|
|

1 Mobil
|
|
Güvercini Korkutmayın: Ani hareketlerden veya gürültülerden kaçının, çünkü bu güvercini daha da korkutabilir.
Çıkış Yolu Sağlayın: Balkonda açık bir pencere veya kapı olmadığından emin olun. Mümkünse, güvercinin uçup gidebileceği bir çıkış yolu yaratın.
Camın Önüne Güvercin Gelmemesi İçin Ne Yapmalı: Camın önüne yansıtıcı bantlar, yırtıcı kuş silüetleri veya cam çıkartmaları yapıştırabilirsiniz. Bu, güvercinlerin cama çarpmasını önlemeye yardımcı olabilir.
Yiyecek ve Su Verin: Güvercin aç veya susuz kalmış olabilir. Balkona küçük bir kap su ve biraz kuş yemi bırakmayı deneyebilirsiniz.
Yaralıysa Veteriner Yardımı Alın: Güvercin yaralı görünüyorsa, derhal bir veteriner hekime götürün.
Uçamıyorsa Vahs¸i Yas¸am Kurtarma Merkezini Arayın: Güvercin uçamadığını gösteren belirtiler sergiliyorsa, yerel vahşi yaşam kurtarma merkezine ulaşın.
Bu adımları izleyerek balkondaki güvercine yardım edebilir ve güvenli bir şekilde uçup gitmesini sağlayabilirsiniz.
|
|
lütfen fazla alıntı yapıp duvarda kalabalık etmeyelim,, teşekkürler...... .........provakasyonculara DİKKAT, evde işte heryerde muhitinizi iyi seçin......... Alayına isyan,, Haysiyet Meselesi. TÜRK VEGAN |
|
|
lütfen fazla alıntı yapıp duvarda kalabalık etmeyelim,, teşekkürler...... .........provakasyonculara DİKKAT, evde işte heryerde muhitinizi iyi seçin......... Alayına isyan,, Haysiyet Meselesi. TÜRK VEGAN |
|
bugün izmirde felaket fırtına vardı. pencerenin önüne öğlen 3 gibi bir güvercin kondu. saat oldu gece 11 kuş hala orada duruyordu, uyuyordu sanırsam. evde 1.katta. az önce bir kedi gelip kuşu kaptı gitti. kediye kış kış falan dedim kuşu bırakır diye yok güvercini alıp gitti kedi |
|