Şimdi Ara

hayatım boyunca oyun oynamaktan başka birşey yapmadım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
2
Favori
2.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu ciddidir lütfen trollemeyin çok kötü durumdayım.

Anlatılacak çok şey var fakat ben fazla detay vermek istemiyorum. Annemin ruhsal bir hastalığı var o yüzden evde sürekli kavga oluyordu yani çocukluğum kabus gibi geçti.

Lise'de bunun etkisiyle ezik ve içe kapanık biri olmuştum, lise hayatım boyunca hiç arkadaşım olmadı ve depresyona girdim, hayat çok anlamsız gelmeye başladı, ders de çalışmadım pek.
    Gerçek hayattaki kötü yaşantımı unutmak için bilgisayar oyunları oynuyordum sürekli. Benim için bir nevi uyuşturucu gibiydi.
    Her gün bu kötü realite'yi unutup bu sanal dünyaya kaçmaya çalışıyordum.
    Bunun sonucunda lisenin son senesinde de pek ders çalışmadım ve üniversite olarak en azından sevebileceğimi düşündüğüm bir mühendislik bölümüne girdim

Hayatımın daha iyi olacağını düşünüyordum fakat çok zaman geçmedi ki lise'dekinden hiçbir farkı olmadığını anladım. Depresyonun kendi kendine geçmeyeceğini anlayıp psikoloğa gittiğimde beni psikiyatriye sevkedip ilaç verdiler. Nedendir bilmiyorum ama pek faydası olmadı ve bıraktım kullanmayı. Başlarda derslere gitsemde okulun yoklama konusundaki esnekliği sebebiyle okula da gitmemeye başladım.
    Kendimi rekabet ortamı olan bir online oyuna kaptırdım. Gerçek hayattaki başarısızlığımı bu oyunda profesyonel olmaya çalışarak gidermeye çalışıyordum. Geceleri sabaha kadar oyun oynuyordum ve sabahtan akşama kadarda uyur oldum.
    Artık günlerim alkol, sigara ve bütün gün online oyun oynamakla geçiyordu.

Tam dört senem bu şekilde geçti. Oyunda şuanda hatırı sayılır iyi bir seviyedeyim fakat sonuçta profesyonel olmayı geçtim profesyonel seviyeden çok uzağım.
    Artık profesyonel olamayacağımı anladığım için oyunuda bıraktım ve ne kadar dibe batmış vaziyette olduğumu farkettim.
    Şuan okulu bitirmiş olmam gerekiyordu ama şimdiye kadar verdiğim krediler ile en az iki sene daha okulun uzayacağı kesinleşti.
    Yaşıtlarıma bakıyorum ve iletişim becerileri ve diğer alanlarda çok gerideyim. Kendimi ifade edemiyorum ve dışarıda iki kelimeyi bir araya getiremez haldeyim.

Şuanda ise; depresyondayım, param yok ailemin eline bakıyorum, mesleğim yok, kız arkadaşı geçtim normal arkadaşım bile yok...
    Her gece artık intihar etmeyi düşünür oldum hayattan hiçbir beklentim kalmadı.

Hayatımı düzene sokmak için nereden başlamam lazım bilmiyorum.

Edit: bazı arkadaşlar detaylara takılmışlar konunun sapmaması için düzenleme yaptım aşağıdaki mesajımda açıkladım durumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coolsb -- 21 Kasım 2017; 10:0:13 >

• Coolsb kullanıcısına yanıt
    Coolsb demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: Coolsb

quote:

Orijinalden alıntı: Targetman

KURAN OKUYUP NAMAZ KILARAK BASLAYABILIRSIN.

Hocam yaşadığım o kadar kötü şeyden sonra inancımıda yitirdim.

BU DUNYA HAYATI GELIP GECICI BIR EĞLENCEDEN IBARET. YASADIKLARIN BIR SINAV. ALKOL OT MOT BUNLARDAN UZAK DUR HAYATINA YENI BIR BASLANGIC YAP. ALLAH TEMBEL KULUNU SEVMEZ.
    Benim lise ve üniversite de çok arkadaşım vardı ama şuan hiç birimiz birbirimizle görüşmüyoruz. Herkesin bir hayatı var herkes yoluna bakıyor. Bi gün geliyor senin en iyi arkadaşın sevgilin, nişanlın veya eşin oluyor.

Sen okulu bitir ve adam gibi git mühendis ol işe gir.

Sonra sevgilin olur kafanı yorma sen okulu bitirip işinin peşine düş sonra göreceksin hayat kendi kendine akacak yoluna girecek.

Kimsenin hayatı toz pembe değil.

Şuan 28 yaşındayım ve saat gece 4:29 olmasına rağmen ayaktayım ve bir forum sitesin de sana bu cevabı yazıyorum...
    quote:

Orijinalden alıntı: SerkanHur

allah tembeli sevmez
    namaz kılmayanı sevmez
    müslüman olmayan zaten dirket cehenneme
    dünyanın herhalde 7 milyar insan olsa 6 milyarını cehenenneme attık

dinle falan uğraşma boşuna zaman kaybetmiş olursun. benim hayatımda senin gibi bomboş ama umudum var oda SINAV

İslam Nasıl canını yaktıysa her konuda laf atıp duruyorsun.
    dogada herzaman gucsuzleri yerler kardesim senin guclu olman lazim dunya savas alani herkes tek basina oynadigin online oyunlardaki gibi en iyi olmaya calisman lazim kendine bi amac belirle zaten oluceksin hayattayken savasmak zorundasin bize yillarca tv ler ile pc ler ile otomatiklesmis bir hayati empoze ettiler ve insanlar kendilerini degersiz dusunmeye basladilar oncelikle hayatin evde oturup flim izlemek pc de vakit gecirmek olmadigini bilmen gerekli -10 derecede sokakda kalan insanlar var bu insanlar hala savasiyor ya kurt olursun ya kuzu

intihar etmek insanlarla arkadas edinmekden dahami kolay

disari cik bi aktiviteye katil ve insanlarla kaynas

ornek kendine bisiklet al facebook dan bisiklet tur gruplarina katil otomatikmen cevren olur

bi ise gir para kazan

ufkunu ac dunyadakileri sevmedigin icin neden sen kendini öldürüyorsun dunyadakileri öldür sen hayatta kal
  • KURAN OKUYUP NAMAZ KILARAK BASLAYABILIRSIN.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

• Açığa geç ve bir usta'nın yanına gir

• quote:

Orijinalden alıntı: Coolsb

quote:

BU DUNYA HAYATI GELIP GECICI BIR EĞLENCEDEN IBARET. YASADIKLARIN BIR SINAV. ALKOL OT MOT BUNLARDAN UZAK DUR HAYATINA YENI BIR BASLANGIC YAP. ALLAH TEMBEL KULUNU SEVMEZ.

• Artık günlerim alkol, ot içmek ve bütün gün online oyun oynamakla geçiyordu bu cümleye kadar iyiydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Morty Smith

Artık günlerim alkol, ot içmek ve bütün gün online oyun oynamakla geçiyordu bu cümleye kadar iyiydi.

Ot kısmına takıldıysan evet bazı zamanlar esrar içerdim. Konu csb değil gerçekten kötü durumdayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coolsb -- 21 Kasım 2017; 4:2:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dogada herzaman gucsuzleri yerler kardesim senin guclu olman lazim dunya savas alani herkes tek basina oynadigin online oyunlardaki gibi en iyi olmaya calisman lazim kendine bi amac belirle zaten oluceksin hayattayken savasmak zorundasin bize yillarca tv ler ile pc ler ile otomatiklesmis bir hayati empoze ettiler ve insanlar kendilerini degersiz dusunmeye basladilar oncelikle hayatin evde oturup flim izlemek pc de vakit gecirmek olmadigini bilmen gerekli -10 derecede sokakda kalan insanlar var bu insanlar hala savasiyor ya kurt olursun ya kuzu

intihar etmek insanlarla arkadas edinmekden dahami kolay

disari cik bi aktiviteye katil ve insanlarla kaynas

ornek kendine bisiklet al facebook dan bisiklet tur gruplarina katil otomatikmen cevren olur

bi ise gir para kazan

ufkunu ac dunyadakileri sevmedigin icin neden sen kendini öldürüyorsun dunyadakileri öldür sen hayatta kal

• scorpion1916 kullanıcısına yanıt
    ben kimseyi öldürmek istemiyorum sadece bu kötü durumdan kurtulmak istiyorum
  • Gyme git basarili ol yakisikli ol zengin ol

• Benim lise ve üniversite de çok arkadaşım vardı ama şuan hiç birimiz birbirimizle görüşmüyoruz. Herkesin bir hayatı var herkes yoluna bakıyor. Bi gün geliyor senin en iyi arkadaşın sevgilin, nişanlın veya eşin oluyor.

Sonra sevgilin olur kafanı yorma sen okulu bitirip işinin peşine düş sonra göreceksin hayat kendi kendine akacak yoluna girecek.

Şuan 28 yaşındayım ve saat gece 4:29 olmasına rağmen ayaktayım ve bir forum sitesin de sana bu cevabı yazıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Building

Benim lise ve üniversite de çok arkadaşım vardı ama şuan hiç birimiz birbirimizle görüşmüyoruz. Herkesin bir hayatı var herkes yoluna bakıyor. Bi gün geliyor senin en iyi arkadaşın sevgilin, nişanlın veya eşin oluyor.

Sağolun yorum için. En iyi arkadaşı geçtim hiç kız arakadaşım yok. Hiçbir şey yapmak için motivasyonum kalmadı depresyondayım, bütün gün evde saçma sapan vakit öldürüryorum bu şekilde sonum ne olacak bilmiyorum

• Hangi oyun acaba ?

• Kendine bi hedef seçmen gerekiyor bence.

Ne okuyorsun bilmiyorum ama okuluna asılmak bir fikir olabilir. Derslerde bulunman bile ne kadar asosyal olursan ol bi miktar arkadaş edindirir sana ki anladığım kadarıyla boş biri değilsin. Okul etkinlik ve sosyal eksikliğini giderecektir.

Bi yerde parti time işe başlaman da olabilir mesela yeni bir çevre ve uğraş sana iyi gelecektir ayriyetten maddi olarak da zor durumda kalmazsın kardeşim.

İntihar etmekten korkma, intihar etmeyeceğini ikimiz de biliyoruz ben de benzeri yollardan geçtim bu içinde bulunduğun can sıkıcı durum tamamen hedefsizlik. Sosyal olarak atılabilecek bir çok adım var üniversiteli olduğun için emin ol sadece istemekle yapılabilecek çok şey var.

Benim fikirlerim bunlar, yapmam gereken şey ne diye soruyorsan önce ne istediğini seç ve daha sonra hiç beklemeden o şey için harekete geç, ayağa kalk kardeşim!

• konuyu açıp nickine baktım nickin bile csb. zaman kaybetmeye gerek yok

• @High Hopes. League of legends

@c0rnstar Teşekkür ederim yorumun için. Dediğin gibi biryerden başlamam gerek fakat boşa harcadığım o kadar seneye üzülüyorum.

@em2018 Bu nicki alalı 3 seneden fazla oldu. İnanıp inanmamak sana kalmış
  • bos yapma ya
  • Müslüm baba dan gün doğmuyor pencereme hi aç dinle terapi gibi gelecek

• Eğer ben şöyleyim ben böyleyim gibi şeylere takılırsan ilerleyemezsin.İlk önce kendini toparlamak için kötü alışkanlıklarından uzak dur,okula yönelmeye başla,aslında namaz kılıp kuran okumakta çok iyi gelir ama ilk önce biraz bişeler okuyup inancını kuvvetlendirip başlarsan ozaman sağlam şekilde yolunda ilerlersin ama düşünce yapını değiştirip iyi şeylere yönel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HDogus -- 21 Kasım 2017; 8:34:23 >
  • Eğer ben şöyleyim ben böyleyim gibi şeylere takılırsan ilerleyemezsin.İlk önce kendini toparlamak için kötü alışkanlıklarından uzak dur,okula yönelmeye başla,aslında namaz kılıp kuran okumakta çok iyi gelir ama ilk önce biraz bişeler okuyup inancını kuvvetlendirip başlarsan ozaman sağlam şekilde yolunda ilerlersin ama düşünce şyapını değiştirip iyi şeylere yönel

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.