa o gün 900 kaloriyi gainer ile tamamlarsınız, tarzında kullanmak lazım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sakultasaian kullanıcısına yanıt
    söylediğin tarza yakın kullanım yapmayı düşünüyorum , örneğin sabah öğlen akşam her öğünden sonra 2 ölçek içeceğim , ana gıdalarda eksik kalan kalori enerji vitanım vs herneyse eksik kalan yeri pro gainere bırakacağım , tabi bunun takibini yapabılmem için dijital tartı lazım , amacım vucudu toparlamak ilk etapda belki 10 dakika dumbell çalışmak olabılır , fit vücut yada body yapayım vb düşüncede değilim , amacım genel görüntüyü biraz toparlamak , bazen dengesiz düzensız beslenmeden doğan açığı bununla kapatmak.
  • Gainer'ın whey tozundan temel farkı yüksek kalori ve karbonhidrat bulundurmasıdır. Söylediğim yağlanma veya kullandıktan sonra tekrar kilo kaybı gainer için daha çok geçerli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • normal kg 58 yemek yiyince 60 oluyor um

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • günde 3000 kalorilık düzen kurdum ölçekle + temel gıdalarla beraber 4000 kalori küsür olur , ha bu şekilde 1500 kiloluk toz 2.5 hafta anca gider ama sonucu yazarım tekrardan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sakultasaian

    Hocam bunun mantığı yemeklerle o kaloriye ihtiyacı olup ulaşamayanlara. Siz günde fazla enerji yakmıyorsanız bence bulaşmayın derim. Spor + beslenme programına uygun şekilde kullanırsanız faydasını görürsünüz. Örneğin yaktığınız kaloriyi hesaplarsınız, (1kg 7000 kalori diye hatırlıyorum) ayda 3kg almak istiyorsanız 3x7.000 den 21.000 lik kalori artışını 30 güne dağıtırsınız. Günlük ortalama 700 kalori fazladan alarak 1 ayda da 3kg almış olursunuz pratikte. Yemeklerle 200 kalori eksik çıktıysa o gün 900 kaloriyi gainer ile tamamlarsınız, tarzında kullanmak lazım.

    Hocam çok iyi anlatmışsın. (Burada yorum yapanların çoğu bu olayı bilmez.) Ben bu şekilde hareketle hardline 5kglik ürününü kullandım. Ramazandan 2 hafta önce başladım ilk hafta 60tan 62ye çıktım. Son hafta rehavetten yemeği azalınca alamadım. Şimdi de araya ramazan girdi hedefim en azından kilo vermemek. Ramazandan sonra 3-5 kilo daha almayı planlıyorum gainer ile birlikte.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: büyükhilmi

    günde 3000 kalorilık düzen kurdum ölçekle + temel gıdalarla beraber 4000 kalori küsür olur , ha bu şekilde 1500 kiloluk toz 2.5 hafta anca gider ama sonucu yazarım tekrardan.

    Hocam o gainerden günde 5 ölçek yapsanız 785 kilokalori veriyor(suyla karıştırırsanız). 5 ölçek 200 gram geliyor ve böylece elinizdeki kutunun taş çatlasa ömrü 1 hafta.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 sene öncesine kadar kalp te sıkıntım yoktu 2 sene önce spora başladım protein tozu kullandım geçen ay ritim bozukluğu çıktı ve doktorun dediği şey spor yaptın mı? evet. Protein tozu kullandın mı ? evet.

    sporcularda genelde olur dedi. moralim bozuk spor felan yapamıyorum konsantre olamıyorum daha dogrusu.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.