< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coolsb -- 21 Kasım 2017; 10:0:13 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coolsb -- 21 Kasım 2017; 10:0:13 > |
Coolsb demiş ki;
Mesajı Yerinde Gör
BU DUNYA HAYATI GELIP GECICI BIR EĞLENCEDEN IBARET. YASADIKLARIN BIR SINAV. ALKOL OT MOT BUNLARDAN UZAK DUR HAYATINA YENI BIR BASLANGIC YAP. ALLAH TEMBEL KULUNU SEVMEZ. |
KURAN OKUYUP NAMAZ KILARAK BASLAYABILIRSIN.
|
Benim lise ve üniversite de çok arkadaşım vardı ama şuan hiç birimiz birbirimizle görüşmüyoruz. Herkesin bir hayatı var herkes yoluna bakıyor. Bi gün geliyor senin en iyi arkadaşın sevgilin, nişanlın veya eşin oluyor.
Sen okulu bitir ve adam gibi git mühendis ol işe gir. Sonra sevgilin olur kafanı yorma sen okulu bitirip işinin peşine düş sonra göreceksin hayat kendi kendine akacak yoluna girecek. Kimsenin hayatı toz pembe değil. Şuan 28 yaşındayım ve saat gece 4:29 olmasına rağmen ayaktayım ve bir forum sitesin de sana bu cevabı yazıyorum... |
Şu LOL kadar insanın ömrünü sömüren bir oyun görmedim
|
İslam Nasıl canını yaktıysa her konuda laf atıp duruyorsun. ![]() |
Artık günlerim alkol, ot içmek ve bütün gün online oyun oynamakla geçiyordu bu cümleye kadar iyiydi.
|
dogada herzaman gucsuzleri yerler kardesim senin guclu olman lazim dunya savas alani herkes tek basina oynadigin online oyunlardaki gibi en iyi olmaya calisman lazim kendine bi amac belirle zaten oluceksin hayattayken savasmak zorundasin bize yillarca tv ler ile pc ler ile otomatiklesmis bir hayati empoze ettiler ve insanlar kendilerini degersiz dusunmeye basladilar oncelikle hayatin evde oturup flim izlemek pc de vakit gecirmek olmadigini bilmen gerekli -10 derecede sokakda kalan insanlar var bu insanlar hala savasiyor ya kurt olursun ya kuzu
intihar etmek insanlarla arkadas edinmekden dahami kolay disari cik bi aktiviteye katil ve insanlarla kaynas ornek kendine bisiklet al facebook dan bisiklet tur gruplarina katil otomatikmen cevren olur bi ise gir para kazan ufkunu ac dunyadakileri sevmedigin icin neden sen kendini öldürüyorsun dunyadakileri öldür sen hayatta kal |
ben kimseyi öldürmek istemiyorum sadece bu kötü durumdan kurtulmak istiyorum
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coolsb -- 21 Kasım 2017; 4:2:44 > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HDogus -- 21 Kasım 2017; 8:34:23 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |